jola&tina Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Oto prezenty dla Matki: Dziękujemy św. Mikołaju :) 1 Quote
UlaFeta Posted December 15, 2018 Author Posted December 15, 2018 3 minuty temu, jola&tina napisał: Oto prezenty dla Matki: Dziękujemy św. Mikołaju :) I w takiej swiatecznej torebce:) 1 Quote
UlaFeta Posted December 15, 2018 Author Posted December 15, 2018 19 godzin temu, Bębenek napisał: "Moj" jeden z dzikusków, głównie pokazuje się zimą, już trzecią z kolei.. Jeden który przychodzi się wypasać (jakby czyjś, tylko dziwnym trafem głodny), bywa że przez jakiś czas codziennie z samego rana stoi i czeka, a czasem ze 2 miesiące go wypatruje i zawsze rozpaczam, bo to jeden z ulubieńców.. te "moje" to raczej starszaki, nie wiem jak to jest z maluszkami. Ale ogólnie kociaste potrafią po długim czasie wrócić. 23 godziny temu, konfirm31 napisał: Też mam nadzieję :) 23 godziny temu, jola&tina napisał: Po 3 miesiącach ! Czyli jest nadzieja, że Cwaniak może też wróci :) Czekamy na Cwaniaka,razem z Matka.:) :) 1 Quote
jola&tina Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 A takich miłych gości Ula będzie miała na święta - czyli z tego wynika, że cała Rodzina jest zwierzolubna :) Ciekawe jak się dogadają :) 1 Quote
UlaFeta Posted December 15, 2018 Author Posted December 15, 2018 2 minuty temu, jola&tina napisał: A takich miłych gości Ula będzie miała na święta - czyli z tego wynika, że cała Rodzina jest zwierzolubna :) Ciekawe jak się dogadają :) Może być wesoło:)sama jestem ciekawa. Zobaczymy:))))) Quote
dwbem Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Rottki są opiekuńcze w stosunku do mniejszych i slabszych, mam je ponad 36 lat to wiem. 1 Quote
UlaFeta Posted December 16, 2018 Author Posted December 16, 2018 6 godzin temu, dwbem napisał: Rottki są opiekuńcze w stosunku do mniejszych i slabszych, mam je ponad 36 lat to wiem. Szczególnie mój Brutusik był:(Nie lubil dzieci,chociaz w domku były 2 sztuki i nigdy mu krzywdy nie zrobily. "Swoje"to nawet kochal:)i nie można było na nich krzyknąć:)Za to Dora z Twojej hodowli,nawet podwórkowe dzieci kochala:)i grala z nimi w pilke:)))))) Quote
dwbem Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Moje nawet broniły małe psy jeśli były atakowane przez inne większe, po prostu je zdejmowaly z małego nie robiąc krzywdy tylko odganiając. One wbrew opinii mają to we krwi a nie są mordercami. 1 Quote
Kamila Proc Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 kotka juz jest pod..... denerwowana Quote
UlaFeta Posted December 16, 2018 Author Posted December 16, 2018 7 godzin temu, dwbem napisał: Moje nawet broniły małe psy jeśli były atakowane przez inne większe, po prostu je zdejmowaly z małego nie robiąc krzywdy tylko odganiając. One wbrew opinii mają to we krwi a nie są mordercami. Ja kocham rottki całym sercem:) Quote
UlaFeta Posted December 16, 2018 Author Posted December 16, 2018 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: kotka juz jest pod..... denerwowana Bardziej synowa:) Quote
christo_fair Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Dnia 15.12.2018 o 20:51, UlaFeta napisał: Spotkalam się dzisiaj z christo,na kolacji:))))dla Matki. Matka dostala swiateczny prezent.Puszeczki:)Aniu dziękujemy:) Jolantinka wstawi zdjecie.Jak znajdzie chwile:) Dnia 15.12.2018 o 21:06, jola&tina napisał: Oto prezenty dla Matki: Dziękujemy św. Mikołaju :) Bardzo się cieszę, że mogłam spotkać i Ulę, i Kicię :) Mam nieśmiałą nadzieję, że Kicia zechce wciągnąć takie wynalazki bez wzmacniaczy i zbożowych dopalaczy ;) 1 2 Quote
Kamila Proc Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 fajowo ze macie takie miejsce spotkan Quote
UlaFeta Posted December 17, 2018 Author Posted December 17, 2018 19 godzin temu, christo_fair napisał: Bardzo się cieszę, że mogłam spotkać i Ulę, i Kicię :) Mam nieśmiałą nadzieję, że Kicia zechce wciągnąć takie wynalazki bez wzmacniaczy i zbożowych dopalaczy ;) Dosmaczylam Feliksem:) 1 Quote
UlaFeta Posted December 17, 2018 Author Posted December 17, 2018 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: fajowo ze macie takie miejsce spotkan Zapraszamy:)w kupie raźniej i nikt nie ruszy:) Quote
christo_fair Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 5 godzin temu, UlaFeta napisał: Zapraszamy:)w kupie raźniej i nikt nie ruszy:) ...a Ula tak pięknie cicia i tak dobrze karmi, że na pewno w końcu zlecą się kotełki z okolicy, więc będzie się czym dzielić ;) 1 Quote
UlaFeta Posted December 18, 2018 Author Posted December 18, 2018 4 godziny temu, christo_fair napisał: ...a Ula tak pięknie cicia i tak dobrze karmi, że na pewno w końcu zlecą się kotełki z okolicy, więc będzie się czym dzielić ;) Dziekuje za porady i zapraszamy z Matka na kolacie:)Jak zwykle kolo 19:) 1 Quote
Kamila Proc Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 15 godzin temu, UlaFeta napisał: Zapraszamy:)w kupie raźniej i nikt nie ruszy:) ja sie wybieram na Prage po kalendarze, ale to chyba dopiero miedzy swietami Quote
UlaFeta Posted December 18, 2018 Author Posted December 18, 2018 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: ja sie wybieram na Prage po kalendarze, ale to chyba dopiero miedzy swietami oki zapraszam serdecznie:-)a jak będziesz grzeczna to moze Matla kolacją Cię poczestuje:-D Quote
christo_fair Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 7 godzin temu, UlaFeta napisał: oki zapraszam serdecznie:-)a jak będziesz grzeczna to moze Matla kolacją Cię poczestuje:-D No i proszę - dziewczyny kręcą imprezkę na Pradze ;) Quote
UlaFeta Posted December 19, 2018 Author Posted December 19, 2018 8 godzin temu, christo_fair napisał: No i proszę - dziewczyny kręcą imprezkę na Pradze ;) Zapraszamy :) Zrobimy Sytwestra na Kocim podwórku. Będą pyszne puszeczki:-D bez Feliksa:-D Quote
UlaFeta Posted December 19, 2018 Author Posted December 19, 2018 W Warszawie Sylwester bez fajerwerkow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Nareszcie.Dziekujemy P.Prezydencie. Na imprezce na Pl.Bankowy będą lasery. Mam nadzieje, że zabawy w innych dzielnicach tez się obejdą:) Quote
uxmal Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 Jestem pesymistką. Mieszkańcy bloków na mojej dzielni będą strzelać-niestety. Quote
Recommended Posts