Nesiowata Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 19 minut temu, Bogusik napisał: Weekendowe leniuchowanie...:) Jak zwykle - cudne dziewczyny. A czasem trzeba też odpocząć. 1 1 Quote
Anula Posted February 9, 2019 Author Posted February 9, 2019 Jak widzę to malutkie nasze cudne są wciąż razem.To dopiero jest przyjaźń. 1 Quote
b-b Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Dnia 9.02.2019 o 13:32, Bogusik napisał: Weekendowe leniuchowanie...:) Widać ,że jest im tam i ze sobą dobrze :) Quote
Bogusik Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Nelcia i i Nutka były z Państwem kilka dni w Polsce i jak to one,wszystko dobrze zniosły :) Kilka zdjęć i filmiki.Nelcia zaliczyła w Polsce fryzjera. Quote
Nesiowata Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Jak zwykle - cudne. Szczęśliwe rozrabiaki. 1 Quote
b-b Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Duża szarpie małą a małej zostało tylko szarpanie zabawek ;) Cudeńo małe :* Quote
Bogusik Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Cudeńka miały odwiedziny i chyba pazurków nie trzeba będzie obcinać :) Yoi jest bardzo związana emocjonalnie z Nelcią i gdyby zaistniała taka potrzeba,to chyba by ją broniła od złego, całym swoim malutkim ciałkiem,a raczej ząbkami...:) 1 2 Quote
Poker Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Ale fajne psie przedszkole. Miło popatrzeć na beztroską zabawę. Quote
Bogusik Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Cała cudowna pańciowo - córkowa "banda" potrzebowała trochę większego legowiska...:) Hmmm...Bawić się i owszem, ale czy goście muszą się pchać do naszego małego legowiska? Miny i obrane pozycje Yoy i Neli powiedzą same za siebie :D 1 2 Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Cuudenka niezwykle alez gromadka hoho sciskam tulinkam wszystkie oczenka i brzusie 1 Quote
Bogusik Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Dla wyjaśnienia: córka Państwa,która mieszka w Polsce jest niesamowitą osobą,która przygarnęła Amorka i Tinkę :) Nie daleko pada jabłko od jabłoni :) Cudowna rodzina,którą by można klonować bez końca :) Wklejam to co napisała mi p. Beata: ....A ten duży to Amorek z Warszawy Sierota totalna.... znaleziony w lesie .... długo się tułał. W końcu trafili gdzieś do domu tymczasowego....w końcu do Radys miał trafić i córka go wzięła. Najpierw do DT a potem już nie chciała go oddać. Tinka wzięta z wioski niedaleko nas. Gdyby nie my, to albo na łańcuchu by skończyła, albo w lesie..... Paulinka to psia i końska mama:) Quote
Nesiowata Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Zdjęcia - jak zwykle powalające. Dziewczyny są prawdziwymi szczęściarzami! Quote
Bogusik Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Sporo na wątkach wiadości budzących obawy czy smutek...Dlatego bardzo się dzisiaj ucieszyłam z przesłanych zdjęć i filmiku :) Te dziewczynki potrafią podnieść na duchu i przywrócić uśmiech..:) Quote
Nesiowata Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Ślicznotki, ale ja, jak zwykle, bez lajków. Quote
Bogusik Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Siostry nierozłączki i nawet Nelci spodobało się wylegiwanie na schodach :) Dziewczynki zaliczyły dzisiaj rowerową wycieczkę i całkiem były zadowolone z przejażdżki karocą...:) Yoy ma królewskie życie....:) Rób mi tak Yoy ,bo to lubię...:) 1 1 Quote
Poker Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Takiego pieskiego życia można dziewczynkom pozazdrościć. 1 Quote
Nesiowata Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Lajki znów mi wyszły, ale dziewczyny są obłędne. To fakt - życia można im tylko zazdrościć. 1 Quote
Tola Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Cudne widoki! Zazdroszczę i marzę o takim życiu dla kolejnych psiaków! 1 Quote
Recommended Posts