Anula Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 Faktycznie,bardzo pomysłowe legowisko.Mam wrażenie,że Aleks to wiedzie królewskie życie. Quote
Tyśka) Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Oleś ma rewelacyjne życie i cudną Rodzinę :) Quote
Anula Posted February 12, 2020 Author Posted February 12, 2020 P.Agato bardzo dziękujemy za pomoc comiesięczną na nasze psiaczki.Wpisałam wpłatę 30,00zł,która nadeszła 11.02.20 na konto Effi i Fani. https://www.dogomania.com/forum/topic/351175-effi-i-fanni-suczkiktóre-otrzymały-szanse-na-godne-życieod-110120-są-już-ulokowane-w-hotelikueffi-310120-w-dsfanni-300120-w-ds/?tab=comments#comment-17561697 Quote
Anula Posted March 14, 2020 Author Posted March 14, 2020 P.Agato Kochana nadeszła pomoc finansowa dla naszych psiaczków w tym miesiącu.Wpisałam ją u Effi i Fanni.Link wyżej.Z całego serca bardzo dziękujemy. Quote
Bogusik Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 Z pozdrowieniami od całej wspaniałej Olesiowej rodziny :) Quote
Anula Posted March 21, 2020 Author Posted March 21, 2020 Tak,jest cudny i jaki szczęśliwy.Alesiowi bardzo szybko rośnie sierść ale to wynika z właściwego żywienia.Jestem szalenie szczęśliwa,że trafił do tak cudnego domku. Quote
Tyśka) Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 Prze-przepiękny :D Boski Alex, jestem nim oczarowana mocno (i jego Rodziną). Quote
Anula Posted March 31, 2020 Author Posted March 31, 2020 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Czyż nie jestem piękny? :) I co ten teraz piękny pies robił w Radysach.Dlaczego go ludzie nie szukali.To jest, byłaby wizytówka,ozdoba domu,taka piękność. Quote
Anula Posted April 16, 2020 Author Posted April 16, 2020 P.Agato bardzo dziękujemy za wpłatę pieniążków.Jesteście cudowni.Wpłata została przeznaczona dla Maliki i Baffi z tego wątku: https://www.dogomania.com/forum/topic/351622-malika-zamojski-szczeniaczek-z-raną-w-pachwinie-i-baffi-piesekod-010420-w-hotelikumalika-od-100420-w-ds/ Quote
Anula Posted May 11, 2020 Author Posted May 11, 2020 P.Agato ba rdzo dziękujemy za pomoc finansową.Wykorzystamy ją dla szczeniaczka Bixi z tego wątku: https://www.dogomania.com/forum/topic/351875-bixi-piesek-8-tygodniowe-szczenię-w-tarapatach/ Quote
Anula Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 P.Agato bardzo dziękujemy za pomoc finansową.Trafi ona na potrzeby Muki,cudnego psiaka w typie owczarka nizinnego. https://www.dogomania.com/forum/topic/352022-muki-w-typie-polskiego-owczarka-nizinnego-a-może-w-typie-teriera-tybetańskiego/ Quote
Anula Posted July 13, 2020 Author Posted July 13, 2020 P.Agato nadeszła pomoc finansowa.Wykorzystamy ją dla cudnej Hopi z tego wątku: https://www.dogomania.com/forum/topic/352135-mama-hopi-z-córeczką-holką-czekają-na-pomoc/ Bardzo,bardzo dziękujemy. Quote
Bogusik Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Kochani,przynoszę bardzo smutną wiadomość,którą wczoraj otrzymałam od Pani Agaty ale nie byłam w stanie o tym napisać...Aleksa-Oleśia nie ma już,wczoraj odszedł za TM [*] :(:(:( Walka o jego życie trwała 11 dni.Zaczęło się od tego,że zaczęły mu drżeć łapy i miał duszący kaszlał.To jakby ustąpiło ale na drugi dzień już wyszedł tylko przed klatkę i się położył,nie chciał dalej iść na swój ulubiony spacer.Było widać,że coś się z nim dzieje niedobrego więc pojechali z nim natychmiast do weta.Już po wstępnych oględzinach wetka stwierdziła,że jest bardzo źle,a wyniki krwi to potwierdziły bo były tragiczne.Oleś miał ostrą i szybko postępującą anemię hemolityczną.Mimo wielu leków i kroplówek oraz 80 jedn. krwi, poprawy w zasadzie nie było :( Jak już nie mógł dostać więcej krwi to otrzymał zastępnik w kroplówce Pani Agata na zmianę z mężem,który pracował w tym czasie po 3-4 godziny wynosili go na dwór aby się załatwił bo to sygnalizował. Wczoraj było tak: Rano wszedł do gabinetu lekarki o własnych silach Wróciliśmy do domu i po godzinie zaczęło się piekło Dowieźliśmy go do weta,dostał znowu masę leków ale zapadł się, miał drgawki Poprosilam żeby natychmiast pomogli mu odejść Żeby nie umierał w agonii Odszedł bezpiecznie przy nas, każde z nas trzymało go za łapkę a ja trzymałam głowę i przytulałam...:(:(:( Pani doktor powiedziała mu żeby był szczęśliwy gdziekolwiek tam pobiegnie. I pobiegł.....:(:(:( Pani Bogusiu mnie sie wydaje ze to jakiś sen. Obudzę się i Oleś będzie. Te jedenaście dni nigdzie nie wychodziłam żeby na sekundę nie był sam Mąż układał harmonogram pracy tak aby mógł pomóc i być jak najwięcej z nami,córka robiła zakupy Dom był tak ułożony żeby jemu było dobrze I nie udało się I to nie sen niestety...:(:(:( Miałeś Olesiu niepowtarzalny ,wyjątkowy charakter i takiego Ciebie zapamiętamy...[*] :(:(:( Quote
Poker Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Aż się zryczałam. Skąd ta anemia hemolityczna? nie miał kleszcza? Był bardzo młody , ok. 5 lat !!! Wczoraj tez umarła Frezja , nasza tymczasowiczka. Quote
dwbem Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Straszna wiadomość. Skąd taka nagła choroba, może faktycznie po kleszczu ale już się nie dowiemy. Współczuję bardzo ale jedno dobre, że nie trwało to długo i że już nie cierpi. Quote
Nesiowata Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Smutne. Nie jedyna dziś zła wiadomość... Quote
Poker Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Smutne. Nie jedyna dziś zła wiadomość... A jaka jeszcze , boję się pytać. Quote
Nesiowata Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 44 minuty temu, Poker napisał: A jaka jeszcze , boję się pytać. Ptyś odszedł. Quote
Tyśka) Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 O mój Boże... Pani Agato, daliście Olesiowi szansę na normalne życie i wiem, że był z Wami szczęśliwy. Za odzyskaną dzięki Wam psia godność, za troskę, miłość - dziękuję... A z Olesiem się jeszcze spotkacie, gdzieś tam... kiedyś... Ściskam :( 1 Quote
Anula Posted September 17, 2020 Author Posted September 17, 2020 Jak usłyszałam wiadomość o śmierci Aleksa to dosłownie serce rozpadło mi się na tysiące kawałków.Wcześniej nigdy nie pomyślałam bym,że Aleks tylko tyle będzie żył.Ogromnie cieszyłam się,że ma tak wspaniały dom,opiekę po tym co przeszedł w Radysach.Aleks był moim faworytem,był w typie psa,które uwielbiam.Bardzo mi jest przykro ale chyba los tak chciał albo zakpił sobie z Aleksa,z nas.Wyobrażam sobie jak bardzo cierpi rodzina Aleksa bo przecież Aleks zawsze był na pierwszym miejscu w domu. Aleks odszedł 11.09.2020.Ciężko się pogodzić z tym faktem.Mam nadzieję,że tam gdzie jest,jest szczęśliwy. P.Agata dalej podtrzymuje pomoc finansową dla naszych psiaczków.11.09.20 nadeszła wpłata 30zł za wrzesień. P.Agato ślicznie dziękujemy.Chciałam podziękować kwiatuszkiem z emotikon ale zabronione jest wstawianie. 1 Quote
Recommended Posts