Marta1990 Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 HejPoszukuje najlepszego weterynarza z Wrocławia lub Świdnicy. Zrobiłam badania krwi mojej suczce, wyszły tragiczne :( Wet mówi ,ze wątroba chora, wyszła żółtaczka wątrobowa. Niestety nie dostałam wskazówek ,czym karmic tak chorego psa,by mue się nie pogorszyło. Pies dostawał kroplówki, jednak zaprzestano ich podawania ,bo normalnie je i pije. Dostaje tylko esentiale forte i forhydron. Czy to nie za mało na tak powazny stan? Teraz wet na uropie, a ja musze czekac tydzien. Czym karmic psa z tak chorą wątrobą, albo poleccie jakiegos dobrego dietetyka? Quote
bou Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Marta,wygląda na to,że Twoj pies jest bardzo chory.Nie rozumiem na co musisz czekać tydzień...odpal Google,poszukaj dobrych wetów, ludzie pisza opinie,nie musisz isc na ślepo.Twoj pies potrzebuje szybkiej pomocy. p.s - nie ma leku o nazwie forhydron.Prawdopodobnie chodzi o steryd. Szukaj weta! Quote
vetches Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Marta może skorzystaj z pomocy z kliniki uczelnianej we Wrocławiu? Najlepiej by było zrobić USG jamy brzusznej żeby wykluczyć nowotwór wątroby, koniecznie pęcherzyk żółciowy, nadnercza. Nie czekaj na swojego weterynarza. Nie odstawiaj essentiale i hormonów tarczycy aż do konsultacji. Czy to za mało leków nikt nie jest w stanie powiedzieć bez USG i badania psa. Quote
Kochana2017 Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Marta , we Wrocławiu przy Uniwersytecie przyjmuje Pani Doktor Kamila Glińska Suchocka . Specjalizuje się ona w chorobach wątroby . To jej specjalizacje: hepatologia weterynaryjnagastroenterologiaschorzenia układu naczyniowego wątrobydiagnostyka obrazowa chorób wątrobydiagnostyka wodobrzusza Podaje Ci stronę. www.wet.upwr.edu.pl/dr-hab-kamila-glinska-suchocka.html Może napisać do Pani Doktor , ale możesz chwilę czekać na odpowiedź. Najlepiej zadzwoń do przychodni 71 320 53 71, Zapytaj o możliwość umówienia się na wizytę. Poproś i powiedz że sprawa pilna . Z tego co się orientuje Pani Doktor jest codziennie na uczelni i jest możliwość umówienia się do niej. Ewentualnie jakby był problem poproś o telefon do Pani Doktor w rejestracji. Powinni Ci dac. Nie czekaj bo nerwy i stres to największy zabójca. Ja diagnozuje swego pieska już prawie 3 miesiące. Tydzień temu byłam właśnie u Pani Doktor ( przekechałam 500 km w jedną stronę ) ale chcę ratować swego przyjaciela, zresztą nic innego nie robięod prawie 3 miesięcy. Podejrzenie enteropatii białkogubnej. Rozpoczynamy dopiero leczenie. Tyle narazie mogę Ci podpowiedzieć. Ja bardzo długo szukałam lekarza który zajmuje się chorobami wątroby i całego układu pokarmowego. Pozdrawiam Cię serdecznie i trzymajcie się. Quote
Recommended Posts