Anula Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 Haniu sprawdź czy Aleks ma szczepienie kombajnem czy tylko wścieklizna. Quote
kiyoshi Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 22 minuty temu, Anula napisał: Haniu sprawdź czy Aleks ma szczepienie kombajnem czy tylko wścieklizna. Aleks moze byc szczepiony inaczej niz sunie:( Najlepiej niech Mariola zadzwoni do Radys i zapyta czym byly szczepione sunie i kiedy dojda ksiazeczki Ja naprawde co bralam Radysiaka to bylo inaczej- jedne tylko swistek na wscieklizne, jedne pelne szczepienia, kilka wysterylizowanych, jedna czy dwie nawet zachipowane. Tu nie ma zadnej logiki. Nie wiem czy to nie zalezy od tego z jakiej gminy jest pies? Moze wtedy sa rozne fundusze na zdrowie? Nie wiem 1 Quote
szafirka Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Aleks był dzisiaj u weta. Została pobrana krew do badań, uszy ma zdrowe, lekko zabrudzone, został zaczipowany i zaszczepiony na choroby zakaźne. Na wściekliznę był szczepiony w schronie, dostałam zaświadczenie dołączone do protokołu adopcji. Jutro odbiorę wyniki krwi, fakturę i umówię na kastrację, bo nie przechodził tego zabiegu. Aleks waży 17 kg, wysokości nie mierzyłam, bo zrobię to po obcięciu kudłów. Quote
Anula Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 3 minuty temu, szafirka napisał: Aleks był dzisiaj u weta. Została pobrana krew do badań, uszy ma zdrowe, lekko zabrudzone, został zaczipowany i zaszczepiony na choroby zakaźne. Na wściekliznę był szczepiony w schronie, dostałam zaświadczenie dołączone do protokołu adopcji. Jutro odbiorę wyniki krwi, fakturę i umówię na kastrację, bo nie przechodził tego zabiegu. Aleks waży 17 kg, wysokości nie mierzyłam, bo zrobię to po obcięciu kudłów. Dzięki Haniu za informacje.A wet wyczyścił uszyska? Quote
b-b Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 No i jestem u szczęściarza :) Chwała Wam Kochane Dziewczyny za kolejnego uratowanego psiaczka. I dla niego coś w listopadzie postaram się podrzucić. 1 Quote
Anula Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 50 minut temu, b-b napisał: No i jestem i szczęściarza :) Chwała Wam Kochane Dziewczyny za kolejnego uratowanego psiaczka. I dla niego coś w listopadzie postaram się podrzucić. Bogduniu i tu bardzo podziękuje Tobie za pomoc. Quote
teresaa118 Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 poszlo 40 zl dla mordeczki na pazdziernik Quote
Anula Posted October 25, 2018 Author Posted October 25, 2018 1 godzinę temu, teresaa118 napisał: poszlo 40 zl dla mordeczki na pazdziernik Ślicznie dziękujemy za pomoc.Rozumiem,że to jest jednorazowa deklaracja. Quote
teresaa118 Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 napisalam : na pazdziernik, to oznacza, ze przyjda nastepne miesiace. Mam cicha nadzieje, ze szybko znajda swoje nowe domki 1 Quote
Anula Posted October 26, 2018 Author Posted October 26, 2018 2 godziny temu, teresaa118 napisał: napisalam : na pazdziernik, to oznacza, ze przyjda nastepne miesiace. Mam cicha nadzieje, ze szybko znajda swoje nowe domki Dziękuję bardzo.Zawsze się staramy aby psiaki nie przebywały długo w hoteliku.Po koniecznych zabiegach ogłaszamy je. Właśnie nadeszła 26.10.18 deklaracja 40.00zł za X.Ślicznie dziękuję. Quote
szafirka Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Aleks był dzisiaj w spa. Niestety nie było co ratować, tylko biedną obolałą skórę. Wszystkie zabiegi zniósł w miarę grzecznie, chyba wreszcie mógł odetchnąć, nic go nie będzie ciągnąć. Quote
szafirka Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Badania krwi prawidłowe, uszy oczywiście wyczyszczone. Quote
szafirka Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Oj, coś się poprzestawiało, ale chyba czytelne Quote
b-b Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Ale się z niego golasek zrobił. Najważniejsze,ze już go nic nie ciągnie a włosy odrosną :) Quote
Anula Posted October 26, 2018 Author Posted October 26, 2018 18 godzin temu, szafirka napisał: Oj, coś się poprzestawiało, ale chyba czytelne Dzięki Haniu za Aleksa.I tak po obcięciu jest bardzo ładny.Zaraz ureguluję zadłużenie. Czy potwierdzony jest wiek Aleksa około 3 lat? Quote
Anula Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 3 godziny temu, kiyoshi napisał: Prosze numer konta na priv Izuniu Kochana,bardzo dziękuję za pomoc,zaraz podeślę. Quote
Zagrodowy pies polski Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Pani z Płocka chciałaby zaadoptować Aleksa lub lub któraś z suczek Holi lub Lemi. Pani chciałaby pojechać sama po odbiór mimo, że hotelik jest 450 km od Płocka. Zaproponowała ze względu na pracę sobotę 10 listopada, bo potem jest jeszcze dwa czy trzy dni wolnego.. Aniu poproszę pokieruj: czy do Ciebie mam przesłać numer kontaktowy do Pani? Czy sama mam mam organizować wizytę PA i przekazać telefon do Szafirki? 2 Quote
Sara2011 Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 17 minut temu, Zagrodowy pies polski napisał: Pani z Płocka chciałaby zaadoptować Apsika lub lub któraś z suczek Holi lub Lemi. Pani chciałaby pojechać sama po odbiór mimo, że hotelik jest 450 km od Płocka. Zaproponowała ze względu na pracę sobotę 10 października, bo potem jest jeszcze dwa czy trzy dni wolnego.. Aniu poproszę pokieruj: czy do Ciebie mam przesłać numer kontaktowy do Pani? Czy sama mam mam organizować wizytę PA i przekazać telefon do Szafirki? Ale super, trzymam kciuki :) Quote
b-b Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 18 minut temu, teresaa118 napisał: 10 pazdziernika? Pewnie listopada :) Quote
Anula Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 7 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał: Pani z Płocka chciałaby zaadoptować Apsika lub lub któraś z suczek Holi lub Lemi. Pani chciałaby pojechać sama po odbiór mimo, że hotelik jest 450 km od Płocka. Zaproponowała ze względu na pracę sobotę 10 października, bo potem jest jeszcze dwa czy trzy dni wolnego.. Aniu poproszę pokieruj: czy do Ciebie mam przesłać numer kontaktowy do Pani? Czy sama mam mam organizować wizytę PA i przekazać telefon do Szafirki? Muszę się skontaktować z Bogusik,na razie nie odbiera.Albo zadzwoni do Ciebie albo tu odezwie się na wątku. O Aleksie za wiele nie wiemy o jego charakterze,czy zachowuje czystość,jak zachowuje się do dzieci. Jedynie wiem,że Pani mieszka w bloku i nic poza tym. Quote
Zagrodowy pies polski Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 10 minut temu, Anula napisał: Muszę się skontaktować z Bogusik,na razie nie odbiera.Albo zadzwoni do Ciebie albo tu odezwie się na wątku. Oczywiście będę czekać na info. 1 godzinę temu, teresaa118 napisał: 10 pazdziernika? Oczywiście 10 listopada, to propozycja Pani. Już poprawiam swój post. Ale realnie to Anula z Bogusik zdecydują czy i kiedy adopcja dojdzie do skutku. Ja tylko mogę przekazać kontakt. Quote
Anula Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 51 minut temu, Zagrodowy pies polski napisał: Oczywiście będę czekać na info. Oczywiście 10 listopada, to propozycja Pani. Już poprawiam swój post. Ale realnie to Anula z Bogusik zdecydują czy i kiedy adopcja dojdzie do skutku. Ja tylko mogę przekazać kontakt. To może przekaż na razie kontakt do Hani ponieważ Hania więcej wie o psiakach jak my.Tym razem nawet ich nie widziałam. Tel.660 169 929 Quote
Recommended Posts