Sara2011 Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 Anula i Bogusik- bardzo, bardzo dziękuję za wzięcie pod opiekę tę radyską rodzinkę, za to że nigdy nie odmawiacie pomocy i za znalezienie tak wspaniałych domków dla mamusi i jej synka <3. 1 3 Quote
Tola Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 A ja ciesze się, ze niedługo zamojska Nutka stanie się częścią rodziny Nelci:) 1 1 Quote
Bogusik Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 15 godzin temu, Sara2011 napisał: Anula i Bogusik- bardzo, bardzo dziękuję za wzięcie pod opiekę tę radyską rodzinkę, za to że nigdy nie odmawiacie pomocy i za znalezienie tak wspaniałych domków dla mamusi i jej synka <3. Mariolu,ciężko odmówić pomocy psiakom w potrzebie a tym bardziej,że maluch nie miałby szans na przetrwanie w schronie bo parwo murowane :( .My również cieszymy się ogromnie,że udało się rodzince znaleźć bezpieczne i pełne miłości domki :) 1 Quote
Bogusik Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 2 godziny temu, Tola napisał: A ja ciesze się, ze niedługo zamojska Nutka stanie się częścią rodziny Nelci:) Martuniu to dobry wybór i wierzę w to,że za jakiś czas będziemy mogły oglądać zdjęcia zaprzyjaźnionych i zżytych ze sobą suń :) Będzie sporo emocji związanych z przyjazdem Nutki i zapoznaniem z Nelli,ale mam nadzieję,że i tym razem intuicja nie zawiedzie i wszystko ułoży się dobrze :) Jak udostępniłam olx to p.Wojtek dzwonił zaraz do Hani aby zasięgnąć informacji czy według niej sunie się dogadają.Ja również to konsultowałam i Hania oceniając charaktery dziewczynek powiedziała,że pasują do siebie i nie powinno być problemów.Mądre i spokojne podejście Państwa do zaadoptowanej Nelli dają podstawy sądzić,że i Nutka dobrze zaaklimatyzuje się w ich rodzinie.Pozostanie nam w tym czasie mocno trzymać kciuki! 1 2 Quote
Bogusik Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Nelcia zaczęła się bawić więc już czuje się jak u siebie....:) 1 Quote
Bogusik Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Nelli wraz z rodziną serdecznie pozdrawiają :) 2 Quote
Bogusik Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 Dzisiaj Neli ma odwiedziny bo przyjechała siostra p.Wojtka z cudowną sunią Sisi :) Tak pięknie dziewczynki się bawią....:) 3 Quote
Bogusik Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 5 godzin temu, Anula napisał: Czyżby Neli była u fryzjera? Tak.Neli była jeszcze w Polsce u fryzjera wykąpana i podcięta Quote
Havanka Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Faktycznie, miło popatrzeć na te bawiące się brzdące. Już niedługo takie zabawy będą na co dzień z Nutką. To dopiero będzie frajda ! Quote
helli Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 W zapasach trzeba chyba przygwoździć przeciwnika do podłogi, mała bardziej to kuma, Nela musi poćwiczyć Quote
Tyśka) Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Dnia 11.09.2018 o 23:11, uxmal napisał: A na ochronę cennych nóg od stołu itp itd polecam surowe kości cielęce. Oprócz kości cielęcych, ostatnio wśród psiarzy jest moda na rogi jelenie. Faktycznie niektóre psy uwielbiają je podgryzać :) Quote
Anula Posted October 3, 2018 Author Posted October 3, 2018 47 minut temu, Bogusik napisał: Księżniczka Nelli :) Autentycznie księżniczka.Takiej to dobrze! Z Radys na salony! 1 Quote
Nesiowata Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Cudne maleństwo. I do tego szczęściara. Quote
b-b Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 Zawsze oglądając takie zdjęcia psiaczka po adopcji zastanawiam się DLACZEGO poprzednia rodzina pozbyła się tak wspaniałego psiaczka. I obojętne jest czy to śliczny długowłosy czy zwyczajny sierściuch. Maleńka tylko tak wspaniałych chwil do końca życia ci życzę!!! 3 Quote
b-b Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 Jestem już ciekawa jak tam dziewczyny będą szaleć w domku :) Quote
Anula Posted October 8, 2018 Author Posted October 8, 2018 Nelli ma chyba coś z kota bo często ją widzę na zdjęciach na wysokościach. Quote
Bogusik Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Nelli mówi wszystkim dobry wieczór...:) I.....dobranoc! :) Quote
Recommended Posts