UlaFeta Posted February 4, 2019 Author Posted February 4, 2019 11 godzin temu, AlfaLS napisał: Fajnie, ze się udało :-) 10 godzin temu, christo_fair napisał: Ula, jesteś wielka! :) 10 godzin temu, uxmal napisał: Gratuluję :)) Pomyślałam,że jak by się wczoraj nie udało to dam sobie spokój.Bo nie będę ciągle grzebać w karmie.:-) Patrzcie Państwo jeden Kot,a tyle kłopotów:-D Quote
Kamila Proc Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 ja tez gratulowalam, ale co tam... 2 Quote
UlaFeta Posted February 4, 2019 Author Posted February 4, 2019 Sorki, na następnej stronie byłaś:-D Dzięki za gratki:) Quote
christo_fair Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Jakaś cisza po tej tabletce zapadła... Czyżby Matka się obraziła? ;) Quote
Kamila Proc Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 tez jestem ciekawa. strzelila focha? Quote
jola&tina Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Dzisiaj Kota miała tajemniczego gościa, który przyniósł jej jedzonko. To było dobre jedzonko, kocie, na talerzykach i dużo- nie jakieś odpadki. Kto to był - nie wiadomo. Może ta pani, która kiedyś obserwowała, co tam się dzieje. W każdym razie Kota sobie pojadła i nie zaszczyciła Uli swoją obecnością - kiciane nie pomogło. Tyle jedzonka zostało, bo tego było za dużo jak na jedną kicię :) Ciekawe, czy wyjaśni się, kto to był, czy to tylko jednorazowa akcja. 1 Quote
UlaFeta Posted February 10, 2019 Author Posted February 10, 2019 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: fajnie, ze jest tajemniczy ktos Jednorazowa?"niewidzialna ręka":) Pewnie, ten Ktoś nie wiedział ile jest kotow i tyle żarcia zostawil. Quote
christo_fair Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Jednorazowa?"niewidzialna ręka":) Pewnie, ten Ktoś nie wiedział ile jest kotow i tyle żarcia zostawil. A może to obcy klan chce Kotę przekupić? ;) Quote
UlaFeta Posted February 10, 2019 Author Posted February 10, 2019 22 minuty temu, christo_fair napisał: A może to obcy klan chce Kotę przekupić? ;) A może chcą Kotę ukraść? Albo złapać do kastracji. Powodzenia:D Quote
christo_fair Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 To chcę zobaczyć, jak siedzą o trzeciej nad ranem na tym betonowym słupku :D 2 Quote
uxmal Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 wrzucam tutaj, bo wątku warszawskiego chyba nie ma.Text z fb z dnia 8.02.2019 r z grupy "obywatele Ursynowa". [...] Chciałabym wszystkich przestrzec na Kabatach (okolice Dembego i Bronikowskiego) leżą rozrzucone kawałki mięsa z bardzo mocną trucizną. Ogromny pech chciał, że trafiło akurat na Sonię, wystarczyły tylko 2 dni i koniec. Bardzo proszę uważajcie na swoje psy!! [..] Quote
UlaFeta Posted February 10, 2019 Author Posted February 10, 2019 1 godzinę temu, uxmal napisał: wrzucam tutaj, bo wątku warszawskiego chyba nie ma.Text z fb z dnia 8.02.2019 r z grupy "obywatele Ursynowa". [...] Chciałabym wszystkich przestrzec na Kabatach (okolice Dembego i Bronikowskiego) leżą rozrzucone kawałki mięsa z bardzo mocną trucizną. Ogromny pech chciał, że trafiło akurat na Sonię, wystarczyły tylko 2 dni i koniec. Bardzo proszę uważajcie na swoje psy!! [..] Tam już nie pierwszy raz takie akcje się dzieja. Wrzuc w pw.Ewa Marta.Ona jest z Ursynowa. Quote
uxmal Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 33 minuty temu, UlaFeta napisał: Tam już nie pierwszy raz takie akcje się dzieja. Wrzuc w pw.Ewa Marta.Ona jest z Ursynowa. wysłałam Quote
Kamila Proc Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 praska mafia sterylizujaca koty? to mozliwe Quote
UlaFeta Posted February 14, 2019 Author Posted February 14, 2019 8 godzin temu, Kamila Proc napisał: renka wrocila? Nie wróciła. Kota dziś odmówiła żarcia:(.Podeszła do talerza, powąchała i zwiała.Zostawilam,moze się namyśli albo psy właścielskie będą miały wyżerkę. Ewidentnie nie smakuje:-D jej jedna z tych karm,ktore były zamówione. Drugi raz próbowałam jej dać. Wracamy do Feliksa,bo jeszcze troche zostało. I muszę poszukać z sosikiem,bo z galaretką nie wchodzi:-D Quote
jola&tina Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Wybredna się nasza kicia zrobiła. A może ktoś ją dokarmia? I sprząta, to nie ma śladu.♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Quote
christo_fair Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Się od dobrobytu w łepetynce przewraca ;) Można spróbować dosmaczyć tę paskudną Animondę gęsim smalcem, może Kota łaskawie przełknie :) Quote
UlaFeta Posted February 15, 2019 Author Posted February 15, 2019 Dnia 14.02.2019 o 19:48, jola&tina napisał: Wybredna się nasza kicia zrobiła. A może ktoś ją dokarmia? I sprząta, to nie ma śladu.♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Nie wiem.Moze.Tylko pytanie. O której?I co daje?Ja jej za dnia nie widziałam od jesieni. Wczoraj na mnie czekala,to pewnie glodna była,a może chciała się tylko przywitać:) Quote
UlaFeta Posted February 15, 2019 Author Posted February 15, 2019 18 godzin temu, christo_fair napisał: Się od dobrobytu w łepetynce przewraca ;) Można spróbować dosmaczyć tę paskudną Animondę gęsim smalcem, może Kota łaskawie przełknie :) Kupie jej ososia.Może nie pogardzi:-D 1 Quote
Recommended Posts