Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anula i Bogusik- bardzo, bardzo dziękuję za wzięcie pod opiekę tę radyską rodzinkę, za to że nigdy nie odmawiacie pomocy i za znalezienie tak wspaniałych domków dla mamusi i jej synka <3.

• Like 1
  • Upvote 3
Posted
15 godzin temu, Sara2011 napisał:

Anula i Bogusik- bardzo, bardzo dziękuję za wzięcie pod opiekę tę radyską rodzinkę, za to że nigdy nie odmawiacie pomocy i za znalezienie tak wspaniałych domków dla mamusi i jej synka <3.

Mariolu,ciężko odmówić pomocy psiakom w potrzebie a tym bardziej,że maluch nie miałby szans na przetrwanie w schronie bo parwo murowane :( .My również cieszymy się ogromnie,że udało się rodzince znaleźć bezpieczne i pełne miłości domki :)

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

A ja ciesze się, ze niedługo zamojska Nutka stanie się częścią rodziny Nelci:)

Martuniu to dobry wybór i wierzę w to,że za jakiś czas będziemy mogły oglądać zdjęcia zaprzyjaźnionych i zżytych ze sobą suń :) Będzie sporo emocji związanych z przyjazdem Nutki i zapoznaniem z Nelli,ale mam nadzieję,że i tym razem intuicja nie zawiedzie i wszystko ułoży się dobrze :) Jak udostępniłam olx to p.Wojtek dzwonił zaraz do Hani aby zasięgnąć informacji czy według niej sunie się dogadają.Ja również to konsultowałam i Hania oceniając charaktery dziewczynek powiedziała,że pasują do siebie i nie powinno być problemów.Mądre i spokojne podejście Państwa do zaadoptowanej Nelli dają podstawy sądzić,że i Nutka dobrze  zaaklimatyzuje się w ich rodzinie.Pozostanie nam  w tym czasie mocno trzymać kciuki!

• Like 1
  • Upvote 2
Posted
Dnia 11.09.2018 o 23:11, uxmal napisał:

A na ochronę cennych nóg od stołu itp itd polecam surowe kości cielęce.

Oprócz kości cielęcych, ostatnio wśród psiarzy jest moda na rogi jelenie. Faktycznie niektóre psy uwielbiają je podgryzać :) 

Posted

Zawsze oglądając takie zdjęcia psiaczka po adopcji zastanawiam się DLACZEGO poprzednia rodzina pozbyła się tak wspaniałego psiaczka. I obojętne jest czy to śliczny długowłosy czy zwyczajny sierściuch. 

Maleńka tylko tak wspaniałych chwil do końca życia ci życzę!!!

• Upvote 3