Tola Posted September 25, 2018 Author Posted September 25, 2018 15 minut temu, uxmal napisał: Kto robi takie piękne zdjęcia i jakim aparatem? Ja - zawstydziłam się - dziękuję:) Mam aparat (pentax K- 50) ok roku, a dopiero teraz syn pokazał mi jego możliwości, powolutku uczę się ;) Quote
Poker Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Moja córunia chrzestna jest prześliczna . Musi w niej się zakochać jakiś nadzwyczajny człowiek. 2 Quote
elik Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Prześliczna dziewusia a zdjęcia faktycznie mistrzowska klasa :) 1 Quote
Havanka Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Tolu, jestem pod wrażeniem !!! Zdjęcia fantastyczne ! Neska jak z żurnala w tych pięknych, czerwonych szeleczkach ! O to właśnie mi chodziło. 1 Quote
sonia71 Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 poproszę numer konta do rozliczenia malutkiego bazarku. 1 Quote
Jolanta08 Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Odwiedzam Neskę i całkowicie zgadzam się z Poker 1 Quote
Jaaga Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Cudne zdjęcia. Z takimi fotkami, to na pewno ktos się w niej szybciutko zakocha. 1 Quote
Nesiowata Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Imienniczko mojej suńki - wszystkiego psiego najlepszego. 1 1 Quote
sonia71 Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 23 godziny temu, sonia71 napisał: poproszę numer konta do rozliczenia malutkiego bazarku. może ktoś posiada konto Alaskan ? proszę na PW Quote
Anula Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 23 minuty temu, sonia71 napisał: może ktoś posiada konto Alaskan ? proszę na PW Zaraz podeślę. Quote
Alaskan malamutte Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Na koncie Neski jet wpłata od kochanej Nesiowatej - 20 zl . Pięknie dziękujemy!! Quote
sonia71 Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Anula -dziekuję za konto poleciał przelew 50zł................ z bazarku 12zł. do potwierdzenia.......... .................reszta kwoty w bonusie :)...................................... 1 Quote
Tola Posted September 27, 2018 Author Posted September 27, 2018 42 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Na koncie Neski jet wpłata od kochanej Nesiowatej - 20 zl . Pięknie dziękujemy!! Pięknie dziękujemy 17 minut temu, sonia71 napisał: Anula -dziekuję za konto poleciał przelew 50zł................ z bazarku 12zł. do potwierdzenia.......... .................reszta kwoty w bonusie :)...................................... Również piękne podziękowania za pomoc zamojskiej suni Quote
dwbem Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Sunia jest śliczna, uwielbiam czarnuszki, niestety czwartego psa nie wezmę. 1 1 Quote
Tola Posted September 27, 2018 Author Posted September 27, 2018 Kochani, dzisiaj zbrakło mi lajków, ale jutro się poprawię;) No i mam bardzo dobre informacje:) Jest spore zaintereresowanie sunią co mnie bardzo cieszy, bo suczka w kojcu i własny dom bardzo potrzebny, ale wiekszość tych ofert nie spełnia naszego wymagania, aby suczka mieszkała w domu. Wczoraj zadzwonił pan z Michałowa pod Warszawą, nowy dom z olbrzymia działką, jedno dziecko (5 lat), możliwość zabaw z psem siostry, która mieszka niedaleko, zgoda na wizytę, umowę. Ja zaczęłam myśleć o zorganizowaniu wizyty, a pan zaczął dzwonić i wymagać - a to szelki i smycz, a to posłanko, bo suni należy się wyprawka. Nie zadzwonił tez do Ewy, która najwięcej może powiedzieć o suni. Quote
b-b Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 1 minutę temu, Tola napisał: Ja zaczęłam myśleć o zorganizowaniu wizyty, a pan zaczął dzwonić i wymagać - a to szelki i smycz, a to posłanko, bo suni należy się wyprawka. Nie zadzwonił tez do Ewy, która najwięcej może powiedzieć o suni. To tak jak kiedyś chyba pisała Anulka : i jeszcze butelka najlepszego wina i kolacja w wyśmienitej restauracji. Ludzie na głowę dostali i tyle! Quote
Tola Posted September 27, 2018 Author Posted September 27, 2018 Wczoraj wieczorem zadzwoniła dziewczyna z Wrocławia (znalazła ogłoszenie na Kraków); mieszkanie własnościowe ok.45 m, duży taras, pracuje w domu, to byłby pani pierwszy pies. Zakochała się w suni i jest gotowa przyjechać na zapoznanie w niedzielę do Zamościa!!! Oczywiście potem odbierze też sunię po sterylce i chciałaby jak najwcześniej - sama opłaci szczepienia. Ponieważ wczoraj zrobiłam kolejne ogłoszenie - już dla Neski - na Wrocław no i też są oferty - m.in. para młodych ludzi, wybudowali dom 60 km od Wrocławia, tez zakochali się w Nesce. Oferują dużo spacerów, wspólne wyjazdy w góry. Mogą osobę wizytującą zabrać do siebie z Wrocławia i potem odwiezc. Quote
Nesiowata Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 A to się dzieje! Ale przynajmniej jest w czym wybierać. Quote
b-b Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 3 minuty temu, Tola napisał: Wczoraj wieczorem zadzwoniła dziewczyna z Wrocławia (znalazła ogłoszenie na Kraków); mieszkanie własnościowe ok.45 m, duży taras, pracuje w domu, to byłby pani pierwszy pies. Zakochała się w suni i jest gotowa przyjechać na zapoznanie w niedzielę do Zamościa!!! Oczywiście potem odbierze też sunię po sterylce z Zamościa. Ponieważ wczoraj zrobiłam kolejne ogłoszenie - już dla Neski - na Wrocław no i też są oferty - m.in. para młodych ludzi, wybudowali dom 60 km od Wrocławia, tez zakochali się w Nesce. Oferują dużo spacerów, wspólne wyjazdy w góry. Mogą osobę wizytującą zabrać do siebie z Wrocławia i potem odwiezc. Te już brzmią ciekawiej. Może tutaj coś się uda z domkiem dla czarnulki zdziałać :) Trzymam kciuki! Quote
Tola Posted September 27, 2018 Author Posted September 27, 2018 8 minut temu, b-b napisał: To tak jak kiedyś chyba pisała Anulka : i jeszcze butelka najlepszego wina i kolacja w wyśmienitej restauracji. Ludzie na głowę dostali i tyle! 7 minut temu, Patmol napisał: to jakiś nieciekawy ten pan Z panem dałam sobie spokój, ale on na pewno będzie szukał kolejnego psa:( Quote
Poker Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Może moja córunia zostanie wrocławianką. Jakby co , to się wpraszam na wizytę PA we Wrocławiu. Gdyby został domek do zagospodarowania, to pamiętajcie o mojej Żabci, która jest już gotowa do adopcji. Też czarnulka. Quote
Tola Posted September 27, 2018 Author Posted September 27, 2018 11 minut temu, Poker napisał: Może moja córunia zostanie wrocławianką. Jak by co , to się wpraszam na wizytę PA we Wrocławiu. Jakby został domek do zagospodarowania, to pamiętajcie o mojej Żabci, która jest już gotowa do adopcji. Też czarnulka. Dzięki Poker - ja dlatego zrobiłam ogłoszenia i na Wrocław - może uda się znalezc dom blisko chrzestnej mamusi;) O Żabce będziemy oczywiście pamiętać:) Na razie czekamy na rozwój wydarzeń - jeśli wszystko będzie dobrze i pierwszy dom podtrzyma swoje deklaracje, to poproszę Cię o wizytę we Wrocławiu, to ul Blacharska:) Quote
Recommended Posts