Kulfoniasty Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 6 godzin temu, UlaFeta napisał: Jest.Weterynaria. Na Dogo ? Możesz mi wysłać link na priv ? Dziękuję <3 Quote
Nadziejka Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 3 minuty temu, Kulfoniasty napisał: Napisz do mnie wiadomość priv - ogłosimy Ci Gaję na ZZ n a FB (nasz profil ma ponad 20 tys. polubień) <3 serce dziekuje dziekuje juz zaraz pisze do cioci elik boc to od elikowej cioci wlasnie skopiowalalm wolanie o pomoc Quote
Kulfoniasty Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 11 godzin temu, beataczl napisał: doczytalam jeszcze ,ze na Gratce mozna dodac filmik a Siszarp ma przeciez /to zwieksza ogladalnosc/ a na Olx dopisac ze na maila mozna przeslac /no i najczesciej dziewczyny wyrozniaja ogloszenia to za dodatkowa doplata/ a bylo wogole jakies zapyt.o Niego? Ma ogłoszenie wyróżnione na OLX - wyróżnione na miesiąc. Wydarzenie na FB - jakoś nie potrafię ludzi zachęcić do dołączenia i już nie organizuję - miałam słabe efekty. Udostępnię ogłoszenie na FB - przyjmuję też wszystkie uwagi na temat opisu w ogłoszeniu :). Czy podać tutaj link do ogłoszenia ? Chyba nikt nie pytał - to fajny przeciętniak :) Quote
elik Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 4 godziny temu, Kulfoniasty napisał: Napisz do mnie wiadomość priv - ogłosimy Ci Gaję na ZZ n a FB (nasz profil ma ponad 20 tys. polubień) <3 Witaj, jak Cię znaleźć na fb? 1 Quote
beataczl Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 13 godzin temu, Kulfoniasty napisał: Ma ogłoszenie wyróżnione na OLX - wyróżnione na miesiąc. Wydarzenie na FB - jakoś nie potrafię ludzi zachęcić do dołączenia i już nie organizuję - miałam słabe efekty. Udostępnię ogłoszenie na FB - przyjmuję też wszystkie uwagi na temat opisu w ogłoszeniu :). Czy podać tutaj link do ogłoszenia ? Chyba nikt nie pytał - to fajny przeciętniak :) podaj link :) to kontakt tel na Murke jest pewnie 1 Quote
Tyśka) Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 17 godzin temu, Kulfoniasty napisał: Ma ogłoszenie wyróżnione na OLX - wyróżnione na miesiąc. Wydarzenie na FB - jakoś nie potrafię ludzi zachęcić do dołączenia i już nie organizuję - miałam słabe efekty. Udostępnię ogłoszenie na FB - przyjmuję też wszystkie uwagi na temat opisu w ogłoszeniu :). Czy podać tutaj link do ogłoszenia ? Chyba nikt nie pytał - to fajny przeciętniak :) Też nie lubię robić wydarzeń na FB - i nie robię. U mnie wydarzenia kończyły sie z reguły "g*wno burzą" oraz zmieszaniem mnie z błotem. To nie na moje nerwy. Za to bardzo dobre efekty przynosi wyszukiwanie bardzo różnych grup fejsbukowych z psami do adopcji i ciągłe podbijanie postu z psiakiem z prośbą o udostępnianie. Czasem też męczę różne strony fejsbukowe (fanpejdże) z psiakami do adopcji o ogłoszenie grzecznościowe. Ogłoszenie, aby się wyróżniało powinno mieć ciekawy tekst, świetne efekty też są po wstawieniu filmiku do ogłoszenia :) I właśnie w ten sposób czasem udaje mi się znaleźć domy przez FB, ostatnio nawet dość często. Tylko, że to czasochłonne i wymaga samozaparcia. Zauważyłam ostatnio wyraźny spadek na olx, jeśli chodzi o adopcje i telefony w ogóle. Jak już dzwonią to są takie rozmowy poniżej wszelkiego poziomu, nawet krytyki - ale trzeba próbować, co jakiś czas zmieniać miasto, zdjęcie główne, trochę modyfikować tekst. 1 Quote
Kulfoniasty Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 19 godzin temu, elik napisał: Witaj, jak Cię znaleźć na fb? Napisałam wiadomość prywatną na Dogo <3 Quote
Kulfoniasty Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 10 godzin temu, beataczl napisał: podaj link :) to kontakt tel na Murke jest pewnie Link do ogłoszenia na OLX https://www.olx.pl/oferta/siszarp-mlody-maly-12-kg-wesoly-piesek-szuka-swojego-czlowieka-CID103-IDxTOmj.html 1 Quote
beataczl Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 16 godzin temu, Kulfoniasty napisał: Link do ogłoszenia na OLX https://www.olx.pl/oferta/siszarp-mlody-maly-12-kg-wesoly-piesek-szuka-swojego-czlowieka-CID103-IDxTOmj.html dopisalabym jaki stosunek do kotow albo do dzieci-jesli wiadomo oczywiscie.. a tak jest ok,bardzo fajne ogloszenie i fotki :) chociaz moze cos podmienic na fatke z innym psem albo ludziem zeby bylo widac jaki to malutek jest,bo troche monotematycznie na tym lozeczku;) 1 Quote
Kulfoniasty Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 Dnia 23.01.2019 o 11:48, beataczl napisał: dopisalabym jaki stosunek do kotow albo do dzieci-jesli wiadomo oczywiscie.. a tak jest ok,bardzo fajne ogloszenie i fotki :) chociaz moze cos podmienic na fatke z innym psem albo ludziem zeby bylo widac jaki to malutek jest,bo troche monotematycznie na tym lozeczku;) Dopisałam - przestawię fotki. Może ktoś go wypatrzy. Ma też ogłoszenie na FB i udostępniony, ale słaby odzew. teraz mnóstwo piesków do adopcji, a mało chętnych. Ludzie niestety wolą tanie "rasowe" szczeniaki z pseudo ogłaszane na OLX. Siszarp to przeciętniaczek - ciężko mu będzie domek znaleźć, na szczęście teraz jest mu bardzo dobrze u Murki <3. Miał dużo szczęścia i mam nadzieję, że go nie opuści <3 2 Quote
beataczl Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 14 godzin temu, Kulfoniasty napisał: Dopisałam - przestawię fotki. Może ktoś go wypatrzy. Ma też ogłoszenie na FB i udostępniony, ale słaby odzew. teraz mnóstwo piesków do adopcji, a mało chętnych. Ludzie niestety wolą tanie "rasowe" szczeniaki z pseudo ogłaszane na OLX. Siszarp to przeciętniaczek - ciężko mu będzie domek znaleźć, na szczęście teraz jest mu bardzo dobrze u Murki <3. Miał dużo szczęścia i mam nadzieję, że go nie opuści <3 trzymam kciuki zeby dobry dom sie odezwal...na pewno Ktos pokocha wesolego,lagodnego psiaczka :) dzieki Tobie ma teraz ,,jak w niebie" a rzeczywiscie mial duzo szczescia! 1 Quote
Murka Posted March 17, 2019 Author Posted March 17, 2019 Siszarp przypomina o sobie:) Nikt o niego nie pyta:( a psiak taki fajny:( 2 Quote
beataczl Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 fajny ma pycholek,jak na Niego patrze sama sie usmiecham,taki sympatyczny i szczery:) Kulfoniasty,ma Siszarp ogloszenia aktualne? moze trzeba wyroznic 1 Quote
Kulfoniasty Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 Dnia 17.03.2019 o 22:04, Murka napisał: Siszarp przypomina o sobie:) Nikt o niego nie pyta:( a psiak taki fajny:( Niestety - przeciętniaczek, ma ogłoszenie na OLX - zaraz mu ponownie wyróżnię. Ma też ogłoszenia na FB - ale słabo udostępniany ... Cały czas myślę o czymś w rodzaju plakatu dla niego - tylko, co na nim napisać ? Może ktoś ma jakieś hasło reklamowe dla niego ? Nie potrafię mu znaleźć domu ... Quote
agat21 Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 Bardzo jest urokliwy i łapiący za serducho. Szkoda, że jeszcze nikomu nie wpadł w oko. 1 Quote
Kulfoniasty Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Dnia 24.03.2019 o 22:06, agat21 napisał: Bardzo jest urokliwy i łapiący za serducho. Szkoda, że jeszcze nikomu nie wpadł w oko. Nie wiem jak go zareklamować - szukam osoby, która by mu zrobiła ciekawy plakat - znacie może kogoś takiego ? Nie wiem jak go zareklamować żeby został zauważony i trafić do większej liczby odbiorców... Może nowe fotki ? Żeby zrobiło się trochę cieplej i wszystko zazieleniło się - wtedy fotki na tle zieleni może bardziej go ożywią ... Quote
agat21 Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Na pewno zdjęcia ze zbliżeniem pyszczka pomogą, on ma bardzo mądre oczka. I pewnie jak trawa mocniej się zazieleni to będzie fajniejszym tłem. :) Quote
Murka Posted April 23, 2019 Author Posted April 23, 2019 Trochę wiosennego Siszarpa - bardzo polubił bawić się z suczkami:) 1 Quote
Kulfoniasty Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 Dnia 13.05.2019 o 08:39, Olena84 napisał: Co tam u przystojniaka? Ma nowe ogłoszenia z wyróżnieniem. Niestety zero reakcji :( Już nie wiem jak i gdzie go jeszcze ogłosić. Quote
Recommended Posts