Bogusik Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Co do podróży Dżoi-Nutki do nowego domu ustaliłyśmy,że w środę 10.10 Piotrek po południu zawiezie ją do Bielawy do córki p.Beaty.Ze względu na to,że zięciowi przesunęli urlop, zamiast w sobotę to już w czwartek wyruszą do Holandii. 2 Quote
Anula Posted October 4, 2018 Author Posted October 4, 2018 Moja śliczna Nusia,jednym słowem księżniczka.Cudna jest. 1 Quote
b-b Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 Fajnie, że mała trafi do domku ,w którym już jest jeden Wasz piesek :) 1 Quote
Havanka Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 Kolejna zmiana w życiu Nutki, ale to juz ostatnia (mam nadzieję). Suni nie da sie nie kochać i wierzę, ze u Ludzi z sercem do zwierząt, miłosci jej nie zabraknie ! Tymczasem, niech beztrosko i szczęśliwie spędza czas w hoteliku. Świadomość, ze kolejny ogonek dostał wspaniały dom, solidnie ładuje akumulatory do pomocy innej bidzie. 2 Quote
Tola Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 Zaglądam do malusiej z cieplutkimi pozdrowieniami. Quote
Bogusik Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Otrzymałam wiadomość od Hani,że Nutka ma już paszport,została wykąpana i jutro wyrusza do Bielawy.Wspólnie z Anulą zakupiłyśmy dla Nutki grzebień do czesania,kocyk i trochę smaczków i to będzie przekazane córce p.Beaty.Mocno zaciskam kciuki aby zniosła dobrze podróż jutrzejszą i czwartkową do Holandii. Quote
Figunia Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Jaka elegancka w tych bieluskich skarpetkach :) Cudna jest, rozkoszna... :) 1 Quote
b-b Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Zabrakło mi oczywiście lajków :/ Powodzenia maleńka :) Quote
Anula Posted October 10, 2018 Author Posted October 10, 2018 Ja dziś też już myślę o moim cudeńku.Oby jakoś szczęśliwie dotarła do swojego już na zawsze domku.Te dwa dni będą ciężkie dla Nutki,jakoś musi przetrwać ale to jest mus i ostatni mus.Chociaż podejrzewam,że znając charakter tych psiaczków to one za bardzo nie przejmują się.Na bank nie lubią być zamykane w jakiś klatkach,kontenerkach,uwielbiają swobodę w samochodzie,jazda samochodem wręcz jest dla nich przyjemnością.Mój Miki tylko patrzy kiedy otworzy się drzwi i już jest w nim i to obojętne czy jego czy też inny.Może jechać długo i nie sprawia żadnych problemów.Sądzę,że Nutka też tak ma. 1 2 Quote
szafirka Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Nutka ruszyła do Bielawy. Wygłaskana, wycałowana, ale w swoim domu będzie tego miała jeszcze więcej :) 2 2 Quote
Havanka Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Nuteczko, świat stoi przed tobą otworem ! Długiego i szczęśliwego życia w nowej Rodzinie !!! Quote
Anula Posted October 10, 2018 Author Posted October 10, 2018 Dnia 10.10.2018 o 15:27, Havanka napisał: Nuteczko, świat stoi przed tobą otworem ! Długiego i szczęśliwego życia w nowej Rodzinie !!! Tak,dla Nutki stanie otworem i już nigdy nie będzie skrzywdzona i tego się trzymajmy.Teraz trzymajmy mocno kciuki za podróż Nutki. Będziemy czekać z niecierpliwością na wiadomości od domku Nutkowego. Quote
Bogusik Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Yoy przyjęła nowe miejsce zupełnie na luzie :) To co,że jestem mała....To co,że wielki warczy, a średni łypną z pode łba....Ja tam mam to w nosie bo jestem WIELKA YOY! :) 2 Quote
Bogusik Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Wiem gdzie się najlepiej zapakować....:) Quote
Bogusik Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 I wreszcie po ciężkim i pełnym wrażeń dniu,padłam! :) Quote
Tola Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Cudności najsłodsze - niech ci się wiedzie! Quote
Figunia Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 A któż to śmie łypać i warczeć na ta słodką kruszynę... Quote
Nesiowata Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Dzielna dziewczyna - postawi na swoim, Quote
Anula Posted October 11, 2018 Author Posted October 11, 2018 Dziś Nutka wyrusza do swojego domku do Nelci do Holandii.Trzymajmy kciuki za następny etap podróży,już ostatni. Quote
Tyśka) Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Trzymam kciuki i cieszę się z dotychczasowych wieści ;) Quote
Havanka Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Na szczęście Nutka nie przeżywa bardzo zmian, jakie zachodzą w jej życiu, dlatego myślę, ze teraz też będzie dobrze ! Szczęśliwej drogi do domu księżniczko ! 1 Quote
Recommended Posts