jola&tina Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 No to stało się - Matka ma przyjaciela lub przyjaciółkę. Matce niczym ta przyjaźń nie grozi, bo jest sterylizowana, ale co będzie jak zbiegną się wszystkie koty z okolicy do stołówki i będzie ich coraz więcej - dużych i małych . Mam zdjęcie kici, ale nie udaje mi się go wkleić. Może później. 1 Quote
jola&tina Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Nie wiele widać, bo ciemno, ale to białe to kicia - jest czarno-biała, białe łapki i krawacik. Z Matką jest zaprzyjaźniona, wspólnie jedzą. 1 Quote
UlaFeta Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 Sprawa ma się tak Matka jak to Matka przyjdzie na zarcie,zje i sobie idzie do siebie:) czyli na inne podwórko:-D.A NOWY zamieszkał w piwnicy.A dokładnie w w tej co zostawiam karme.:-DDDD.(okienko) I rano taka sytuacja Kiciam,ciciam idzie Matka,jak zwykle pod murem.Bezpieczniej.:)najadła się i poszla.Wygladam na Nowego.Nie ma.To pomyslalam,ze jednak wychodzący.Kamien z serca.I nagle z okienka wychyla się ON.Dołozylam żarcia.Zjadł i zniknal w czeluściach piwnicy. Trzymajcie kciuki,zeby to był ON Wysylam zdjecie do Jolci:) 1 Quote
Kamila Proc Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 14 godzin temu, UlaFeta napisał: Sprawa ma się tak Matka jak to Matka przyjdzie na zarcie,zje i sobie idzie do siebie:) czyli na inne podwórko:-D.A NOWY zamieszkał w piwnicy.A dokładnie w w tej co zostawiam karme.:-DDDD.(okienko) I rano taka sytuacja Kiciam,ciciam idzie Matka,jak zwykle pod murem.Bezpieczniej.:)najadła się i poszla.Wygladam na Nowego.Nie ma.To pomyslalam,ze jednak wychodzący.Kamien z serca.I nagle z okienka wychyla się ON.Dołozylam żarcia.Zjadł i zniknal w czeluściach piwnicy. Trzymajcie kciuki,zeby to był ON Wysylam zdjecie do Jolci:) trzymam Quote
UlaFeta Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: trzymam mocno:) Quote
Kamila Proc Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 38 minut temu, UlaFeta napisał: mocno:) mocno Quote
UlaFeta Posted February 25, 2020 Author Posted February 25, 2020 Taka sytuacja grodzą podwórko:(Nie będzie dostępu do kotów:(((( Quote
jola&tina Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Nie dostaniesz się do tego miejsca, w którym zostawiałaś jedzenie ? Quote
UlaFeta Posted February 28, 2020 Author Posted February 28, 2020 Dnia 26.02.2020 o 12:24, jola&tina napisał: Nie dostaniesz się do tego miejsca, w którym zostawiałaś jedzenie ? Jeszcze tak.Tam mieszka jeszcze 3 lokatorow i jakos musza dostać się do mieszkania.Robotnicy wywalają graty z pustostanów.Huk straszny.Kotow 3 dni nie było. Dzisiaj wyszla Matka:) Wysle Ci zdjęcia. Quote
UlaFeta Posted February 29, 2020 Author Posted February 29, 2020 Jak całkiem zagrodzą to się nie dostane:(Niestety. Pomyślałam,ze uda mi się zostawiać karme pod siatka. Zobaczymy. Quote
jola&tina Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 Jak zaczną remont, to koty się wystraszą i już nie wrócą :( Żeby tylko jakaś krzywda przy okazji im się stała :( Quote
UlaFeta Posted March 6, 2020 Author Posted March 6, 2020 Dnia 29.02.2020 o 18:24, jola&tina napisał: Jak zaczną remont, to koty się wystraszą i już nie wrócą :( Żeby tylko jakaś krzywda przy okazji im się stała :( Rozmawialam wczoraj z ochroniarzem(opowiadałam o kotach)I dowiedziałam się,ze.to ogrodzenie dotyczy terenu sasiadujacego.Tam będzie się budowal :(nowy blok.Kocie podwórko poki co dostępne:)W kociej kamienicy będzie remont generalny,jak wyprowadza się starzy lokatorzy. Zamuruja cala Prage:( Quote
Kamila Proc Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 a co tam slychac na remontowanej Pradze? Quote
Recommended Posts