Bogusik Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 8 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał: Pani z Płocka chciałaby zaadoptować Aleksa lub lub któraś z suczek Holi lub Lemi. Pani chciałaby pojechać sama po odbiór mimo, że hotelik jest 450 km od Płocka. Zaproponowała ze względu na pracę sobotę 10 listopada, bo potem jest jeszcze dwa czy trzy dni wolnego.. Aniu poproszę pokieruj: czy do Ciebie mam przesłać numer kontaktowy do Pani? Czy sama mam mam organizować wizytę PA i przekazać telefon do Szafirki? To,że Pani chce sama pojechać do hoteliku tyle kilometrów to naprawdę dla niej duży plus! Zobaczymy co się z tego "wykluje" i zgadzam się tu z Anulą,że nr kontaktowy jako pierwszy do Hani 31 minut temu, Anula napisał: To może przekaż na razie kontakt do Hani ponieważ Hania więcej wie o psiakach jak my.Tym razem nawet ich nie widziałam. Tel.660 169 929 Tak jak Anulko napisałaś,my o psiakach nie wiele wiemy na obecną chwilę i kontakt do Hani będzie najlepszym rozwiązaniem Quote
Anula Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 1 minutę temu, Bogusik napisał: To,że Pani chce sama pojechać do hoteliku tyle kilometrów to naprawdę dla niej duży plus! Zobaczymy co się z tego "wykluje" i zgadzam się tu z Anulą,że nr kontaktowy jako pierwszy do Hani Tak jak Anulko napisałaś,my o psiakach nie wiele wiemy na obecną chwilę i kontakt do Hani będzie najlepszym rozwiązaniem Też tak myślę. Quote
Zagrodowy pies polski Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 51 minut temu, Anula napisał: To może przekaż na razie kontakt do Hani ponieważ Hania więcej wie o psiakach jak my.Tym razem nawet ich nie widziałam. Tel.660 169 929 Wysłałam sms do Hani:) 1 Quote
Anula Posted October 28, 2018 Author Posted October 28, 2018 11 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał: Wysłałam sms do Hani:) A dlaczego do Hani?Miałaś przekazać kontakt z Hanią do Pani.Hania nie będzie dzwonić do Pani. Quote
Zagrodowy pies polski Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 4 godziny temu, Anula napisał: A dlaczego do Hani?Miałaś przekazać kontakt z Hanią do Pani.Hania nie będzie dzwonić do Pani. Uważałam, że skoro Pani już się zgłosiła a nam zależy na adopcji piesków, to politycznie i miło by było gdyby to Hania pierwsza się do niej odezwała. Skoro jednak podjęłaś decyzję aby Pani zadzwoniła, to oczywiście przesłałam do niej sms podając numer Hani i prosząc, aby skontaktowała się w sprawie adopcji. Quote
Anula Posted October 28, 2018 Author Posted October 28, 2018 2 godziny temu, Zagrodowy pies polski napisał: Uważałam, że skoro Pani już się zgłosiła a nam zależy na adopcji piesków, to politycznie i miło by było gdyby to Hania pierwsza się do niej odezwała. Skoro jednak podjęłaś decyzję aby Pani zadzwoniła, to oczywiście przesłałam do niej sms podając numer Hani i prosząc, aby skontaktowała się w sprawie adopcji. Dziękuję. Niestety Hotelik nie ma obowiązku wydzwaniać po domkach i tak nam wielką wyświadcza przysługę,że odbiera tel.;sms z zapytaniami o psiaki. 1 Quote
Zagrodowy pies polski Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 3 godziny temu, Anula napisał: Dziękuję. Niestety Hotelik nie ma obowiązku wydzwaniać po domkach i tak nam wielką wyświadcza przysługę,że odbiera tel.;sms z zapytaniami o psiaki. Nie ma za co. Mam nadzieję, że w podobnej sytuacji zaproponujesz Abi. Intencje były dobre a wyszło jak wyszło. Może Pani zadzwoni. Dla mnie najważniejsze było, że ktoś zainteresował się pieskami:) Quote
Anula Posted October 29, 2018 Author Posted October 29, 2018 13 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał: Nie ma za co. Mam nadzieję, że w podobnej sytuacji zaproponujesz Abi. Intencje były dobre a wyszło jak wyszło. Może Pani zadzwoni. Dla mnie najważniejsze było, że ktoś zainteresował się pieskami:) Jeżeli nie zadzwoni to widocznie nie będzie Pani zależeć na psiaku.Nie upychamy psów gdzie popadnie,każdy dom na ile to jest możliwe dokładnie jest prześwietlony.Mamy jeszcze dodatkową pomoc w ocenie domku od Hani i to nam też pomaga w podjęciu decyzji.Tak działamy. 1 Quote
szafirka Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Aleks to dusza towarzystwa, niestety bardzo skacze na nas, na inne psiaki, chce się bawić. Mamy podrapane nogi, uczymy go kulturalnej zaczepki :) Aleks waży 17 kg, tak jak pisałam wcześniej, w kłębie ma 48 cm. Wiek określony na 3 lata. Kastracja umówiona na 16 listopada. Quote
Anula Posted October 30, 2018 Author Posted October 30, 2018 Haniu dzięki za informacje. Nadeszła pomoc finansowa od kiyoshi 10,00zł.Ślicznie dziękuję. Quote
Anula Posted November 2, 2018 Author Posted November 2, 2018 Opłaciłam hotelik za XI - 300,00zł. Jak się miewa nasz Aleks? Quote
Anecik Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 1 godzinę temu, Anula napisał: Opłaciłam hotelik za XI - 300,00zł. Jak się miewa nasz Aleks? Chciałam serdecznie podziękować Tobie Anulko i Bogusik za przesyłkę. Oczywiście nie trzeba było :) 1 Quote
szafirka Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Aleks ma się dobrze, nadal skoczny i radosny, bałam się, że może Holi zdążyła go zarazić zanim ją odsperowałam, ale nie, czuje się dobrze. 1 Quote
Anula Posted November 3, 2018 Author Posted November 3, 2018 2 godziny temu, szafirka napisał: Aleks ma się dobrze, nadal skoczny i radosny, bałam się, że może Holi zdążyła go zarazić zanim ją odsperowałam, ale nie, czuje się dobrze. To fajnie,że zdrowy.Teraz taka byle jaka pogoda a on obcięty,o zaziębienie nie trudno. Quote
Anula Posted November 7, 2018 Author Posted November 7, 2018 Nadeszły dwie wpłaty-pomoc finansowa dla Aleksa od b-b - 10zł i od Nesiowata - 10zł. Kochane dziewczyny ślicznie dziękuję. Quote
Bogusik Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 I ja również pięknie podziękuję za wsparcie dla naszego chłopaka! :) Quote
szafirka Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Aleks miał niezły ubaw podczas sesji i pokazuje to jego osobowość. Jest otwarty, pogodny, optymistycznie nastawiony do świata, uwielbia zabawę bardziej z człowiekiem, niż z innym psem. Uwielbia jak się go drapie po brzuchu, aż łapy tylne mu chodzą. Niestety obsikuje wszystko i wszędzie, takiego zgrywa samca, ale może mu to przejdzie za kilka miesięcy, jak się hormony wyciszą po kastracji. Trochę jakby mniej skacze po nas, ale jednak, więc proponowałabym dom jeśli z dziećmi, to większymi. Oprócz obsikiwania znaczącego teren utrzymuje czystość, nie jest szczekliwy, ani nie wyje i nie niszczy pozostawiony sam. Toleruje koty, chociaż kilka razy pogonił naszą Irę, raczej dla zabawy. 1 Quote
Poker Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Bardzo uroczy kawaler. Łapy ma do sufitu. Quote
Anula Posted November 8, 2018 Author Posted November 8, 2018 Haniu dzięki za sesję zdjęciową.Zdjęcia są cudne.Muszę się zmusić do zrobienia ogłoszeń,może jutro.Aleks to mój faworyt,bardzo w moim typie psiak.A to co kocham najbardziej to duże,piękne okrągłe oczy. Quote
Anula Posted November 9, 2018 Author Posted November 9, 2018 OLX(Wrocław)-wyróżniony do 16.11.18 https://www.olx.pl/oferta/pokochaj-pieknego-aleksa-daj-mu-dom-CID103-IDxoGfP.html 1 Quote
Recommended Posts