Margo3011 Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 Goraczka zeszla ale Master nie wstaje , jutro jedzie na RTG Prosze trzymajcie kciuki , jest zle . Nikt nawet do niego nie zajrzy :(( Quote
Alaskan malamutte Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 27 minut temu, Margo3011 napisał: Goraczka zeszla ale Master nie wstaje , jutro jedzie na RTG Prosze trzymajcie kciuki , jest zle . Nikt nawet do niego nie zajrzy :(( Margo, ja zaglądam cały czas, ale nie mam jak pomóc ;-((( mam bardzo chorego swojego psiaka, malamuta...znowu mamy kryzys, cala noc nieprzespana....ledwo chodzi.... Kciuki za Mastera i ciepłe myśli wysyłam Quote
Zagrodowy pies polski Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 I ja zaglądam do Mastera i przesyłam ciepłe myśli Wracaj do zdrowia Masterku. Zaraz wyślę parę grosików. Quote
Nesiowata Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Cały czas zaglądam, ale cóż mogę powiedzieć, jak pomóc? Quote
Margo3011 Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 7 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Margo, ja zaglądam cały czas, ale nie mam jak pomóc ;-((( mam bardzo chorego swojego psiaka, malamuta...znowu mamy kryzys, cala noc nieprzespana....ledwo chodzi.... Kciuki za Mastera i ciepłe myśli wysyłam Biedny Twoj Malamut, to pewnie ten z avatarku , zycze mu szybkiego powrotu do zdrowia , dzieki za cieple mysli dla Mastera 1 minutę temu, Zagrodowy pies polski napisał: I ja zaglądam do Mastera i przesyłam ciepłe myśli Wracaj do zdrowia Masterku. Dziekuje, trzymaj mocno kciuki Masterek w ogole nie wstaje ani na przednie ani na tylne lapki , jutro jak sie dowiem od Marzeny to napisze co z nim. Quote
Margo3011 Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 4 minuty temu, Nesiowata napisał: Cały czas zaglądam, ale cóż mogę powiedzieć, jak pomóc? Dziekuje, Nesiowata trzymaj prosze kciuki, zeby to nic powaznego nie bylo, nie dobrze to wyglada. Quote
Poker Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Zaglądam i mogę tylko kciuki trzymać za polepszenie. 1 Quote
Margo3011 Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 Masterek uspokoil sie i nawet wstal, dostal jesc ale nadal jest bardzo slaby jutro jedzie do weta do Lodzi Quote
Nadziejka Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Smoku smoku cudny modlimy o Ciebie o sily o wszytkie lapenki o opiekunow stokroc modlimy 1 Quote
IlonaS Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Jestem myślami przy Masterze, że też coś musiało się przyplątać. 1 Quote
Nadziejka Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 smoku smoku jestesmy zagladamy modlimy 1 Quote
Nesiowata Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Trzymaj się mocno wszystkimi łapkami! 1 Quote
Margo3011 Posted October 22, 2018 Author Posted October 22, 2018 Masterkowi sie poprawilo, dzis juz chodzi , zadnej odkleszczoewki nie stwierdzono. Dostanie serie zastrzykow przeciwzapalnych. Pilnie poszukiwany jest dom dla Mastera, ktory zapewni mu wlasciwa opieke, bez schodow i innych psow ( samcow) Dziekujemy za dobre mysli dla Mastera, oby szybko wrocil do zdrowia. Ale Chlopak strachu napedzil . Quote
IlonaS Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Kamień z serca. Dobrze, że było to tylko takie krótkotrwałe załamanie. Miejmy nadzieję, że seria tych zastrzyków przeciwzapalnych mu pomoże. Tak trudno o domki, a tu zima idzie. Quote
Alaskan malamutte Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 2 godziny temu, Margo3011 napisał: Masterkowi sie poprawilo, dzis juz chodzi , zadnej odkleszczoewki nie stwierdzono. Dostanie serie zastrzykow przeciwzapalnych. Pilnie poszukiwany jest dom dla Mastera, ktory zapewni mu wlasciwa opieke, bez schodow i innych psow ( samcow) Dziekujemy za dobre mysli dla Mastera, oby szybko wrocil do zdrowia. Ale Chlopak strachu napedzil . Margo, mojego Kazana na łapy postawił Nivalin i Milgamma. Potem podawałam mu sporo czasu Revitanerw. Popytajcie weta. Teraz cały czas dostaje preparaty z chondroidyną i glukozaminą. Kciuki nadal za Masterka. Quote
Alaskan malamutte Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Dnia 21.10.2018 o 17:50, Margo3011 napisał: Biedny Twoj Malamut, to pewnie ten z avatarku , zycze mu szybkiego powrotu do zdrowia , dzieki za cieple mysli dla Mastera Tak, to jest mój Kazan, alaskan malamute...Kryzys zażegnany...Powoli człapie na spacery. On ma 11 lat... 1 Quote
Margo3011 Posted October 22, 2018 Author Posted October 22, 2018 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Margo, mojego Kazana na łapy postawił Nivalin i Milgamma. Potem podawałam mu sporo czasu Revitanerw. Popytajcie weta. Teraz cały czas dostaje preparaty z chondroidyną i glukozaminą. Kciuki nadal za Masterka. Dziekuje za sugestie , przekaze .:) Quote
bou Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Master, jesteś b.dzielny.Czytam o Tobie od początku...Trzymaj się cudny Oneczku. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Będzie dobrze!! Proszę, podajcie mu jeszcze po kuracji ALAnerw lub Rewitanerw, Kazan brał trzy miesiące. Co jakiś czas powtarzam kurację. Kciuki nieustanne za Masterka! 1 Quote
IlonaS Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Poszło dzisiaj coś na Mastera. Tylko w tytule znalazł się też Dragon. Ale to jest dla Mastera. Trzymaj się piesku. 1 Quote
Margo3011 Posted October 23, 2018 Author Posted October 23, 2018 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Będzie dobrze!! Proszę, podajcie mu jeszcze po kuracji ALAnerw lub Rewitanerw, Kazan brał trzy miesiące. Co jakiś czas powtarzam kurację. Kciuki nieustanne za Masterka! Dziekuje bardzo :) przekazalam Marzenie informacje, przesylam glaski dla Kazana i zdrowka mu zycze :) 5 minut temu, IlonaS napisał: Poszło dzisiaj coś na Mastera. Tylko w tytule znalazł się też Dragon. Ale to jest dla Mastera. Trzymaj się piesku. Dziekujemy pieknie, zaraz napisze do Marzeny zeby pieniazki zostaly zaksiegowane dla Masterka :) Quote
Margo3011 Posted October 23, 2018 Author Posted October 23, 2018 Na konto Mastera wplynelo 106 zl od Cioci Nadziejki z bazarku Quote
Margo3011 Posted October 28, 2018 Author Posted October 28, 2018 Masterek dziekuje Cioci IlonaS za wplate 50 zl Masterowi brakuje na hotel i leczenie :( ja przeleje 100 zl na poczatku przyszlego miesiaca , moze ktos jeszcze moglby dolozyc grosika dla pieknego Chlopaka .... Quote
Recommended Posts