Anula Posted November 22, 2018 Author Posted November 22, 2018 Pieniążki przelane.Widocznie p.Ani lepiej pisać niż rozmawiać.Zobaczymy jak się potoczy dalej. Quote
teresaa118 Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Poszla stala na grudzien. Ten minus niepokoi mnie. Quote
Alaskan malamutte Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Mam zapytanie na OLX, czy piesek nadal aktualny. Jak zwykle poprosiłam o kontakt telefoniczny. Ciekawe, czy pani Marta zadzwoni..... Quote
Anula Posted November 24, 2018 Author Posted November 24, 2018 6 godzin temu, teresaa118 napisał: Poszla stala na grudzien. Ten minus niepokoi mnie. Bardzo,bardzo dziękujemy. 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Mam zapytanie na OLX, czy piesek nadal aktualny. Jak zwykle poprosiłam o kontakt telefoniczny. Ciekawe, czy pani Marta zadzwoni..... Dzięki za wiadomość Asiu. Quote
kiyoshi Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 jak to możliwe, że po Aleksa jeszcze nie ma kolejny chętnych:( moje olx maja ciągle setki odsłon..zeruje wtedy i od nowa...dużo pobrań telefonu. Tylko TYCH ludzi brakuje:( trzymam kciuki Quote
Anula Posted November 24, 2018 Author Posted November 24, 2018 2 godziny temu, kiyoshi napisał: jak to możliwe, że po Aleksa jeszcze nie ma kolejny chętnych:( moje olx maja ciągle setki odsłon..zeruje wtedy i od nowa...dużo pobrań telefonu. Tylko TYCH ludzi brakuje:( trzymam kciuki No musimy poczekać cierpliwie,nie ma rady. Quote
b-b Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 Znajdzie się domek i dla chłopaka bo śliczny jest:) Quote
Tola Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 11 minut temu, b-b napisał: Znajdzie się domek i dla chłopaka bo śliczny jest:) Pewnie, ze się znajdzie i to ten zz najwyższej półki! Quote
Anula Posted November 25, 2018 Author Posted November 25, 2018 OLX na Wrocław wyróżnione do 02.12.18. Quote
kiyoshi Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 Czy Aleks mógłby zamieszkać z yorkiem? od rana pisze do mnie jakaś Pani w jego sprawie...Pani pisze po jednym zdaniu...takie coś: Maja Dzień dobry pisze w sprawie ogłoszenia tego pieska do adopcja chodzi o pieska Alexa dzisiaj, 15:22 Twoja odpowiedź tak?? Aleks nadal szuka domu:) ogłoszenie jest aktualne Przeczytana 3 godz. temu Wysłane z telefonu dzisiaj, 15:45 Maja A jaki ma stosunek do innych piesków ? dzisiaj, 15:56 Twoja odpowiedź Bardzo dobry, mieszka w hoteliku z innymi psami. Przeczytana 1 godz. temu Wysłane z telefonu dzisiaj, 18:11 Maja My mamy yorka ale chcielibyśmy dać domek pieskowi Quote
Anula Posted November 25, 2018 Author Posted November 25, 2018 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Czy Aleks mógłby zamieszkać z yorkiem? od rana pisze do mnie jakaś Pani w jego sprawie...Pani pisze po jednym zdaniu...takie coś: Maja Dzień dobry pisze w sprawie ogłoszenia tego pieska do adopcja chodzi o pieska Alexa dzisiaj, 15:22 Twoja odpowiedź tak?? Aleks nadal szuka domu:) ogłoszenie jest aktualne Przeczytana 3 godz. temu Wysłane z telefonu dzisiaj, 15:45 Maja A jaki ma stosunek do innych piesków ? dzisiaj, 15:56 Twoja odpowiedź Bardzo dobry, mieszka w hoteliku z innymi psami. Przeczytana 1 godz. temu Wysłane z telefonu dzisiaj, 18:11 Maja My mamy yorka ale chcielibyśmy dać domek pieskowi Najprawdopodobniej pisze zapytania dziecko.Poproś aby zadzwoniła na podany nr.tel.w ogłoszeniu to da spokój. Quote
kiyoshi Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 15 minut temu, Anula napisał: Najprawdopodobniej pisze zapytania dziecko.Poproś aby zadzwoniła na podany nr.tel.w ogłoszeniu to da spokój. zauważyłam, że ktoś sie bardzo nudzi :( Quote
szafirka Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Dzwoniła do mnie jakaś Pani w sobotę. Powiedziała, że jeszcze naradzi się z synem i potwierdzi, ale nie potwierdziła. Nie ma dużo telefonów ws Aleksa, więc po co to pobieranie numeru telefonu? Kilka dzieci dzwoniło, może wpada im w oko piesek, ale nic z tego nie wynika :( Quote
Bogusik Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 22 minuty temu, szafirka napisał: Dzwoniła do mnie jakaś Pani w sobotę. Powiedziała, że jeszcze naradzi się z synem i potwierdzi, ale nie potwierdziła. Nie ma dużo telefonów ws Aleksa, więc po co to pobieranie numeru telefonu? Kilka dzieci dzwoniło, może wpada im w oko piesek, ale nic z tego nie wynika :( Poczekamy na ten JEDEN,a konkretny telefon w sprawie adopcji Aleksa :) Quote
Anula Posted November 26, 2018 Author Posted November 26, 2018 Nadeszła stała deklaracja za XII od teresaa118.Ślicznie dziękujemy. Quote
Anula Posted November 28, 2018 Author Posted November 28, 2018 Z mojego bazarku uzyskano kwotę 72,00zł. http://www.dogomania.com/forum/topic/348409-malutki-bazarek-z-ciuszkami-dla-dzieci-i-z-markowymi-akcesoriami-dla-psiaków171118-241118/?tab=comments#comment-17381390 Quote
Bogusik Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 SERDECZNIE ZAPRASZAM NA BAZAREK ŚWIĄTECZNY :) http://www.dogomania.com/forum/topic/348710-hohoho-bazarek-bożonarodzeniowy-zapraszam-do-071218/ Quote
Alaskan malamutte Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Miałam dwa zapytania o Alexa, ale pewnie nikt nie dzwonił... Anula, Bogusik, zmienić na inne miasto ogłoszenie? Obecnie u mnie ma na Poznań Quote
b-b Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Naprawdę dziw bierze,ze chłopak jeszcze czeka ma swoją rodzinę. Trzymam kciuki za domek! Quote
Anula Posted December 3, 2018 Author Posted December 3, 2018 10 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Miałam dwa zapytania o Alexa, ale pewnie nikt nie dzwonił... Anula, Bogusik, zmienić na inne miasto ogłoszenie? Obecnie u mnie ma na Poznań Asiu nie zmieniaj.Niech tak zostanie jak jest.Wyróżniam regularnie ogłoszenie. Quote
Anula Posted December 5, 2018 Author Posted December 5, 2018 Dnia 24.11.2018 o 19:57, kiyoshi napisał: jak to możliwe, że po Aleksa jeszcze nie ma kolejny chętnych:( moje olx maja ciągle setki odsłon..zeruje wtedy i od nowa...dużo pobrań telefonu. Tylko TYCH ludzi brakuje:( trzymam kciuki Iza czy możesz OLX Zielona Góra zmienić na Gorzów Wlkp.? Ja zmieniłam 05.12.18 z Wrocławia na Opole,potrzymam z 2 tygodnie i zmienię na inne miasto. Jest bardzo słaby odzew z ogłoszeń,trzeba coś z tym zrobić. Quote
kiyoshi Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 10 godzin temu, Anula napisał: Iza czy możesz OLX Zielona Góra zmienić na Gorzów Wlkp.? Ja zmieniłam 05.12.18 z Wrocławia na Opole,potrzymam z 2 tygodnie i zmienię na inne miasto. Jest bardzo słaby odzew z ogłoszeń,trzeba coś z tym zrobić. zmienione. Przykro mi, że odzew nikły z ogłoszeń:( myśle jednak, że może nie ma ilość a będzie jakość - oby był JEDEN telefon a TEN...Trzymam kciuki nieustannie 1 Quote
szafirka Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Aleks pozdrawia. Na chwilę stanął, więc mogłam go uchwycić w kadrze :) 1 Quote
Anula Posted December 7, 2018 Author Posted December 7, 2018 Dzięki Haniu za zdjęcia Aleksa. Zapraszam no naszych suń Majki i Sary.Dołączą wkrótce do Aleksa. http://www.dogomania.com/forum/topic/348843-sara-i-maja-dwie-pudlowate-sunie-w-schronisku/?tab=comments#comment-17396000 Quote
Recommended Posts