jola&tina Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Z takim ekwipunkiem UlaFeta maszeruje codziennie wieczorem do Koty :) Nie wiem do czego służą te wszystkie akcesoria - widelec, ściereczka - ale widocznie są konieczne :) 2 Quote
UlaFeta Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 7 godzin temu, jola&tina napisał: Z takim ekwipunkiem UlaFeta maszeruje codziennie wieczorem do Koty :) Nie wiem do czego służą te wszystkie akcesoria - widelec, ściereczka - ale widocznie są konieczne :) Uczę Kote jeść widelcem:)ściereczki jeszcze nie używam.Leżała sobie na stole.Tak po prostu:-D,ale w przyszłości kto wie? Quote
Kamila Proc Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 jak nauczysz to chyba szybko znajdzie dom Quote
UlaFeta Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: jak nauczysz to chyba szybko znajdzie dom Jeszcze trzeba by ją złapać:-D niewykonalne:( 1 Quote
Kamila Proc Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 35 minut temu, UlaFeta napisał: Jeszcze trzeba by ją złapać:-D niewykonalne:( latwiej nauczyc jesc widelcem? Quote
Nadziejka Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Ogromnie pozdrawiam kkotelki wszytkie i karmicielke Quote
UlaFeta Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: latwiej nauczyc jesc widelcem? Trudne pytanie:) To jest taki dziwny Kot:-D Quote
UlaFeta Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: latwiej nauczyc jesc widelcem? Trudne pytanie:) To jest taki dziwny Kot:-D Quote
Kamila Proc Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 15 godzin temu, UlaFeta napisał: Trudne pytanie:) To jest taki dziwny Kot:-D rozumiem Quote
Kamila Proc Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 15 godzin temu, UlaFeta napisał: Trudne pytanie:) To jest taki dziwny Kot:-D no zrozumialam Quote
jola&tina Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Zapraszam na bazarek - w połowie dla Koty Quote
christo_fair Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Dnia 24.01.2019 o 05:33, UlaFeta napisał: Uczę Kote jeść widelcem:)ściereczki jeszcze nie używam.Leżała sobie na stole.Tak po prostu:-D,ale w przyszłości kto wie? A ja myślałam, że Kota już na obrusie jada! :D Quote
UlaFeta Posted January 26, 2019 Author Posted January 26, 2019 6 godzin temu, christo_fair napisał: A ja myślałam, że Kota już na obrusie jada! :D śnieg pada,mokro:-D.jak taki obrus rozłożyć:( Poczekam do lata. Aniu,ona chodzi spac do tej kamienicy ,którą Ci pokazywalam.Tam sa wszystkie okienka piwniczne zamknięte,oprócz tego jednego z półka.Pewnie tam cieplej:). Quote
Kamila Proc Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 mam nadzieje, ze mrozy juz nigdy nie wroca Quote
UlaFeta Posted January 27, 2019 Author Posted January 27, 2019 22 godziny temu, Kamila Proc napisał: mam nadzieje, ze mrozy juz nigdy nie wroca Wrocily:( Zimno jak diabli:( Quote
christo_fair Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Dnia 26.01.2019 o 04:30, UlaFeta napisał: śnieg pada,mokro:-D.jak taki obrus rozłożyć:( Poczekam do lata. Aniu,ona chodzi spac do tej kamienicy ,którą Ci pokazywalam.Tam sa wszystkie okienka piwniczne zamknięte,oprócz tego jednego z półka.Pewnie tam cieplej:). Mądra Kota, wie gdzie poopę sobie zagrzać :) Uleńko, a ja jeszcze raz ogromnie Ci dziękuję za pomoc w odgruzowaniu kociarni. I za pączka! Był pyszny! :) 1 Quote
jola&tina Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Kota sprawdza, czy kolację już podano Wszystko w porządku - na talerzu, widelec jest - czyli można się zabierać do jedzenia :) 1 1 Quote
UlaFeta Posted January 29, 2019 Author Posted January 29, 2019 Dnia 27.01.2019 o 23:25, christo_fair napisał: Uleńko, a ja jeszcze raz ogromnie Ci dziękuję za pomoc w odgruzowaniu kociarni. I za pączka! Był pyszny! :) Zamiotlam:)♡ Nie ma za co:-D A co do pączka a nie mówiłam:-D A na przyszłość,polecam się łaskawej pamięci. 1 Quote
jola&tina Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Kota otrzymała karmę i talerze od Ani christo_fair Zestaw kolacyjny jest obecnie testowany 1 Quote
UlaFeta Posted February 2, 2019 Author Posted February 2, 2019 Jak pisałam na bazarkowym wątku,byłam u wetki po tabletki na robale.Koło 19 pacjentów nie było,to mogłyśmy sobie pogadać:D W sumie to aż cale 10 minut:(bo piesio przyszedł.Kupiłam tabletkę i dostałam instrukcje obsługi:)))).Magda wie o kotach,bo na początku jej opowiadałam.:)i teraz dopowiedziałam c.d.:)I o tym,ze Cwaniaka nie ma;( i o Snopku,ze w dt. A teraz "nius" przychodza do gabinetu ludzie,którzy dokarmiają koty.(pewnie gdzieś w tej okolicy)I o KOTY prowadza wojny.Bo oni Koty zabierają sobie nawzajem:)I skarżą się jedni na drugich.I Magda mi powiedziała,ze może ktoś UKRADL mi Cwaniaka. Kurde,jakie klany się porobiły,czy cos:) Wracając,poszłam nakarmić Matke.Stoje ,czekam,az zje,ale wyczuwam czyjś wzrok.Jakaś kobieta zza rogu mnie obserwuje. .Pomyślałam sobie, następna ciekawska.Sprzątnęłam po kolacji i "graty'' wrzuciłam do kosza na ulicy.Kobita stoi i patrzy.Jakoś to mnie zastanowiło,po co ona stoi.Przeszłam na druga stronę i czekam co zrobi.Podeszła do kosza, wyjęła te graty" popatrzyla i wyrzuciła.Dziwna mi się wydala. Może to jedna z klanu,co koty KRADNA. Quote
jola&tina Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Dziwne. Ale po co kradną? I jak kradną? Przecież Matki nie da się złapać. Quote
uxmal Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 19 minut temu, jola&tina napisał: Dziwne. Ale po co kradną? I jak kradną? Przecież Matki nie da się złapać. a po co Kargul i Pawlak walczyli o dw palce miedzy? Moje jest moje i najmojsze jak to w Dniu Świra było. Może dla zasady kradną dla swojego ego? Quote
Recommended Posts