Jump to content
Dogomania

Aleks/Frędzel/ ma szansę na opuszczenie Radys. Pomożecie?Aleks od 29.12.18 w DS w Zabrzu.11.09.2020 za [TM*].

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, teresaa118 napisał:

Poszla stala na grudzien. Ten minus niepokoi mnie.

Bardzo,bardzo dziękujemy.

1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Mam zapytanie na OLX, czy piesek nadal aktualny. Jak zwykle poprosiłam o kontakt telefoniczny. Ciekawe, czy pani Marta zadzwoni.....

Dzięki za wiadomość Asiu.

Posted

jak to możliwe, że po Aleksa jeszcze nie ma kolejny chętnych:( moje olx maja ciągle setki odsłon..zeruje wtedy i od nowa...dużo pobrań telefonu. Tylko TYCH ludzi brakuje:( trzymam kciuki

Posted
2 godziny temu, kiyoshi napisał:

jak to możliwe, że po Aleksa jeszcze nie ma kolejny chętnych:( moje olx maja ciągle setki odsłon..zeruje wtedy i od nowa...dużo pobrań telefonu. Tylko TYCH ludzi brakuje:( trzymam kciuki

No musimy poczekać cierpliwie,nie ma rady.

Posted

Czy  Aleks mógłby zamieszkać z yorkiem? od rana pisze do mnie jakaś Pani w jego sprawie...Pani pisze po jednym zdaniu...takie coś:

Maja

Dzień dobry pisze w sprawie ogłoszenia tego pieska do adopcja chodzi o pieska Alexa

dzisiaj, 15:22 Twoja odpowiedź

tak?? Aleks nadal szuka domu:) ogłoszenie jest aktualne

Przeczytana 3 godz. temu

Wysłane z telefonu dzisiaj, 15:45 Maja

A jaki ma stosunek do innych piesków ?

dzisiaj, 15:56 Twoja odpowiedź

Bardzo dobry, mieszka w hoteliku z innymi psami.

Przeczytana 1 godz. temu

Wysłane z telefonu dzisiaj, 18:11 Maja

My mamy yorka ale chcielibyśmy dać domek pieskowi

Posted
1 godzinę temu, kiyoshi napisał:

Czy  Aleks mógłby zamieszkać z yorkiem? od rana pisze do mnie jakaś Pani w jego sprawie...Pani pisze po jednym zdaniu...takie coś:

Maja

Dzień dobry pisze w sprawie ogłoszenia tego pieska do adopcja chodzi o pieska Alexa

dzisiaj, 15:22 Twoja odpowiedź

tak?? Aleks nadal szuka domu:) ogłoszenie jest aktualne

Przeczytana 3 godz. temu

Wysłane z telefonu dzisiaj, 15:45 Maja

A jaki ma stosunek do innych piesków ?

dzisiaj, 15:56 Twoja odpowiedź

Bardzo dobry, mieszka w hoteliku z innymi psami.

Przeczytana 1 godz. temu

Wysłane z telefonu dzisiaj, 18:11 Maja

My mamy yorka ale chcielibyśmy dać domek pieskowi

Najprawdopodobniej pisze zapytania dziecko.Poproś aby zadzwoniła na podany nr.tel.w ogłoszeniu to da spokój.

Posted
15 minut temu, Anula napisał:

Najprawdopodobniej pisze zapytania dziecko.Poproś aby zadzwoniła na podany nr.tel.w ogłoszeniu to da spokój.

zauważyłam, że ktoś sie bardzo nudzi :(

Posted

Dzwoniła do mnie jakaś Pani w sobotę. Powiedziała, że jeszcze naradzi się z synem i potwierdzi, ale nie potwierdziła. Nie ma dużo telefonów ws Aleksa, więc po co to pobieranie numeru telefonu? Kilka dzieci dzwoniło, może wpada im w oko piesek, ale nic z tego nie wynika :(

Posted
22 minuty temu, szafirka napisał:

Dzwoniła do mnie jakaś Pani w sobotę. Powiedziała, że jeszcze naradzi się z synem i potwierdzi, ale nie potwierdziła. Nie ma dużo telefonów ws Aleksa, więc po co to pobieranie numeru telefonu? Kilka dzieci dzwoniło, może wpada im w oko piesek, ale nic z tego nie wynika :(

Poczekamy na ten JEDEN,a konkretny telefon w sprawie adopcji Aleksa :)

Posted
10 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Miałam dwa zapytania o Alexa, ale pewnie nikt nie dzwonił...

Anula, Bogusik, zmienić na inne miasto ogłoszenie? Obecnie u mnie ma na Poznań

Asiu nie zmieniaj.Niech tak zostanie jak jest.Wyróżniam regularnie ogłoszenie.

Posted
Dnia 24.11.2018 o 19:57, kiyoshi napisał:

Iza czy możesz OLX Zielona Góra zmienić na Gorzów Wlkp.? Ja zmieniłam 05.12.18 z Wrocławia na Opole,potrzymam z 2 tygodnie i zmienię na inne miasto.

Jest bardzo słaby odzew z ogłoszeń,trzeba coś z tym zrobić.

Posted
10 godzin temu, Anula napisał:

Iza czy możesz OLX Zielona Góra zmienić na Gorzów Wlkp.? Ja zmieniłam 05.12.18 z Wrocławia na Opole,potrzymam z 2 tygodnie i zmienię na inne miasto.

Jest bardzo słaby odzew z ogłoszeń,trzeba coś z tym zrobić.

zmienione.

Przykro mi, że odzew nikły z ogłoszeń:( myśle jednak, że może nie ma ilość a będzie jakość - oby był JEDEN telefon a TEN...Trzymam kciuki nieustannie

• Upvote 1