Tola Posted October 8, 2018 Author Posted October 8, 2018 1 godzinę temu, Poker napisał: Ślicznotka z Neski. Pięknie jej w białym i niebieskim. Wygląda na to ,że się w niej zakochaliście. Chyba tak, no i widzimy w niej naszą Tolkę - Neska przywołuje wspomnienia, które i tak są żywe. Tak tu rozmawiamy z TZ, ze nie bardzo chyba nadajemy się na DT, bardzo szybko związujemy się ze zwierzakiem, ale wszyscy tutaj na dogo chyba tak mamy;). Dobrze, że sunia jedzie do dobrego, pewnego domu - łatwiej nam ją oddawać. 1 Quote
Tola Posted October 8, 2018 Author Posted October 8, 2018 1 godzinę temu, Anula napisał: Piękna jest w tej bieli.Oby Państwo też tak dbali o cudeńko. 1 godzinę temu, Poker napisał: Ślicznotka z Neski. Pięknie jej w białym i niebieskim. Wygląda na to ,że się w niej zakochaliście. Ładnej suni we wszystkim jest do pysia:) Czerwone szeleczki popodgryzała, jak była jeszcze w kojcu, zamieniliśmy na niebieskie, bo tylko takie były.:) Quote
Jolanta08 Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Śliczne zdjęcia ,widać na nich miłość do Neski. Dobrze ,że ze zdrówkiem lepiej a rezydentki niech będą spokojne bo serce Toli i Tz jest pojemne 1 1 Quote
Tola Posted October 9, 2018 Author Posted October 9, 2018 Wyjeżdżamy jutro 0 7.15. Ciężko mi:( Neska dzisiaj Odwiedziła nas wieczorem Ewa z córką Weroniką (opiekowały się sunią w kojcu), przyszły pożegnać Neskę, przyniosły prezenciki 1 Quote
Figunia Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Śliczna jest... Rozumiem ból rozstania i współczuję. Są takie piesy, które zapadają w serce szczególnie mocno. 2 Quote
NikaEla Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 poproszę o nr konta do wpłaty z bazarku maleńkiej sumki dla suni 1 Quote
Tola Posted October 9, 2018 Author Posted October 9, 2018 5 minut temu, NikaEla napisał: poproszę o nr konta do wpłaty z bazarku maleńkiej sumki dla suni Pięknie dziękuję Nr konta podeśle na pewno Alaskan Quote
Alaskan malamutte Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 23 minuty temu, NikaEla napisał: poproszę o nr konta do wpłaty z bazarku maleńkiej sumki dla suni Wysyłam PW Quote
uxmal Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Przed chwilą, Jo37 napisał: A ja jutro poznam szczęściarę. szczęściara :) Quote
NikaEla Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 12 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Wysyłam PW dziękuję Quote
b-b Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 2 godziny temu, Tola napisał: Wyjeżdżamy jutro 0 7.15. Ciężko mi:( Odwiedziła nas wieczorem Ewa z córką Weroniką (opiekowały się sunią w kojcu), przyszły pożegnać Neskę, przyniosły prezenciki Tolu ja Ci się wcale nie dziwię,że będzie trudno Wspaniałe Dziewczyny tam masz :) 1 Quote
Figunia Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Coś niesamowitego jest w tej Suni. To spojrzenie, takie zamyslone, powiedziałabym wręcz - ludzkie...ale zmykam juz, bo mnie co niektorzy zaraz wyśmieją ... 1 Quote
Poker Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Moja kochana córunia. Niech jej się wiedzie jak najlepiej. Szczęśliwej drogi wszystkim. Ciekawe czy imię zostanie. 1 Quote
Jo37 Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 9 minut temu, Poker napisał: Moja kochana córunia. Niech jej się wiedzie jak najlepiej. Szczęśliwej drogi wszystkim. Ciekawe czy imię zostanie. Z tego co wiem, to będzie miała na imię Luna. Quote
Poker Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 24 minuty temu, Jo37 napisał: Z tego co wiem, to będzie miała na imię Luna. Szkoda, ale najważniejsze ,żeby była szczęśliwa. Quote
elik Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 6 godzin temu, b-b napisał: 6 godzin temu, Figunia napisał: Coś niesamowitego jest w tej Suni. To spojrzenie, takie zamyslone, powiedziałabym wręcz - ludzkie...ale zmykam juz, bo mnie co niektorzy zaraz wyśmieją ... Figuniu masz rację. Patrząc na to zdjęcie, to samo chciałabym powiedzieć :) 1 Quote
Jo37 Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Zostaje imię Neska. Sunia od kilku godzin w domu. Zjadła, zajęła fotel , obszczekała sąsiedzkie psy i poszła spać. 3 1 Quote
Figunia Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 No, no, nie dosyć ze śliczna, to jeszcze przemądra :) Niech Ci się wiedzie, Czarnulko! 1 Quote
uxmal Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Fajnie że imię zostaje. Matka Chrzestna będzie zadowolona ;) 2 Quote
Poker Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Zostaje imię Neska. Sunia od kilku godzin w domu. Zjadła, zajęła fotel , obszczekała sąsiedzkie psy i poszła spać. Cieszę się. 1 minutę temu, uxmal napisał: Fajnie że imię zostaje. Matka Chrzestna będzie zadowolona ;) No jasne jak słońce na niebie. 2 Quote
Recommended Posts