Jump to content
Dogomania

Aleks/Frędzel/ ma szansę na opuszczenie Radys. Pomożecie?Aleks od 29.12.18 w DS w Zabrzu.11.09.2020 za [TM*].

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, kiyoshi napisał:

ok, zrobie na Katowice. A na ZIeloną Góre i Gorzów? warto tez bo to blisko, zaraz zrobie

1 godzinę temu, b-b napisał:

Jeśli trzeba zrobić jeszcze jakieś ogłoszenie to proszę dać mi znać kogo i na jakie miasto :)

Bogduniu,bardzo dziękuję.Na razie Aleks już ma ogłoszenia.Później poproszę jeżeli będzie nikły odzew.

Katowice (musiałam trochę zmienić tekst i nie wiem czy tak może być?)

https://www.olx.pl/oferta/piekny-sympatyczny-terierek-aleks-szuka-kochajacego-domu-CID103-IDxrtzZ.html

Tekst super.

53 minuty temu, kiyoshi napisał:

Stokrotne dzięki za Katowice i Zieloną Górę może akurat ktoś wypatrzy Aleksa.Wyróżnię ogłoszenia.

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Bogusik napisał:

Rozliczyłam bazarek,z którego uzbierała się kwota 835,00zł :)

Anulko,podziel według potrzeb na Holi,Lemi i Aleksa i potwierdź na wątkach :)

Dla Aleksa  przypadło 433,64zł. Wyzerowałam dług.Stan konta 0,00zł

Posted

NIkt nie dzwonił o Aleksa? na moich olx bardzo dużo wyświeteń i ok. 10 pobrań telefonu.

Jednak Pani nawet napisała: "Jaka to rasa" odpisałam jej po swojemu...że wyjątkowo udany mix ras;)

Posted

NIkt nie dzwonił o Aleksa? na moich olx bardzo dużo wyświeteń i ok. 10 pobrań telefonu.

Jednak Pani nawet napisała: "Jaka to rasa" odpisałam jej po swojemu...że wyjątkowo udany mix ras;)

Hania zaraz zawiadamia Bogusik,jeżeli jakiś normalny dom się pojawi.A Aleks jest w typie teriera ma sporo z tej rasy.

Był jeden dom zainteresowany ale to nie był dom dla Aleksa.

Posted

Oprócz tego (nie tego) Pana nikt nie dzwonił. Aleksa wszędzie pełno, ale w rezultacie jest bardzo grzeczny. Można mu pozazdrościć radości i optymistycznego podejścia do życia :)

Posted
17 minut temu, teresaa118 napisał:

Czasami ludzie nie wiedza, jak maja zaczac pisanie wiadomosci(wspolczesna edukacja), moze trzeba bylo zapytac sie, jakie plany maja w stosunku do psa.

Dla mnie trochę dziwne jest zapytanie,ponieważ w każdym ogłoszeniu(tekście) jest napisane gdzie konkretnie pies przebywa,jest to pełna wiadomość nawet z podaniem województwa aby potencjalni zainteresowani nie musieli zadawać takich pytań i zabierać czas innym.

Posted

Miałam zapytanie o Aleksa z OLX.Państwo mieszkają w Grzybowie k/Kołobrzegu w bloku na parterze z ogródkiem przyblokowym.Blok jest położony w lesie sosnowym i blisko morze.Mieszkają sami.Pytali się o transport płatny.No nie wiem,skierowałam ich do Hani na dłuższą rozmowę,poinformowałam o procedurach adopcyjnych.

Posted
8 godzin temu, Anula napisał:

Miałam zapytanie o Aleksa z OLX.Państwo mieszkają w Grzybowie k/Kołobrzegu w bloku na parterze z ogródkiem przyblokowym.Blok jest położony w lesie sosnowym i blisko morze.Mieszkają sami.Pytali się o transport płatny.No nie wiem,skierowałam ich do Hani na dłuższą rozmowę,poinformowałam o procedurach adopcyjnych.

Państwo nie dzwonili do Hani.Natomiast zgłosiła się młoda pani ze Szprotawy chętna zaadoptować Aleksa.Niestety ale po rozmowie jednak uznałam,że to nie najlepszy pomysł.Państwo mają  dwoje dzieci w wieku 10 lat i 2 miesiące i zupełny brak doświadczenia z psami.Pani  przyznała mi rację,że jednak drugie dziecko jest za malutkie,a chodzi o jego bezpieczeństwo, jak również spokój psa więc odkładają adopcję na kiedyś....:)

Posted
1 minutę temu, Bogusik napisał:

Państwo nie dzwonili do Hani.Natomiast zgłosiła się młoda pani ze Szprotawy chętna zaadoptować Aleksa.Niestety ale po rozmowie jednak uznałam,że to nie najlepszy pomysł.Państwo mają  dwoje dzieci w wieku 10 lat i 2 miesiące i zupełny brak doświadczenia z psami.Pani  przyznała mi rację,że jednak drugie dziecko jest za malutkie,a chodzi o jego bezpieczeństwo, jak również spokój psa więc odkładają adopcję na kiedyś....:)

No i słusznie.

Posted
Dnia 17.11.2018 o 10:56, Anula napisał:

Miałam zapytanie o Aleksa z OLX.Państwo mieszkają w Grzybowie k/Kołobrzegu w bloku z tarasem na parterze z ogródkiem przyblokowym.Blok jest położony w lesie sosnowym i blisko,500m od morza.Mieszkają sami.Pytali się o transport płatny.No nie wiem,skierowałam ich do Hani na dłuższą rozmowę,poinformowałam o procedurach adopcyjnych.

P.Ania dalej jest zainteresowana adopcją Aleksa.Poprosiła o nr.tel.do Hani.Jakoś nie umiała go znaleźć w ogłoszeniu.Podałam nr.

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Anula napisał:

P.Ania dalej jest zainteresowana adopcją Aleksa.Poprosiła o nr.tel.do Hani.Jakoś nie umiała go znaleźć w ogłoszeniu.Podałam nr.

To czekamy,czy Hania po pierwszej rozmowie uzna,że domek wart zainteresowania i poda mi namiary

Posted
Dnia 17.11.2018 o 10:56, Anula napisał:

W Grzybowie, zazdroszczę!!!

Zaglądam do Aleksa i trzymam kciuki za super domek!!!

Posted

Pani znad morza napisała do mnie smsa, abym napisała jej coś o piesku, pytała jak wygląda procedura adopcyjna i jak się do tego zabrać, że jest z Kołobrzegu i co teraz. Odpisałam, by zadzwoniła, to odpowiem na wszelkie pytania, odpisała, że zadzwoni, ale cisza.

W załączeniu faktura za kastracjęIMG_20181121_162139_800x600.jpg.7ad0286e2406cf671c1b6d5306809e70.jpg