Margo3011 Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 Dnia 24.01.2019 o 23:38, elik napisał: Czy po operacji Belluni wysłany był wycinek do badania histopatologicznego? Niestety nie. lekarz, ktory operowal pospieszyl sie :( Quote
Margo3011 Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 Musze zrobic off bo to wazne , przeczytajcie prosze petycje i jezeli sie zgadzacie podpiszcie https://secure.avaaz.org/pl/community_petitions/Ucywilizowac_traktowanie_bezdomnych_zwierzat_Petycja_do_Prezesa_Rady_Ministrow_cel_zlikwidowanie_problemu_bezdomnosci_zw/?fbgAjib&fbogname Quote
Margo3011 Posted January 29, 2019 Author Posted January 29, 2019 Wiesci z hoteliku : ,,Sunia trochę mniej się chwieje i przewraca,ale dalej ma zaburzenia równowagi,mały apetyt. Po suchej karmie wymiotuje i raczej nie chce jej jesć. ma zamówione puszki Gran Carno,bo tylko to je .Dwa x dziennie po 400g.Jeśli ktoś chciałby wesprzeć sunie puszeczką to bardzo dziękujemy.Jeśli choroba nie ustąpi w ciągu kilku dni trzeba będzie szukać dalszej przyczyny.,, Quote
Radek Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Nie choruj Bella. Tyle osób ci kibicuje. 1 Quote
Tyśka) Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 A może warto wymieszać mokrą karmę z ryżem albo makaronem - wtedy na dłużej starczy karma mokra. Trzymam kciuki za Bellę, oby już się wykaraskała z choroby. 1 Quote
Margo3011 Posted January 29, 2019 Author Posted January 29, 2019 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: A może warto wymieszać mokrą karmę z ryżem albo makaronem - wtedy na dłużej starczy karma mokra. Trzymam kciuki za Bellę, oby już się wykaraskała z choroby. Dziekuje w imieniu Belli za kciuki :) sa jej bardzo potrzebne. Najbardziej Belli jest potrzebny dom. Wiem, ze jest bardzo ciezko znalezc dom dla starszego duzego psa ale takie cuda sie zdarzaja. Nie znam sie na gotowej karmie dla psow, poniewaz swoim sama przyrzadzam jedzenie ale gotowa tez jest w jakis sposob zbilansowana. Dodanie ryzu czy makaronu zubozyloby karme. Bella przeszla przez skrajne wyglodzenie zanim zostala znaleziona i potem powolutku doszla do siebie. Wprawdzie sunia nie jest pod moja opieka ale wydaje mi sie , ze powinna dostawac prawidlowo zbilansowane jedzonko ze wzgledu na jej zdrowie. Bella ma rowniez wydarzenie na FB jezeli tam jestescie to prosimy o udostepnianie https://www.facebook.com/events/195654917744686/?active_tab=discussion Quote
Nadziejka Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 modlimy o domek ktory wszytko uleczy 1 Quote
Radek Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 Lutową deklarację dla Belluni dzisiaj przelałem. 1 Quote
elik Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Dnia 29.01.2019 o 20:08, Margo3011 napisał: Bella ma rowniez wydarzenie na FB jezeli tam jestescie to prosimy o udostepnianie https://www.facebook.com/events/195654917744686/?active_tab=discussion Nie wiem czemu nie mogę udostępnić tego wydarzenia Belluni. Post rozliczeniowy tak, a głównego wydarzenia nie mogę. Mogę tylko zaprosić znajomych, udostępnić w Messengerze lub udostępnić jako post :( Quote
Margo3011 Posted February 2, 2019 Author Posted February 2, 2019 3 minuty temu, elik napisał: Nie wiem czemu nie mogę udostępnić tego wydarzenia Belluni. Post rozliczeniowy tak, a głównego wydarzenia nie mogę. Mogę tylko zaprosić znajomych, udostępnić w Messengerze lub udostępnić jako post :( Elu ja udostepniam Belle jako post, tak jest dobrze wtedy cale wydarzenie ukazuje sie u mnie. Quote
elik Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 1 minutę temu, Margo3011 napisał: Elu ja udostepniam Belle jako post, tak jest dobrze wtedy cale wydarzenie ukazuje sie u mnie. Aaaa widzisz :) Nie jestem biegła w poruszaniu się po fb. W takim razie udostępnię jako post :) 1 Quote
Margo3011 Posted February 2, 2019 Author Posted February 2, 2019 Umieszcze tu u Belli prosbe ogromna, poniewaz dotyzy ona takich pieskow jak Bellunia, uratowanych i czekajacych na domki https://www.ratujemyzwierzaki.pl/boksy-dla-psow?fbclid=IwAR3EVTvcoK1M3z_yeuNSsTurPre6rhbkhOkx8Pyy4EURd2JvpvKjap5bao0 Fundacja Nasze Bezdomniaki: Kochani, psy pod naszą opieką otrzymały piękny wielki prezent. Bardzo dobra osoba przekazała nam kontenery ocieplone i wyposażone. Kontenery te mają w środku przygotowane pokoje dla psiaków, miejsce na przebywanie zwierzaków po zabiegach. Nasze pieski mogą być na zimę w ciepłym miejscu. Nie będą musiały marznąć. Potrzebne sa pieniazki na oplacenie robotnikow, ktorzy to zamontuja. Fundacja nie posiada takich srodkow, poniewaz wszystko jest przeznaczane na psiaki. Niewiele juz brakuje a czas ucieka. Prosimy o udostepnienie zbiorki na ten cel. Marzena M, ktora jest odpowiedzialna za Belle, zorganizowala na ten cel szybki bazarek. Przeznaczyla swoja nowa piekna kurtke z motywami psimi, z ktorej bardzo sie cieszyla i wiele innych rzeczy . Taka wlasnie jest Marzenka, psy w potrzebie sa dla niej najwazniejsze. Zapraszamy do pomocy :) https://www.facebook.com/events/526141944540695/?active_tab=discussion 2 Quote
Nadziejka Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Malgosiu bedziemy czarowac jeszcze z Twoich fantuskow ktore mam narazie pochowane jeszcze wielka lala zostalal cudna i tr roznosci kramcik w lutym moze jeszcze ,ale tak pod koniec dla Beluni narazie mam zakonczonych kilka i kilka czynnych pozdrawiam Malgoniu Beluniu tulinkam 1 Quote
Margo3011 Posted February 9, 2019 Author Posted February 9, 2019 Dnia 6.02.2019 o 19:45, Radek napisał: Jak się miewa Bella? Jest poprawa? Bella dziekuje Wujkowi Radkowi za wplate stalej deklaracji. Zadnych niepokojacych wiesci od Belluni nie ma, czyli to dobre wiesci :) 1 Quote
Radek Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 11 godzin temu, Margo3011 napisał: Zadnych niepokojacych wiesci od Belluni nie ma Czyli cisza nie powinna niepokoić. Quote
Margo3011 Posted February 10, 2019 Author Posted February 10, 2019 Dnia 6.02.2019 o 19:45, Radek napisał: Jak się miewa Bella? Jest poprawa? Mam informacje od Pani z hoteliku. :) Bella nie dostaje juz lekow. Chodzi juz duzo lepiej i sie nie przewraca. Ma jeszcze lekkie przekrzywienie glowki ( to jest widoczne na ostatnich zdjeciach) Belli bardzo jest potrzebny domek, dlatego prosze jezeli jestescie na FB udostepniajcie Sunie :) https://www.facebook.com/events/195654917744686/?active_tab=discussion 1 Quote
Tyśka) Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Jak dobrze, że jakaś poprawa jest. Zdrówka, Belluniu. 1 Quote
Nadziejka Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 lo matuniu kokana ninuniu Beluniu bidunia ta glowenka ech Malgosiu a czy to nie jest po wylewie ta gloweczka modle aby cieplutenko miala czasem wiele miesiecy po udarze jest tak przekrzywiona glowenka tulinkam tulinkam niechaj ten domus .... Quote
elik Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Dzisiaj tj. 12.02. przelałam na konto Belluni kwotę 105,00 zł. Proszę o potwierdzenie na wątku, gdy pojawi się na koncie. Link do bazarku poniżej. Bazarek Quote
Margo3011 Posted February 12, 2019 Author Posted February 12, 2019 Dnia 11.02.2019 o 18:08, Tyś(ka) napisał: Jak dobrze, że jakaś poprawa jest. Zdrówka, Belluniu. Dziekuje w imieniu Belli Dnia 11.02.2019 o 22:55, Nadziejka napisał: Malgosiu a czy to nie jest po wylewie ta gloweczka Nadziejko, Bella byla badana przez weta i Pani z hoteliu, ktora sie opiekuje Bella powiedziala, ze stwierdzono zespol przedsionkowy. W niedziele dostalam informacje od Pani, ze jest duza poprawa. 29 minut temu, elik napisał: Dzisiaj tj. 12.02. przelałam na konto Belluni kwotę 105,00 zł. Proszę o potwierdzenie na wątku, gdy pojawi się na koncie. Link do bazarku poniżej. Bazarek Bardzo dziekuje za ogromna pomoc dla Belli. Zycze zdrowia Elu bo to najwazniejsze :) Quote
elik Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 11 godzin temu, Margo3011 napisał: Bardzo dziekuje za ogromna pomoc dla Belli. Zycze zdrowia Elu bo to najwazniejsze :) Bardzo dziękuję :) Także zdrowia życzę :) Quote
Recommended Posts