Tola Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 9 godzin temu, Havanka napisał: Straszny okres dla psów. Dobrze, ze juz mija i że powoli wrócą do normalnego, codziennego życia. Mój staruszek juz niedosłyszy i to w tym wypadku był duży plus, bo spokojnie przespał całą noc. Moja Zulka też już 2 rok nie słyszy, więc nie stresuje się, nie chowa, ale poprzednie lata były dla niej i da nas straszne w ten sylwestrowy wieczór. Flora bardzo się boi, miała biegunkę ze stresu. Quote
Bogusik Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Yoy to cudaczek i swoim zachowaniem sprawia wiele uśmiechu na twarzy p.Beaty i p. Marka :) Z resztą mnie również...:) Dzisiaj takie miejsce i pozycję sobie wybrała do wieczornej drzemki :D 1 1 Quote
Nesiowata Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Pomysłowa dziewczyna. Tylki czy to taka wygodna pozycja? Quote
Bogusik Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 3 minuty temu, Nesiowata napisał: Pomysłowa dziewczyna. Tylki czy to taka wygodna pozycja? Też się nad tym zastanawiałam...:) Na to wygląda,że chyba tak,skoro taką wybrała...:D Quote
b-b Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Yoy to cudaczek i swoim zachowaniem sprawia wiele uśmiechu na twarzy p.Beaty i p. Marka :) Z resztą mnie również...:) Dzisiaj takie miejsce i pozycję sobie wybrała do wieczornej drzemki :D Pewnie ona nie wie, że ta pozycja może być niewygodna. Jej pasuje i to jest najważniejsze:D Quote
Bogusik Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 A my zawsze razem,jak te papużki nierozłączki...:) 2 1 Quote
Anula Posted January 11, 2019 Author Posted January 11, 2019 7 minut temu, Bogusik napisał: A my zawsze razem,jak te papużki nierozłączki...:) I tak powinno być.Cudne zdjęcia i cudni ludzie,którzy zaadoptowali dwie sierotki.A najbardziej cieszy kontakt z nami. 1 Quote
Tola Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 Ale dziewczynki polubiły się, bardzo ie cieszę, ze pekineczka miała tyle szczęścia i tak wspaniale się to wszystko zakończyło! 2 Quote
Nesiowata Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 Filmiki potwierdzają wszystko co napisałam wyżej. Quote
Bogusik Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Potarmosi,pociągnie po podłodze,a mała pchła Yoy do końca waleczna i nie odpuszcza....:) 2 Quote
Nesiowata Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Obydwie ślicznotki, ale maleńka pchła rozkłada na łopatki. 1 Quote
Anula Posted January 14, 2019 Author Posted January 14, 2019 3 godziny temu, Bogusik napisał: Potarmosi,pociągnie po podłodze,a mała pchła Yoy do końca waleczna i nie odpuszcza....:) Pekineczki należą do bardzo odważnych piesków i takie są.Trzeba uważać aby przy zabawie nie uszkodzić oczów bo mają wypukłe. 1 Quote
b-b Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Dwie szalone sunie! Wspaniale,że tak się dogadały i świetnie się ze sobą czują :) Quote
helli Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Ciągnie za obroże, chyba, nie za kłaki, heh Quote
Havanka Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Aż miło popatrzeć na zapasy dziewczynek ! Obydwie waleczne i nieustępliwe. Dobrały się jak w korcu maku. Nareszcie wiedzą, co to jest szczęśliwe, psie życie ! Quote
Tola Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 15 godzin temu, Havanka napisał: Aż miło popatrzeć na zapasy dziewczynek ! Obydwie waleczne i nieustępliwe. Dobrały się jak w korcu maku. Nareszcie wiedzą, co to jest szczęśliwe, psie życie ! Tak, z przjemnością patrzy się na te radosne zabawy - mają swoich ludzi, maja miłość i mają siebie:) Quote
Anula Posted January 17, 2019 Author Posted January 17, 2019 Ogromnie cieszy także kontakt utrzymywany przez opiekunów.Kilka razy potrafię wracać do filmików aby nacieszyć oczy. Quote
Bogusik Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Jak śpią to są jak aniołki :) Ale jak nie śpią to aniołeczki z różkami....:) Zdejmuj ten kubrak bo jak nie to ja to zrobię.... Quote
Nesiowata Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 26 minut temu, Bogusik napisał: Leżakujące cudeńka :) Święta prawda - to są cudeńka. 1 Quote
Recommended Posts