Bogusik Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Nasze cudeńka...:) I jak zawsze zabawom nie ma końca...:) 1 Quote
Nesiowata Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Nasze cudeńka...:) I jak zawsze zabawom nie ma końca...:) Dobrały się w korcu maku... Quote
Bogusik Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 3 minuty temu, Nesiowata napisał: Dobrały się w korcu maku... To prawda! Dziewczyny bardzo się do siebie dopasowały :) Quote
Tola Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 Wspaniale ogląda się dziewczyny, sama radość:) A wiadomo, co z pekinkiem pod Nową Solą? Quote
Bogusik Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 17 godzin temu, Tola napisał: Wspaniale ogląda się dziewczyny, sama radość:) A wiadomo, co z pekinkiem pod Nową Solą? Dobrze Martuni,że zapytałaś o Toficzka bo pominęłam go wstawiając zaległe wiadomości i zdjęcia na wątkach.Już uzupełniłam :) Quote
Havanka Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Te psiaczki żyć bez siebie już by nie mogły ! Dopasowały się idealnie. Nutka ma pięknego czupurka na łebku, wygląda zabójczo ! Quote
Bogusik Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 Dnia 18.07.2019 o 20:51, Havanka napisał: Te psiaczki żyć bez siebie już by nie mogły ! Dopasowały się idealnie. Nutka ma pięknego czupurka na łebku, wygląda zabójczo ! Dnia 25.07.2019 o 23:56, b-b napisał: Fajnie ,że dom dał im szansę bycia razem :D To naprawdę bardzo miłe,że zaglądacie na wątek psiaków,które były /a zawsze pozostaną w naszych sercach / pod moją i Anulki opieką :) Obie nie szukamy aplauzu ale wiele wpisów na wątku utwierdzają nas w tym,że decyzja o wspólnej adopcji jednak była słuszna. Dziewczyny i rodzina szczęśliwi i to najbardziej cieszy :) Święty Franciszek jednak czuwa gdy podejmujemy taką, a nie inną decyzję :) 3 Quote
Havanka Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 3 godziny temu, Bogusik napisał: To naprawdę bardzo miłe,że zaglądacie na wątek psiaków,które były /a zawsze pozostaną w naszych sercach / pod moją i Anulki opieką :) Obie nie szukamy aplauzu ale wiele wpisów na wątku utwierdzają nas w tym,że decyzja o wspólnej adopcji jednak była słuszna. Dziewczyny i rodzina szczęśliwi i to najbardziej cieszy :) Święty Franciszek jednak czuwa gdy podejmujemy taką, a nie inną decyzję :) Masz rację Bogusiu. Sw.Franciszek chyba ma największy udzial w wyborze domow, bo wszystkie są jak "nie z tej ziemi",aż czasem jestem sama zaskoczona,że TAKIE domki istnieją naprawdę. Z przyjemnością podglada się dalsze życie bylych bezdomniakow, ale teraz z tej lepszej strony. Mozna sie naprawdę solidnie "naladowac" pozytywną energią i zmotywowac do dalszych działań. 1 Quote
Bogusik Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 U dziewczynek wszystko dobrze i nadal nierozłączne przyjaciółki :) 1 Quote
Nesiowata Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Te to już wybitne psiaki. Jak siostry syjamskie - nie mogą żyć bez siebie. 2 Quote
Tola Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Takie informacje z DSów cieszą najbardziej i niech będzie ich jak najwięcej1 1 Quote
Bogusik Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Kopiuję jedną z wiadomości od p.Beaty: Mieliśmy problemy z Joy. Jak były upały to nie dawała rady. Na spacerze co chwilę stawała i sapała i kładła się, żeby odpocząć. Wet nasz stwierdził że jest niedotlenienie i trzeba jej korektę noska zrobić. W lipcu zrobiliśmy jej korektę noska i jest super. Zupełnie inny psiak :) 3 Quote
Anula Posted November 30, 2019 Author Posted November 30, 2019 Dobrze,że Joy otrzymała pomoc i właściciele dbają o sunie.Sunie jedna z Radys,druga z Zamościa mają wspaniały dom w Holandii.Szmat drogi i trudu musiały pokonać ale teraz wiodą szczęśliwe życie.Są kochane i zadbane.Jednym słowem cudnie. 1 Quote
helli Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 I to nie plaskata ta Joy, jeśli pamiętam Quote
Bogusik Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 2 godziny temu, helli napisał: I to nie plaskata ta Joy, jeśli pamiętam Trochę się z tymi imionami poplątało za sprawką Pańciostwa...:) Biała, u nas Yoy otrzymała imię Neli po poprzedniej suni.U nas Nutka-pekinka otrzymała imię Yoy, ponieważ w sumie żałowali,że zmienili imię białej i dali je pekince :) Quote
helli Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Lo matko, czyli jednak plaskata to Joy 1 Quote
Anula Posted November 30, 2019 Author Posted November 30, 2019 52 minuty temu, helli napisał: Lo matko, czyli jednak plaskata to Joy Tak.Mi się też one mylą. Quote
Bogusik Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Dziewczynki na niedzielnym wypadzie do Kijkduin,najwspanialszej morskiej plaży w Holandii :) Coś w tym morzu jest,że czasami wprowadza w zamyślenie...?:) 1 1 Quote
Poker Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Piękne zdjęcia szczęśliwych sunieczek. Moja Kofi/Sofi też trafiła tak wspaniale w Holandii. Quote
Nesiowata Posted January 22, 2020 Posted January 22, 2020 I znów dla ślicznotek zabrakło lajków. Piękne zdjęcia, ale modelki to dopiero klasa! Quote
Recommended Posts