betina84 Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Witam! We wrześniu wybieramy się na weekend do Kotliny Kłodzkiej (noclegi Duszniki Zdrój). Gdzie możemy się wybrać z psem? Szczeliniec i Błędne Skały wiem że można. Gdzie jeszcze? Kaplica czaszek,ruchoma szopka? Dodam że pies to 3-kilogramowy pinczer miniatura i w razie potrzeby mogę go włożyć do transportera. No i w razie czego ja lub M.może zostać z psem na zewnątrz a drugie wejdzie z naszymi dziećmi. Quote
uxmal Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Do Parku do Polanicy -super, a jeśli dzieci są duże i nie boją się tuneli itp itd to do Włodarza - Kompleks Riese. Baardzo pouczająca i ciekawa wycieczka. Troszkę trzeba czekać w kolejce ale wokół są lasy i dróżki więc można ten czas jakoś zorganizować. ps. Do Włodarza z psem nie wejdziecie i trzeba się ciepło ubrać bo to są tunele i nie w klapkach bo jest mokro. 1 Quote
zuanna Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Twierdza Srebrna Góra - można z psem (do Twierdzy Kłodzko nie). Proszą tylko o wyjście z psem w czasie strzelania. 1 Quote
Recommended Posts