Margo3011 Posted July 4, 2018 Author Posted July 4, 2018 Faktura za wczorajsze badania. Wyniki są dobre, jutro Bella będzie operowana :) koszt operacji 600 zł razem ze sterylizacją . Quote
Nadziejka Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Calunkim serduchem trzymamy ile sil za Ninusie Quote
Nadziejka Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Czaruje kramik kolejny dla Nineczki bedzie czynny za kilka dni 1 Quote
Margo3011 Posted July 4, 2018 Author Posted July 4, 2018 39 minut temu, Nadziejka napisał: Czaruje kramik kolejny dla Nineczki bedzie czynny za kilka dni Nadziejko, dziekuje za wszystko co robisz dla Belli, za Twoje ogromne dobre Serce :) 1 Quote
Nadziejka Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Malgoniu coraz nas mniej i mniej na tem Dogo naszym i zdarzaja sie tez nieprzyjemnosci ogromne a szkoda szkoda zycia kazdenkiego boc czas ucieka i trzeba ratowac pomagac jak tylko sie da kiedy ja w koncu wygram ...te wielkie fortuny co mi wywrozono ... hihi chyba w innem zyciu ... kramiki malunie skromne ale moze znow dobreduszki kupia mam nadzieje 2 Quote
Nadziejka Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 jeszcze rozliczam narazie mam z kramiku 38 zl i jeszcze bedzie pieniazeczek od cioci wiec razem wszytko posle bedzie z zakonczonego pare dyszeczek od cudnych cioteczek dla Ninuni Beluni 1 Quote
Margo3011 Posted July 5, 2018 Author Posted July 5, 2018 Bella pojechała , czekamy na koniec operacji , ma duże torbiele na jajnikach i ogólnie mocne wyniszczenie ale nie możemy czekać w nieskończoność z zabiegiem , suczka jest tak waleczna że będzie wszystko dobrze Quote
elik Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 2 godziny temu, Margo3011 napisał: Bella pojechała , czekamy na koniec operacji , ma duże torbiele na jajnikach i ogólnie mocne wyniszczenie ale nie możemy czekać w nieskończoność z zabiegiem , suczka jest tak waleczna że będzie wszystko dobrze Nie ma innej opcji! Proszę o nr konta. 1 Quote
Margo3011 Posted July 5, 2018 Author Posted July 5, 2018 12 minut temu, elik napisał: Nie ma innej opcji! Proszę o nr konta. Bardzo dziekujemy. Jestem teraz w pracy I nie potrafie skopiowac nr konta pisze z telefony. Na pierwszej stronie watku jest podane konto. DZIEKUJE ELIK Quote
Nadziejka Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Belusiu slodka iskiereczko sciskuniam ile sil Quote
elik Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Bellunia już zapewne jest po operacji. Jak się czuje, jakie zalecenia? Quote
Margo3011 Posted July 5, 2018 Author Posted July 5, 2018 2 godziny temu, elik napisał: Bellunia już zapewne jest po operacji. Jak się czuje, jakie zalecenia? ,,Bella się wybudziła ale jest bardzo słaba , nie jest za dobrze , jutro Bożena ma ją zabrać , dziś zostaje na noc w klinice , pozytywne myśli na wagę złota,, Quote
Nadziejka Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Nowy dzien iskiereczko musi byc coraz lepiej coraz mniej boli posylam modlitwe kochana oczenko 1 Quote
MALWA Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Zaglądam do suni, jak ona się czuje po operacji, jakie są rokowania ? Quote
Margo3011 Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 Pani Bozena z hoteliku podala informacje o stanie Belli : ,,Wlasnie jestem po rozmowie z lecznica. Sunia miala wczoraj biegunke,wymioty. Byla na kroplowce na koniec wyrwala sobie wsxystko,wiec dzis trzeba pojechac i z nia posiedziec, a potem ja raczej zabrac do domu.Stan nadal ciezki. Do tego miala z dwoch stron ciecie listwy mlecznej poniewaz guzy byly i na drugiej stronie. Wiec juz mnie uprzedxili,ze gojenie moze byc utrudnione. Caly czas jest bardzo slaba,, Prosimy o dobre mysli dla Suni i kciuki Quote
Nadziejka Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 slemy biduniu slemy ile cierpienia matko jedyna calem sercem slemy ciezkie wszystko ciezkie bardzo dla cialenka wychudzonego malenka malenka najgorsze godziny i dni pierwsze Quote
Margo3011 Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 Z ostatniej chwili: p Bozena zaraz jedzie po Belle do kliniki. Jak bedzie wiecej informacji od razu napisze , biedna ta Belunia :( Quote
Dusia-Duszka Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Bardzo się boję, że jej osłabiony organizm źle zniósł narkozę :( Quote
elik Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 1 godzinę temu, Margo3011 napisał: Sunia miala wczoraj biegunke,wymioty. Byla na kroplowce na koniec wyrwala sobie wsxystko, Niedobrze to brzmi :( Ale nie traćmy nadziei. Quote
Margo3011 Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 9 minut temu, elik napisał: Ale nie traćmy nadziei. Nie, nie tracimy, kciuki zaciskajmy, Bella musi wyzdrowiec. 1 Quote
Recommended Posts