hop! Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Sara2011, dotarła paczka z jedzonkiem. Cieszę się bardzo z tych zakupów. :-) Quote
hop! Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 1 minutę temu, Sara2011 napisał: Hop! czy Frezja zaczęła niszczyć ? For Calm jest już wysłany, pewnie jutro powinien dotrzeć. Gdy była zamknięta sama na około godzinę. Najpierw wokalizowała, potem zaczęła niszczyć. Jak ją zamknęłam w pokoju z innym psem (też na około godzinę), przez pewien czas robiła wrzaski, potem był spokój. Chciałam sprawdzić, czy będzie różnica i była. Quote
Sara2011 Posted June 19, 2018 Author Posted June 19, 2018 Super że jedzonko dotarło, smacznego :). Hmm, odnośnie niszczenia i wokalizowania to chyba trzeba będzie szukać domku z jakimś innym, spokojnym pieskiem. Quote
hop! Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 1 minutę temu, Sara2011 napisał: Super że jedzonko dotarło, smacznego :). Hmm, odnośnie niszczenia i wokalizowania to chyba trzeba będzie szukać domku z jakimś innym, spokojnym pieskiem. Frezja u mnie dogaduje się z każdym psem. Potrafi zdyscyplinować nawet Kofiego i Natkę. Myślę, że obecność drugiego psa byłaby wskazana. Quote
Tyśka) Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Wiadomo, że na razie wszystko jest w fazie sprawdzania... Frezja dopiero jest od paru dni u hop! Ja mam cichą nadzieję, że te ataki to nie padaczka jednak, a może jedynie kwestia neurotyczności, rezultat silnych emocji... trzymam kciuki za trafną diagnozę... I za to, aby nastała poprawa stanu suni. Śliczna jest, chociaż z tego co pisze hop, to nie jest łatwy przypadkiem... Quote
hop! Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 6 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Wiadomo, że na razie wszystko jest w fazie sprawdzania... Frezja dopiero jest od paru dni u hop! Ja mam cichą nadzieję, że te ataki to nie padaczka jednak, a może jedynie kwestia neurotyczności, rezultat silnych emocji... trzymam kciuki za trafną diagnozę... I za to, aby nastała poprawa stanu suni. Śliczna jest, chociaż z tego co pisze hop, to nie jest łatwy przypadkiem... Twardy orzech do zgryzienia. ;-) W relacjach z innymi psami jest wyjątkowa. Zdyscyplinowanie i jednocześnie przekonanie do siebie porywczego dziadka Kofiego (na zdjęciach) to mistrzostwo. :-) 3 1 Quote
kiyoshi Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 cudowna jest Frezyjka...naprawde urokliwa bardzo panienka... Takie ma te oczątka ujmujące. Quote
Onaa Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Frezja musi fajnie wyglądać w duecie z Dolarkiem :). Quote
Nadziejka Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Alez cudnie przecudna malineczka i braciszkowo Saro kolejna Cegielka Zycia z baz Nadziejkowego dla Frezyjki leci ku Tobie Ciocia koja 20 zl Quote
Sara2011 Posted June 20, 2018 Author Posted June 20, 2018 7 godzin temu, Nadziejka napisał: Alez cudnie przecudna malineczka i braciszkowo Saro kolejna Cegielka Zycia z baz Nadziejkowego dla Frezyjki leci ku Tobie Ciocia koja 20 zl Dziękuję ślicznie Ewciu <3. Dziękuję cioci koja <3. Quote
Tyśka) Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 Dobrze, że do psów nie jest zołzą :) Spojrzenie ma iście anielskie. Quote
Sara2011 Posted June 20, 2018 Author Posted June 20, 2018 Wrzucam fakturkę za jedzonko, dziękuję Gusiaczku <3 Quote
hop! Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 For Calm dotarł. Wizyta u fryzjerki przebiegła w miłej i spokojnej atmosferze. Frezja była bardzo grzeczna, przysypiała. Nie reagowała na dźwięk maszynki i suszarki. Także ze słuchem problem na pewno jest. Frezja po ostrzyżeniu wygląda lepiej i młodziej. Koszt strzyżenia i kąpieli: 30 zł. Wszystko, co było potrzebne i niezbędne mam. Teraz będę działać. Odezwę się pod koniec czerwca. Frezja ostrzyżona... 5 3 Quote
Sara2011 Posted June 20, 2018 Author Posted June 20, 2018 No i super :). Brzydka, poschroniskowa sierść to już przeszłość, teraz odrośnie piękna, lśniąca . Szczególnie ta pod brzuchem była okropna , taka brązowa od mokrego /wilgoci. Ślicznie Frezja wygląda na tej fotce <3. Cieszę się, ze for calm dotarł, ciekawa jestem efektów , no ale to za jakiś czas dopiero. Hop! odzywaj się częściej niż dopiero pod koniec czerwca, my tu spragnieni wieści o Frezji :) 2 Quote
Gusiaczek Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Dnia 20.06.2018 o 19:45, Malgoska napisał: jak mały szczeniaczek teraz wyglada :) Też mam takie wrażenie :) Słodziachna jest :) Quote
Bogusik Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 Porównując wcześniejsze zdjęcia z tym po spa to faktycznie Frezja wygląda na młodszą niż w rzeczywistości jest :) Quote
Sara2011 Posted June 25, 2018 Author Posted June 25, 2018 Na konto Frezji wpłynęło 10zł od Nadziejki oraz 20zł od koja. Obie wpłaty z bazarku Nadziejki. Ślicznie dziękuję <3. Quote
Nadziejka Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 razem z Nadziejkowego dla cudnej 68 zl potwierdz prosze Saro na kramiczku dziekuje Frezyjko cudna sciskam za zdrowenko stokroc Quote
agat21 Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Głaski dla Frezyjki! Mam nadzieję, że u Was dobrze.. Quote
Recommended Posts