Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 20.12.2018 o 23:50, Murka napisał:

Filmik z Siszarpem, trochę ciemny niestety wyszedł:

Fajny filmik - widać. to co najważniejsze - radość Siszarpa i jego merdający ogonek :). A jaką ma śliczną obróżkę <3. 

Posted
Podobny obraz Mureczkom 
 Lapeczkom Wszytkim
Sziszapciowi
 Najpiekniejszego
Zdrowenkowego
 Wszelkiego Cudu
Psie serce sciskam mocno mocno za domcik

• Like 1
  • 3 weeks later...
Posted

malutki,mlodziutki,fajniutki :)

Dnia 22.12.2018 o 13:13, Kulfoniasty napisał:

Czy ktoś może pomóc w ogłaszaniu Siszarpa ? Zrobiłam mu ogłoszenie na OLX - zastanawiam się, gdzie jeszcze ... Kto podpowie lub pomoże ?

napisze do jednej dogomaniaczki, sprobuje sie dowiedziec gdzie oglasza psy...

• Like 1
Posted

OLX (nawet kilka na różne miasta, z różnymi zdjęciami), facebook (różne grupy), gumtree, alegratka, morusek, lento + opcjonalnie regionalne serwisy ogłoszeniowe. To takie podstawy. :)

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

OLX (nawet kilka na różne miasta, z różnymi zdjęciami), facebook (różne grupy), gumtree, alegratka, morusek, lento + opcjonalnie regionalne serwisy ogłoszeniowe. To takie podstawy. :)

Bardzo dziękuję - postaram się w tym tygodniu go poogłaszać w tych miejscach. wg mnie też jest kochany <3 . Bardo cieszę się, że udało się uratować i wierzę, że 2019 rok będzie dla niego szczęśliwy i znajdzie cudowny domek <3

Posted

tez dostalam odp.

,,Przede wszystkim olx bo z tego portalu jest pewnie z 90 procent adopcji. Mozna tez na morusek, gumtree, lento czy alegratka.

Moze tez udostepnic na facebooku na grupach adopcyjnych"

czyli pokrywa sie z tym co napisala powyzej Tyś(ka) :)

Posted

doczytalam jeszcze ,ze na Gratce mozna dodac filmik a Siszarp ma przeciez /to zwieksza ogladalnosc/

a na Olx dopisac ze na maila mozna przeslac /no i najczesciej dziewczyny wyrozniaja ogloszenia to za dodatkowa doplata/

a bylo wogole jakies zapyt.o Niego?

• Like 1
Posted
13 godzin temu, Kulfoniasty napisał:

Mam pytanie poza tematem - poszukuję informacji na temat nadpłytkowości u psa oraz problemów z trawieniem. Jest taki wątek na Dogo , gdzie mogę się czegoś dowiedzieć ? 

Jest.Weterynaria.

Posted
13 godzin temu, Kulfoniasty napisał:

Mam pytanie poza tematem - poszukuję informacji na temat nadpłytkowości u psa oraz problemów z trawieniem. Jest taki wątek na Dogo , gdzie mogę się czegoś dowiedzieć ? 

Jest.Weterynaria.