Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 30.12.2021 o 08:13, Bgra napisał:

Kolejny kotek z Chojnic uratowany 🍀

Screenshot_20211230_081022.jpg

Tak napisała P.M

"Leżał na wsi we własnych odchodach.W klatce u weta,3miesiace.Poznalam go jak jeździłam z kociakami.Znalazlam mu 🏘️i po Świętach go zawiozłam"

• Like 1
Posted
Dnia 30.12.2021 o 16:15, UlaFeta napisał:

Ma do towarzystwa 2 psy i kota.

Całe towarzystwo RUDE.🤣No prawie😜

Jaka specjalizacja 😉  fajnie, że będzie z kim brykać 🙂

Posted

Szczęśliwego Nowego 2022 roku 🍀

siedzę w domu i pilnuję psów, moja Zula zwykle o tej porze już była wystraszona, barrdzo, dzisiaj jakby to za oknem jej zupełnie nie obchodziło. Wniosek - albo ogłuchła 😉 albo  moje metody obłaskawiania hałasu działają ✌️

Zobaczymy o północy... 

• Upvote 1
Posted
Dnia 31.12.2021 o 19:10, Bgra napisał:

Szczęśliwego Nowego 2022 roku 🍀

siedzę w domu i pilnuję psów, moja Zula zwykle o tej porze już była wystraszona, barrdzo, dzisiaj jakby to za oknem jej zupełnie nie obchodziło. Wniosek - albo ogłuchła 😉 albo  moje metody obłaskawiania hałasu działają ✌️

Zobaczymy o północy... 

ciekawa jestem

• Like 1
Posted
Dnia 31.12.2021 o 22:42, Kamila Proc napisał:

ciekawa jestem

Witam w Nowym Roku ❤️

Zula przez trzy lata przeszła niesamowitą przemianę, jestem z niej dumna 🙂 bez chustowania, bez leków dała radę, wystarczył tylko mój śpiew 😅 śpiewać to ja nie potrafię, ale moje dziewczyny uwielbiają 😅 Dzisiaj śpiewałam z Yt i jak była przerwa pomiędzy zwrotkami to mnie nosem trącała, żeby śpiewać 😅 po 15 minutach kanonady pod oknami położyła się na boku prosząc o drapanie. Hańcia nigdy, niczego się nie bała. 

• Like 1
Posted
Dnia 1.01.2022 o 00:36, Bgra napisał:

Witam w Nowym Roku ❤️

Zula przez trzy lata przeszła niesamowitą przemianę, jestem z niej dumna 🙂 bez chustowania, bez leków dała radę, wystarczył tylko mój śpiew 😅 śpiewać to ja nie potrafię, ale moje dziewczyny uwielbiają 😅 Dzisiaj śpiewałam z Yt i jak była przerwa pomiędzy zwrotkami to mnie nosem trącała, żeby śpiewać 😅 po 15 minutach kanonady pod oknami położyła się na boku prosząc o drapanie. Hańcia nigdy, niczego się nie bała. 

Znaczy, trzeba się wydzierać cały rok😜

żeby na Sylwestra zadziałało.😂(taki żarcik, żeby nie było )

Dzień dobry i Najlepszego 🥂

• Like 1
Posted
Dnia 1.01.2022 o 12:51, UlaFeta napisał:

Znaczy, trzeba się wydzierać cały rok😜

żeby na Sylwestra zadziałało.😂(taki żarcik, żeby nie było )

Dzień dobry i Najlepszego 🥂

No fajnie gdyby tak bez zbudowania zaufania się dało 😅  Zula to była najbardziej znerwicowana sunia jaką widziałam, po kilku hodowlach, gdzie uciszało się psy uderzając metalowym prętem w klaty. Trzy lata trwało budowanie zaufania, teraz to zupełnie inna sunia. 

Posted
Dnia 1.01.2022 o 12:57, Kamila Proc napisał:

mnie sie wydaje, ze psiaki sluchajac spiewu mysla: " w sumie to te odglosy za oknem nie sa takie straszne"

Zulę paraliżował nawet odgłos zgniatanej butelki. To prawda, jest wpatrzona we mnie, ufa mi i to najważniejsze, ale to budowane latami. To śpiewanie u nas tak działa jak piszesz, matka spokojna, wyluzowana to i Zula daje radę. 

• Like 1