Jump to content
Dogomania

LUKE, 6.04.2020 za TM [*] [*] , chory Pies, ktory stracil wszystko prosi o wsparcie na leczenie ( KONIECZNA DOZYWOTNIA REHABILITACJA)

Recommended Posts

Posted
14 godzin temu, Radek napisał:

Postaram się pamiętać o wpłatach na Fundację. Czy to znaczy żeby już nie wpłacać na zrzutkę?

Póki trwa można tam, ale później już wyłącznie na fundacje :) 

Posted

Czy Twoja fundacja ma już jakąś stronę? Chętnie bym podesłała znajomych :) Tak coś czułam, że tak się skończy, bo całkowicie oddałaś się wielkopsim staruszkom. Masz wspaniałe serce.

Posted
11 godzin temu, IlonaS napisał:

Bardzo zgrane to stadko, jakby  nie było wszyscy trzymają się razem, nawet pozują razem.

Hehe Lucjan z Centem to patrzeć na siebie nie mogą ;D tacy zgrani we wzajemnej nienawiści są ;) 

Posted

Widać, ile daje dobry, świadomy dom - nawet własne nastawienie psy trzymają na wodzy. Stronę polubiłam i dodałam do obserwowanych, robisz coś wspaniałego dla psów.

• Like 2
Posted
Dnia 25.10.2019 o 15:02, IlonaS napisał:

Ale grzecznie leżą w namordnikach  niedaleko siebie, bo to chyba z Centem Lucjan jest na tych fotach?

Tak, oni :) 

Posted
Dnia 25.10.2019 o 15:07, Tyś(ka) napisał:

Widać, ile daje dobry, świadomy dom - nawet własne nastawienie psy trzymają na wodzy. Stronę polubiłam i dodałam do obserwowanych, robisz coś wspaniałego dla psów.

Centowi nie można ufać bo to lękliwy i nieobliczalny przypadek. Z Elką w tej kwestii dobrali się idealnie ;) Czasem trzeba łobuza do pionu postawić jak się nakręci ale na dużej przestrzeni z kagańcem nawet są się w stanie chłopaki znieść ;D 

• 2 weeks later...