Murka Posted December 20, 2018 Author Posted December 20, 2018 Filmik z Siszarpem, trochę ciemny niestety wyszedł: 2 1 Quote
Kulfoniasty Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Dnia 20.12.2018 o 23:50, Murka napisał: Filmik z Siszarpem, trochę ciemny niestety wyszedł: Fajny filmik - widać. to co najważniejsze - radość Siszarpa i jego merdający ogonek :). A jaką ma śliczną obróżkę <3. Quote
Kulfoniasty Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Czy ktoś może pomóc w ogłaszaniu Siszarpa ? Zrobiłam mu ogłoszenie na OLX - zastanawiam się, gdzie jeszcze ... Kto podpowie lub pomoże ? Quote
Nadziejka Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Mureczkom Lapeczkom Wszytkim Sziszapciowi Najpiekniejszego Zdrowenkowego Wszelkiego Cudu Psie serce sciskam mocno mocno za domcik 1 Quote
beataczl Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 malutki,mlodziutki,fajniutki :) Dnia 22.12.2018 o 13:13, Kulfoniasty napisał: Czy ktoś może pomóc w ogłaszaniu Siszarpa ? Zrobiłam mu ogłoszenie na OLX - zastanawiam się, gdzie jeszcze ... Kto podpowie lub pomoże ? napisze do jednej dogomaniaczki, sprobuje sie dowiedziec gdzie oglasza psy... 1 Quote
Tyśka) Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 OLX (nawet kilka na różne miasta, z różnymi zdjęciami), facebook (różne grupy), gumtree, alegratka, morusek, lento + opcjonalnie regionalne serwisy ogłoszeniowe. To takie podstawy. :) Quote
Kulfoniasty Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: OLX (nawet kilka na różne miasta, z różnymi zdjęciami), facebook (różne grupy), gumtree, alegratka, morusek, lento + opcjonalnie regionalne serwisy ogłoszeniowe. To takie podstawy. :) Bardzo dziękuję - postaram się w tym tygodniu go poogłaszać w tych miejscach. wg mnie też jest kochany <3 . Bardo cieszę się, że udało się uratować i wierzę, że 2019 rok będzie dla niego szczęśliwy i znajdzie cudowny domek <3 Quote
beataczl Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 tez dostalam odp. ,,Przede wszystkim olx bo z tego portalu jest pewnie z 90 procent adopcji. Mozna tez na morusek, gumtree, lento czy alegratka. Moze tez udostepnic na facebooku na grupach adopcyjnych" czyli pokrywa sie z tym co napisala powyzej Tyś(ka) :) Quote
Kulfoniasty Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Mam pytanie poza tematem - poszukuję informacji na temat nadpłytkowości u psa oraz problemów z trawieniem. Jest taki wątek na Dogo , gdzie mogę się czegoś dowiedzieć ? Quote
beataczl Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 doczytalam jeszcze ,ze na Gratce mozna dodac filmik a Siszarp ma przeciez /to zwieksza ogladalnosc/ a na Olx dopisac ze na maila mozna przeslac /no i najczesciej dziewczyny wyrozniaja ogloszenia to za dodatkowa doplata/ a bylo wogole jakies zapyt.o Niego? 1 Quote
UlaFeta Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 13 godzin temu, Kulfoniasty napisał: Mam pytanie poza tematem - poszukuję informacji na temat nadpłytkowości u psa oraz problemów z trawieniem. Jest taki wątek na Dogo , gdzie mogę się czegoś dowiedzieć ? Jest.Weterynaria. Quote
UlaFeta Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 13 godzin temu, Kulfoniasty napisał: Mam pytanie poza tematem - poszukuję informacji na temat nadpłytkowości u psa oraz problemów z trawieniem. Jest taki wątek na Dogo , gdzie mogę się czegoś dowiedzieć ? Jest.Weterynaria. Quote
Nadziejka Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Przecudne psie serdunko tulinkam pozdrawiam ogromnie cala druzynke Mureczkowa Quote
Kulfoniasty Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Dnia 23.12.2018 o 07:40, Nadziejka napisał: Napisz do mnie wiadomość priv - ogłosimy Ci Gaję na ZZ n a FB (nasz profil ma ponad 20 tys. polubień) <3 Quote
Recommended Posts