teresaa118 Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Poszla stala dla "trojcy" na listopad Quote
Anula Posted November 9, 2018 Author Posted November 9, 2018 16 minut temu, teresaa118 napisał: Poszla stala dla "trojcy" na listopad Bardzo,bardzo dziękujemy za pomoc. Quote
Anula Posted November 9, 2018 Author Posted November 9, 2018 3 godziny temu, Anula napisał: OLX(Wrocław)-wyróżniony do 16.11.18 https://www.olx.pl/oferta/pokochaj-pieknego-aleksa-daj-mu-dom-CID103-IDxoGfP.html Czy ktoś skusi się,pomoże i zrobi dla Aleksa OLX na Poznań? Ogłoszenie wyróżnimy. Quote
kiyoshi Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Dnia 9.11.2018 o 15:42, Anula napisał: Czy ktoś skusi się,pomoże i zrobi dla Aleksa OLX na Poznań? Ogłoszenie wyróżnimy. Nie widzialam.wpisu. ja zrobie chetnie ale wieczorem ;) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Dnia 9.11.2018 o 15:42, Anula napisał: Czy ktoś skusi się,pomoże i zrobi dla Aleksa OLX na Poznań? Ogłoszenie wyróżnimy. Anulko, jeśli potrzebna pomoc w ogłoszeniach, to ja pomogę chętnie 1 Quote
Anula Posted November 11, 2018 Author Posted November 11, 2018 6 godzin temu, kiyoshi napisał: Nie widzialam.wpisu. ja zrobie chetnie ale wieczorem ;) 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Anulko, jeśli potrzebna pomoc w ogłoszeniach, to ja pomogę chętnie Tak,jest potrzebna pomoc w ogłaszaniu Aleksa,cudnego pieska.Ja spłodziłam tylko OLX na Wrocław.Ciężko mi to idzie.Potrzebne jest jeszcze kilka na ościenne miasta.Link do ogłoszenia jest na 1 str.w poście informacyjnym i tekst.Kilka zdjęć wsiąkło ale to są zdjęcia z Radys z długą sierścią jak wygoglowałam je to tam są.Nie mam pojęcia dlaczego znikły z wątku. Będę ogromnie wdzięczna za pomoc.I jeszcze potrzeba mi dla Lemi bo Holi raczej będzie miała fajny domek,trafi w przyzwoite warunki,jutro wizyta p/a. Quote
Alaskan malamutte Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 3 minuty temu, Anula napisał: Będę ogromnie wdzięczna za pomoc.I jeszcze potrzeba mi dla Lemi Anulko, to ja zrobię i dla Aleksa i dla Lemi. Napisz mi tylko na jakie miasta. Jak wrócę ze spaceru z Kazankiem, to usiądę, przeczytam opisy, pobiore zdjęcia i napiszę. Gotowe teksty wrzucę na wątki słodziaków do akceptacji. Quote
Anula Posted November 11, 2018 Author Posted November 11, 2018 37 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Anulko, to ja zrobię i dla Aleksa i dla Lemi. Napisz mi tylko na jakie miasta. Jak wrócę ze spaceru z Kazankiem, to usiądę, przeczytam opisy, pobiore zdjęcia i napiszę. Gotowe teksty wrzucę na wątki słodziaków do akceptacji. Asiu,stokrotne dzięki.W poście informacyjnym są opisy Hani wstawione na temat psiaków,nie trzeba biegać po wątku,no jedynie za zdjęciami ale wątki są krótkie.Potrzeba na Poznań,Katowice,Gorzów Wlkp. Bardzo zależy mi na Poznaniu bo tam mamy sporo psiaków już zaadoptowanych. Quote
Alaskan malamutte Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Na Katowice zrobię dla Aleksa i Lemi. Quote
Alaskan malamutte Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 1 godzinę temu, Anula napisał: Bardzo zależy mi na Poznaniu To wrzucam na Poznań. Anulko, taki tekst napisałam. jesli ok, to zaraz umieszczę na olx Poznaj Aleksa, daj mu dom, adoptuj! Oto Aleks, przecudnej urody pies, który wygląda przepięknie zarówno w dłuższej jak i w krótszej fryzurze. Jak to mówią "ładnemu we wszystkim ładnie"! Aleks ma około 3 lata i jest w typie teriera o dłuższej sierści. To wspaniały, mądry i wpatrzony w opiekuna psiak. Zawsze chce być blisko człowieka, zawsze chętnie pójdzie na spacer. Uwielbia aportowanie, piłeczki i inne psie zabawki. Lubi towarzystwo dzieci. Dogaduje się ze zwierzętami, chętne się z nimi bawi, nie wykazuje agresji. Pięknie chodzi na smyczy, zachowuje czystość w domu, nie niszczy, nie jest szczekliwy. Aleks w kłębie ma 48cm,waży 16kg. Jest wysterylizowany, zaszczepiony, zaczipowany, posiada aktualną książeczkę zdrowia. Aleks przebywa w hotelu dla psów w Nowej Soli (wol. lubuskie). Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę przed adopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej. Jeśli jesteś zainteresowany adopcją tego cudnego psiaka zadzwoń pod podany numer telefonu Kontakt w godz.10-18: Hania: Quote
Anula Posted November 11, 2018 Author Posted November 11, 2018 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: To wrzucam na Poznań. Anulko, taki tekst napisałam. jesli ok, to zaraz umieszczę na olx Poznaj Aleksa, daj mu dom, adoptuj! Oto Aleks, przecudnej urody pies, który wygląda przepięknie zarówno w dłuższej jak i w krótszej fryzurze. Jak to mówią "ładnemu we wszystkim ładnie"! Aleks ma około 3 lata i jest w typie teriera o dłuższej sierści. To wspaniały, mądry i wpatrzony w opiekuna psiak. Zawsze chce być blisko człowieka, zawsze chętnie pójdzie na spacer. Uwielbia aportowanie, piłeczki i inne psie zabawki. Lubi towarzystwo dzieci. Dogaduje się ze zwierzętami, chętne się z nimi bawi, nie wykazuje agresji. Pięknie chodzi na smyczy, zachowuje czystość w domu, nie niszczy, nie jest szczekliwy. Aleks w kłębie ma 48cm,waży 16kg. Jest wysterylizowany, zaszczepiony, zaczipowany, posiada aktualną książeczkę zdrowia. Aleks przebywa w hotelu dla psów w Nowej Soli (wol. lubuskie). Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę przed adopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej. Jeśli jesteś zainteresowany adopcją tego cudnego psiaka zadzwoń pod podany numer telefonu Kontakt w godz.10-18: Hania: Bardzo fajny tekst.Może tylko zmień,że przebywa w hotelu dla zwierząt i wyrzuć wysterylizowany. Bardzo dziękuję. Quote
Alaskan malamutte Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 2 minuty temu, Anula napisał: Może tylko zmień,że przebywa w hotelu dla zwierząt i wyrzuć wysterylizowany. Jak napisać? tylko w Nowej Soli? Quote
Anula Posted November 11, 2018 Author Posted November 11, 2018 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Jak napisać? tylko w Nowej Soli? 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Jak napisać? tylko w Nowej Soli? Nie,chodziło mi,że to jest hotelik nie tylko dla psów.Tam przebywają kociaki,świnki i nie wiadomo co jeszcze a więc ogólnie dla zwierząt. Quote
Alaskan malamutte Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Okej. Aleks na Poznań https://www.olx.pl/oferta/poznaj-aleksa-daj-mu-dom-adoptuj-CID103-IDxql0T.html 1 Quote
Anula Posted November 11, 2018 Author Posted November 11, 2018 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Okej. Aleks na Poznań https://www.olx.pl/oferta/poznaj-aleksa-daj-mu-dom-adoptuj-CID103-IDxql0T.html Pięknie dziękuję. Quote
szafirka Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Na razie innych zwierzaków oprócz psiaków, kotów i świnek nie było, miała być fretka, ale termin przeniesiony na styczeń :) 1 Quote
szafirka Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Dzisiaj mieliśmy gości - oglądaczy. Pani była za Aleksem, Pan za młodą sunią. Sunia wygrała. Aleksa to nie zmartwiło, pobiegł bawić się z innymi psiakami :) 1 Quote
dwbem Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 To z tą panią z Płocka nie wyszło? Bo jakoś się nie doczytałam. Quote
Anula Posted November 12, 2018 Author Posted November 12, 2018 1 minutę temu, dwbem napisał: To z tą panią z Płocka nie wyszło? Bo jakoś się nie doczytałam. Pani raczej nie dzwoniła bo byśmy coś wiedziały na ten temat. Quote
Zagrodowy pies polski Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Pani z Płocka zaadoptowała innego pieska:) Quote
kiyoshi Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Czy Aksel potrzebuje jeszcze jakies ogłoszenia? Quote
Anula Posted November 12, 2018 Author Posted November 12, 2018 8 minut temu, kiyoshi napisał: Czy Aksel potrzebuje jeszcze jakies ogłoszenia? Aleks OLX ma na Wrocław i Poznań.Jeżeli to możliwe to by się przydało jeszcze jedno ogłoszenie na Katowice. Quote
kiyoshi Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 37 minut temu, Anula napisał: Aleks OLX ma na Wrocław i Poznań.Jeżeli to możliwe to by się przydało jeszcze jedno ogłoszenie na Katowice. ok, zrobie na Katowice. A na ZIeloną Góre i Gorzów? warto tez bo to blisko, zaraz zrobie Quote
b-b Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Jeśli trzeba zrobić jeszcze jakieś ogłoszenie to proszę dać mi znać kogo i na jakie miasto :) Quote
kiyoshi Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Katowice (musiałam trochę zmienić tekst i nie wiem czy tak może być?) https://www.olx.pl/oferta/piekny-sympatyczny-terierek-aleks-szuka-kochajacego-domu-CID103-IDxrtzZ.html Quote
Recommended Posts