Margo3011 Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 3 godziny temu, Tola napisał: Dziękuję bardzo, już wpisałam info na obu wątkach. Dziekuje w imieniu pieskow, tabletki bardzo sie przydadza. AnaGD skontaktuje sie na PW Quote
Jaaga Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 6 godzin temu, Margo3011 napisał: Dziekuje w imieniu pieskow, tabletki bardzo sie przydadza. AnaGD skontaktuje sie na PW To proszę o kontakt, wyślę. Tabletki tylko przeciwbólowe czy hamujące rozwój nowotworów także? Quote
Tola Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 18 godzin temu, Margo3011 napisał: Dziekuje w imieniu pieskow, tabletki bardzo sie przydadza. AnaGD skontaktuje sie na PW Dostałam adres, przekazałam Jagnie na PW 1 Quote
mari23 Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Dnia 16.01.2019 o 22:15, Bogusik napisał: Tak zawsze przykro jak ktoś bliski odchodzi,choć nawet nie zna się w realu...:( One są wszystkie nasze i mają swoje miejsce w naszych sercach... Limbuniu [*] zacytuję, bo słów mi zabrakło :( :( :( :( :( Quote
Tola Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Limby już nie ma, ale ostatnie miesiące życia spędziła w cieple, zadbana, kochana. To dzięki Wam kochani, dzięki Waszej pomocy, została zabrana ze schroniska i zamieszkała u Jagny i Jej Rodziny. Bardzo dziękujemy za pomoc, za wpłaty, bazarki, za troskę i ciepłe słowa. Limba na pewno zostanie na zawsze w naszych sercach! 1 Quote
Tola Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 STARSZE PSY - OSTATNI DZWONEK - POMÓŻ JE RATOWAĆ Wczoraj Jaaga tak napisała na wątku zamojskich staruszków: Po śmierci Limby, kiedy odeszła mu na rękach, mój mąż powiedział, że już nie chce następnego psa "hotelowego". Jednak gdyby znalazły się osoby, które chciałyby wesprzeć któregoś z tych weteranów, to miejsce na niego będzie u nas w domu czekać . Jeśli ktoś z darczyńców Limby chciałby przenieść swoją deklarację na kolejnego starszego psa, będziemy bardzo wdzięczni... Quote
uxmal Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Dnia 21.01.2019 o 08:14, Tola napisał: Tak, rozmawiałyśmy Jaaga o Maxie bez ucha, ale wczoraj nie było mnie na dogo, za chwilkę zapytam na wątku onka. Nie wiem natomiast komu przydałby się ten lek przeciwnowotworowy... Jest Hera HERA ma jakieś przerzuty na płucach. Czekają na wynik histopatologiczny po operacji guza na listwie mlecznej. Jest u AnaGD Nie wiem jak jest z żołądkiem.:( Quote
Tola Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 10 minut temu, uxmal napisał: Jest Hera HERA ma jakieś przerzuty na płucach. Czekają na wynik histopatologiczny po operacji guza na listwie mlecznej. Jest u AnaGD Nie wiem jak jest z żołądkiem.:( AnaGD już wie, ma kontaktować się z Jaaga Quote
Radek Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 23 godziny temu, uxmal napisał: Jest Hera HERA ma jakieś przerzuty na płucach Nie za dużo nieszczęść dla psiaków z Dogo? :( Quote
Jaaga Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Dnia 22.01.2019 o 22:24, Tola napisał: AnaGD już wie, ma kontaktować się z Jaaga Tolu, może Ty wiesz, czy mam wysłać też Capsomasol? Czekam z wysyłką na informację. Quote
Tola Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 5 godzin temu, Jaaga napisał: Tolu, może Ty wiesz, czy mam wysłać też Capsomasol? Czekam z wysyłką na informację. Dziewczyny pytały o niego - miały się jeszcze z kimś skonsultować ... Quote
Margo3011 Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Bardzo dziekuje w imieniu chorych Psow pod opieka AnaGD za podarowanie lekarstw Limby. Limbuni juz nie ma wsrod nas ale w tym najtrudniejszym dla niej okresie, gdy byla juz slaba otaczali ja kochajacy Ludzie. Bede pamietala Limbe. Dziekuje. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 9, 2019 Author Posted October 9, 2019 Przypominam, że na koncie Limby [*] pozostało: Stan konta: 728,20zł - na dzień 15.01.2019r Czekam na dyspozycję, gdzie i komu przelać pieniążki. Quote
Alaskan malamutte Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 Dostałam informację od Toli, aby pozostałą po Limbie [*] kwotę w wysokości 728,20zł przelać na konto Szafirki. Nie mogę edytować postu, nie mogę zapisać w poście rozliczeniowym, nie rozumiem dlaczego.... Pieniążki przelewam, tym samym konto Limby[*] zostało wyzerowane!. Szafirkę proszę o potwierdzenie tutaj na wątku jak pieniążki dotrą na konto. Quote
Recommended Posts