Jump to content
Dogomania

Nutka- cudna pekineczka potrzebuje naszej pomocy.Nutka/Joy-11.10.18 w DS w Holandii u polskiej rodziny.

Recommended Posts

Posted

Co do podróży Dżoi-Nutki do nowego domu ustaliłyśmy,że w środę 10.10 Piotrek po południu zawiezie ją do Bielawy do córki p.Beaty.Ze względu na to,że zięciowi przesunęli urlop, zamiast w sobotę to już w czwartek wyruszą do Holandii.

• Upvote 2
Posted

Kolejna zmiana w życiu Nutki, ale to juz ostatnia (mam nadzieję). Suni nie da sie nie kochać i wierzę, ze u Ludzi z sercem do zwierząt, miłosci jej nie zabraknie !

Tymczasem, niech beztrosko i szczęśliwie spędza czas w hoteliku. Świadomość, ze kolejny ogonek dostał wspaniały dom, solidnie ładuje akumulatory do pomocy innej bidzie.

• Upvote 2
Posted

Otrzymałam wiadomość od Hani,że Nutka ma już paszport,została wykąpana i jutro wyrusza do Bielawy.Wspólnie z Anulą zakupiłyśmy dla Nutki  grzebień do czesania,kocyk i trochę smaczków i to będzie przekazane córce p.Beaty.Mocno zaciskam kciuki aby zniosła dobrze podróż jutrzejszą i czwartkową do Holandii.

Posted

Ja dziś też już myślę o moim cudeńku.Oby jakoś szczęśliwie dotarła do swojego już na zawsze domku.Te dwa dni będą ciężkie dla Nutki,jakoś musi przetrwać ale to jest mus i ostatni mus.Chociaż podejrzewam,że znając charakter tych psiaczków to one za bardzo nie przejmują się.Na bank nie lubią być zamykane w jakiś klatkach,kontenerkach,uwielbiają swobodę w samochodzie,jazda samochodem wręcz jest dla nich przyjemnością.Mój Miki tylko patrzy kiedy otworzy się drzwi i już jest w nim i to obojętne czy jego czy też inny.Może jechać długo i nie sprawia żadnych problemów.Sądzę,że Nutka też tak ma.

• Like 1
  • Upvote 2
Posted
Dnia 10.10.2018 o 15:27, Havanka napisał:

Nuteczko, świat stoi przed tobą otworem ! Długiego i szczęśliwego życia w nowej Rodzinie !!!

Tak,dla Nutki stanie otworem i już nigdy nie będzie skrzywdzona i tego się trzymajmy.Teraz trzymajmy mocno kciuki za podróż Nutki.

Będziemy czekać z niecierpliwością na wiadomości od domku Nutkowego.

Posted

Yoy przyjęła nowe miejsce zupełnie na luzie :) To co,że jestem mała....To co,że wielki warczy, a średni łypną z pode łba....Ja tam mam to w nosie bo jestem WIELKA YOY! :)

• Upvote 2
Posted

Na szczęście Nutka nie przeżywa bardzo zmian, jakie zachodzą w jej życiu, dlatego myślę, ze teraz też będzie dobrze !

Szczęśliwej drogi do domu księżniczko !

• Like 1