Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
15 minut temu, uxmal napisał:

Kto robi takie piękne zdjęcia i jakim aparatem?

Ja - zawstydziłam się - dziękuję:)

Mam aparat (pentax K- 50) ok roku,  a dopiero teraz syn pokazał mi jego możliwości, powolutku uczę się ;)

Posted

Anula -dziekuję za konto

poleciał przelew 50zł................ z bazarku 12zł. do potwierdzenia..........

.................reszta kwoty w bonusie  :)......................................

• Like 1
Posted

42 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Na koncie Neski jet wpłata od kochanej Nesiowatej - 20 zl . Pięknie dziękujemy!!kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0132

Pięknie dziękujemykwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0069

17 minut temu, sonia71 napisał:

Anula -dziekuję za konto

poleciał przelew 50zł................ z bazarku 12zł. do potwierdzenia..........

.................reszta kwoty w bonusie  :)......................................

Również piękne podziękowania za pomoc zamojskiej sunikwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0069

Posted

Kochani, dzisiaj zbrakło mi lajków, ale jutro się poprawię;)

No i mam bardzo dobre informacje:)

Jest spore zaintereresowanie sunią co mnie bardzo cieszy, bo suczka w kojcu i własny dom bardzo potrzebny, ale wiekszość tych ofert nie spełnia naszego wymagania, aby suczka mieszkała w domu.

Wczoraj zadzwonił pan z Michałowa pod Warszawą, nowy dom z olbrzymia działką, jedno dziecko (5 lat), możliwość zabaw z psem siostry, która mieszka niedaleko, zgoda na wizytę, umowę. 

Ja  zaczęłam myśleć o zorganizowaniu wizyty, a pan zaczął dzwonić i wymagać -  a to szelki i smycz, a to posłanko, bo suni należy się wyprawka. Nie zadzwonił tez do Ewy, która najwięcej może powiedzieć o suni.

Posted
1 minutę temu, Tola napisał:

Ja  zaczęłam myśleć o zorganizowaniu wizyty, a pan zaczął dzwonić i wymagać -  a to szelki i smycz, a to posłanko, bo suni należy się wyprawka. Nie zadzwonił tez do Ewy, która najwięcej może powiedzieć o suni.

To tak jak kiedyś chyba pisała  Anulka : i jeszcze butelka najlepszego wina i kolacja w wyśmienitej restauracji.

Ludzie na głowę dostali i tyle!

Posted

Wczoraj wieczorem zadzwoniła dziewczyna z Wrocławia (znalazła ogłoszenie na Kraków); mieszkanie własnościowe ok.45 m, duży taras, pracuje w domu, to byłby pani pierwszy pies.

Zakochała się w suni i jest gotowa przyjechać na zapoznanie w niedzielę do Zamościa!!!

Oczywiście potem odbierze też sunię po sterylce i chciałaby jak najwcześniej - sama opłaci szczepienia.

Ponieważ wczoraj zrobiłam kolejne ogłoszenie  - już dla Neski - na Wrocław no i też są oferty - m.in.  para młodych ludzi, wybudowali dom 60 km od Wrocławia, tez zakochali się w Nesce.

Oferują dużo spacerów, wspólne wyjazdy w góry. Mogą osobę wizytującą zabrać do siebie z Wrocławia i potem odwiezc.

Posted
3 minuty temu, Tola napisał:

Wczoraj wieczorem zadzwoniła dziewczyna z Wrocławia (znalazła ogłoszenie na Kraków); mieszkanie własnościowe ok.45 m, duży taras, pracuje w domu, to byłby pani pierwszy pies.

Zakochała się w suni i jest gotowa przyjechać na zapoznanie w niedzielę do Zamościa!!!

Oczywiście potem odbierze też sunię po sterylce z Zamościa.

Ponieważ wczoraj zrobiłam kolejne ogłoszenie  - już dla Neski - na Wrocław no i też są oferty - m.in.  para młodych ludzi, wybudowali dom 60 km od Wrocławia, tez zakochali się w Nesce.

Oferują dużo spacerów, wspólne wyjazdy w góry. Mogą osobę wizytującą zabrać do siebie z Wrocławia i potem odwiezc.

Te już brzmią ciekawiej.

Może tutaj coś się uda z domkiem dla czarnulki zdziałać :)

Trzymam kciuki!

Posted
8 minut temu, b-b napisał:

To tak jak kiedyś chyba pisała  Anulka : i jeszcze butelka najlepszego wina i kolacja w wyśmienitej restauracji.

Ludzie na głowę dostali i tyle!

7 minut temu, Patmol napisał:

to jakiś nieciekawy ten pan

Z panem dałam sobie spokój, ale on na pewno będzie szukał kolejnego psa:(

Posted

Może moja córunia zostanie wrocławianką. Jakby co , to się wpraszam na wizytę PA we Wrocławiu. Gdyby został domek do zagospodarowania, to pamiętajcie o mojej Żabci, która jest już gotowa do adopcji. Też czarnulka.

Posted
11 minut temu, Poker napisał:

Może moja córunia zostanie wrocławianką. Jak by co , to się wpraszam na wizytę PA we Wrocławiu. Jakby został domek do zagospodarowania, to pamiętajcie o mojej Żabci, która jest już gotowa do adopcji. Też czarnulka.

Dzięki Poker - ja dlatego zrobiłam ogłoszenia i na Wrocław -  może uda się znalezc dom blisko  chrzestnej mamusi;)

O Żabce będziemy oczywiście pamiętać:)

Na razie czekamy na rozwój wydarzeń -  jeśli wszystko będzie dobrze i pierwszy dom podtrzyma swoje deklaracje, to poproszę Cię o wizytę we Wrocławiu, to ul Blacharska:)