uxmal Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Ja to już mam ''zboczenie zawodowe" wszędzie KOTY widze:) Dzis nie leciałam na "skróty' tylko chodnikiem,kulturalnie:)Od strony Kotow:) Oczywiście. Patrze siedzi Ona.Podchodze bliżej,nie zwiewa.Do odjazdu tramwaju 5 minut.Stoje i mysle co robic.I zamiast ruszyc 4 litery po karme to stoje nadal.I mysle:) No nic, wracam do domu. Matka nakarmiona,ja spozniona,:-D moja koleżanka ptaki ranne wszędzie widzi. A przy sobie nosi zawsze sznurek. Bo pudełko się jakieś znajdzie gorzej ze sznurkiem. I tak zarażona jej pasją ratowania - chciałam kiedyś pewnej mroźnej zimy ratować kaczkę na przystanku ( przy Wileńskim) . Chodziła biedna kaczka i odlecieć nie mogła. Coś ze skrzydełkiem czy licho wie... Zebrał się tłum współczujących .. i tak staliśmy i debatowaliśmy. Czekaliśmy na ekostraż :) tupaliśmy nóżkami a kaczka z nami.. Chodziła po ulicy i żadnego fruuu nie chciała zrobić. W pewnym momencie podszedł do mnie miły Pan i rzekł... Pani... ta kaczka tu zawsze na 18'tą na kolację przylatuje. Ona nie jest ranna. Rzeczywiście, jak ten tłum zrobił większe Fruuuuu kaczka odleciała. Musiałam odwołać ekostraż. :) 1 1 Quote
christo_fair Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 15 minut temu, UlaFeta napisał: Już nie mowiac o tym,ze chciałam gwizdnąć Kota.Okazalo się,ze to Kot sąsiadki(wychodzący):-D z budynku obok:.D Nie martw się, zaraz Ci jakiegoś skołujemy, tyle jest bezdomniaków ;-) Quote
UlaFeta Posted July 16, 2019 Author Posted July 16, 2019 8 godzin temu, christo_fair napisał: Nie martw się, zaraz Ci jakiegoś skołujemy, tyle jest bezdomniaków ;-) Balkon nieosiatkowany.Barfem bym nie karmila,no i stara jestem.Po co Kotu taki opiekun. Zapoluje na Matke.Może kiedyś:-D Quote
Kejciu Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 3 godziny temu, UlaFeta napisał: Balkon nieosiatkowany.Barfem bym nie karmila,no i stara jestem.Po co Kotu taki opiekun. Zapoluje na Matke.Może kiedyś:-D Balkon zawsze można osiatkować. Myślę że lepiej karmić czymkolwiek niż wogóle nie karmić :D a co do wieku - to masz taką figurę że nie jedna 18 mogłaby CI pozazdrościć!!!!więc nie mów że jesteś stara :D 1 1 Quote
uxmal Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 2 minuty temu, Kejciu napisał: Balkon zawsze można osiatkować. Myślę że lepiej karmić czymkolwiek niż wogóle nie karmić :D a co do wieku - to masz taką figurę że nie jedna 18 mogłaby CI pozazdrościć!!!!więc nie mów że jesteś stara :D Widziałam figurę. Potwierdzam. 1 Quote
Kamila Proc Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 16 godzin temu, christo_fair napisał: A całkiem to być może - musi teraz odkarmić włóczykija ;-) troche laby miala, a teraz do roboty Quote
UlaFeta Posted July 16, 2019 Author Posted July 16, 2019 43 minuty temu, Kejciu napisał: Balkon zawsze można osiatkować. Myślę że lepiej karmić czymkolwiek niż wogóle nie karmić :D a co do wieku - to masz taką figurę że nie jedna 18 mogłaby CI pozazdrościć!!!!więc nie mów że jesteś stara :D Kasiu ja nie mogę osiatkowac balkonu. 40 minut temu, uxmal napisał: Widziałam figurę. Potwierdzam. Dziewczęta to jest wątek Koty:-D Mam zdjecia z dzisiejszego śniadania.:-) Zacicialam i wylazla,lafirynda jedna.:-) 1 Quote
christo_fair Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 5 godzin temu, UlaFeta napisał: Balkon nieosiatkowany.Barfem bym nie karmila,no i stara jestem.Po co Kotu taki opiekun. Zapoluje na Matke.Może kiedyś:-D Ula, ile kotełków Ci przytaszczyć? Dziś mówisz, jutro masz :-D 1 Quote
jola&tina Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Matka je śniadanie Ale teraz ma dobrze :) dostaje jedzonko dwa razy dziennie. 2 Quote
UlaFeta Posted July 16, 2019 Author Posted July 16, 2019 2 godziny temu, jola&tina napisał: Matka je śniadanie Ale teraz ma dobrze :) dostaje jedzonko dwa razy dziennie. I nie wybrzydza:-D Quote
Kejciu Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 8 godzin temu, UlaFeta napisał: Kasiu ja nie mogę osiatkowac balkonu. Dziewczęta to jest wątek Koty:-D Mam zdjecia z dzisiejszego śniadania.:-) Zacicialam i wylazla,lafirynda jedna.:-) Ja też nie mogłam :) mało tego mieszkam na 4 piętrze i nie ma dachu na balkonie więc musiałam zrobić rusztowanie hehe i zgody z administracji nie miałam :) teraz są takie metody że bezinwazyjnie można wsio hihi Quote
UlaFeta Posted July 16, 2019 Author Posted July 16, 2019 2 godziny temu, Kejciu napisał: Ja też nie mogłam :) mało tego mieszkam na 4 piętrze i nie ma dachu na balkonie więc musiałam zrobić rusztowanie hehe i zgody z administracji nie miałam :) teraz są takie metody że bezinwazyjnie można wsio hihi Ja mam mądrych inaczej sąsiadow i klaustrofobie:( Quote
uxmal Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 mogę zadeklarować przygotowanie barfnego zestawu startowego dla kotów- jakby co :) dziewczyny drążcie skałęęę :) Quote
jola&tina Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Dzisiaj Matka dostała śniadanie o 5,10!!! Przed świtem! Takiej to dobrze :) Ale nie była głodna i trochę zostawiła na potem :) 1 Quote
UlaFeta Posted October 13, 2019 Author Posted October 13, 2019 19 minut temu, jola&tina napisał: Dzisiaj Matka dostała śniadanie o 5,10!!! Przed świtem! Takiej to dobrze :) Ale nie była głodna i trochę zostawiła na potem :) Nie chciała,lafirynda powiedzieć gdzie jeszcze się stoluje:) Quote
jola&tina Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Przed chwilą, UlaFeta napisał: Nie chciała,lafirynda powiedzieć gdzie jeszcze się stoluje:) Najważniejsze, że jest - cała i zdrowa :) Quote
UlaFeta Posted October 13, 2019 Author Posted October 13, 2019 4 minuty temu, jola&tina napisał: Najważniejsze, że jest - cała i zdrowa :) :)Nooo A na urlopie tez mnie koty "przesladowaly":))))))) Jolus wstawisz zdjęcia?Wysle:) Quote
jola&tina Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 15 minut temu, UlaFeta napisał: :)Nooo A na urlopie tez mnie koty "przesladowaly":))))))) Jolus wstawisz zdjęcia?Wysle:) Wstawię :) Jutro, bo dzisiaj mam problemy sprzętowe ;) Śliczny biały kić był prześladowcą. Quote
UlaFeta Posted October 13, 2019 Author Posted October 13, 2019 1 minutę temu, jola&tina napisał: Wstawię :) Jutro, bo dzisiaj mam problemy sprzętowe ;) Śliczny biały kić był prześladowcą. I jeszcze czarno-biały:) A na działce u bratowej cuuuudo się przywleklo.Oswojone:)) Troche Kotow już widziałam,ale takiej pięknoty to NIE!!! Quote
jola&tina Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 Dnia 13.10.2019 o 19:37, UlaFeta napisał: :)Nooo A na urlopie tez mnie koty "przesladowaly":))))))) Jolus wstawisz zdjęcia?Wysle:) Niestety nie mogę znaleźć tych zdjęć :( Chyba z rozpędu je wykasowałam. Quote
UlaFeta Posted October 20, 2019 Author Posted October 20, 2019 Przed chwilą, jola&tina napisał: Niestety nie mogę znaleźć tych zdjęć :( Chyba z rozpędu je wykasowałam. Nie znalazlas?,bo nie wyslalam:-D Posylam:) Czekam na Anie.Ma zabrać fanty i zrobić śliczne zdjęcia.Takze,tego może mnie nie być.:-D 1 Quote
jola&tina Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 Koty które "prześladowały" :) Ulę na wczasach Kropek A to Maska Obydwa oswojone, domowe koty :) Jak nie drzwiami to okienkiem wejdą :) 1 Quote
jola&tina Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 A to Puma - kot działkowiec :) Piękny i oswojony całkowicie 1 Quote
UlaFeta Posted October 20, 2019 Author Posted October 20, 2019 2 godziny temu, jola&tina napisał: A to Puma - kot działkowiec :) Piękny i oswojony całkowicie Pokazał się w niewłaściwym czasie:((bo bym go zwinela. Na ''żywo''jeszcze piękniejszy. Quote
Recommended Posts