Margo3011 Posted January 1, 2019 Author Posted January 1, 2019 Bellunia dziekuje za zyczenia :) Zycze kochanej Belli, zeby w tym Nowym Roku w koncu ktos ja dostrzegl i dal jej kochajacy prawdziwy dom. 1 Quote
Margo3011 Posted January 5, 2019 Author Posted January 5, 2019 Bella na tą chwilę jest całkowicie zdrowym psem , do szczęścia potrzebuje ciepłego legowiska przy kaloryferze w domu i dobrego człowieka który wyjdzie z nią na spacery , tak mało a tak dużo ... czy znajdzie się litościwa dusza i da dom nie najmłodszej ale też nie starej owczareczce ... Nie ma narazie fotek Belli z hoteliku, jak beda to wstawie tu od razu. Quote
Nadziejka Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 pozdrawiam sciskuniam Nineczko czarujemy z ania chrosto fair bedzie kramcik dla Ciebie Beluniu i dla kotelkow Bembeneczkowych w moim podpisie ale jak skoncze kramciki kt trwaja teraz wczoraj nauczyla mnie ciocia elik boc teraz utridnione wsycko trzeba linkowac i wstawiac w swoje sygnatury dopiero Quote
Radek Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Styczniowa deklaracja dla Belli już w drodze. 1 Quote
Margo3011 Posted January 5, 2019 Author Posted January 5, 2019 2 godziny temu, Radek napisał: Styczniowa deklaracja dla Belli już w drodze. Dziekujemy bardzo :) Quote
Nadziejka Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Za ciocia elik wklejam wolanie o pomoc Przepraszam, że tu, ale to b. ważne a tu zagląda wiele osób. Może ktoś pomoże. Bardzo proszę kto ma profil na fb. udostępniajcie. https://www.facebook.com/profile.php?id=100001461799274 5 stycznia rano w Tarnowie uciekła suczka adoptowana ze śląskiego schroniska 3.12.2018 r. . Suczka jest widywana w Tarnowie. Bardzo prosimy o pomoc w jej złapaniu. Kontakt - Basia nr telefonu 608 451 727 Quote
Margo3011 Posted January 6, 2019 Author Posted January 6, 2019 16 minut temu, Nadziejka napisał: Za ciocia elik wklejam wolanie o pomoc Przepraszam, że tu, ale to b. ważne a tu zagląda wiele osób. Może ktoś pomoże. Bardzo proszę kto ma profil na fb. udostępniajcie. https://www.facebook.com/profile.php?id=100001461799274 5 stycznia rano w Tarnowie uciekła suczka adoptowana ze śląskiego schroniska 3.12.2018 r. . Suczka jest widywana w Tarnowie. Bardzo prosimy o pomoc w jej złapaniu. Kontakt - Basia nr telefonu 608 451 727 Udostepnione, poprosilam tez Dogomaniaczke, ktora mieszka w Tarnowie o udostepnienie. Mam nadzieje, ze sunia sie odnajdzie. Quote
elik Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Nadziejko bardzo dziękuję :) Margo3011 ogromnie proszę, czy któraś dogomaniaczka mogłaby podjechać do schronu z wydrukowanym zdjęciem suni i zapytać czy może nie została już odłowiona i przywieziona do tego schronu. Dobrze byłoby zostawić zdjęcie suni i nr kontaktowy - Basia nr telefonu 608 451 727, obiecać nagrodę za powiadomienie. Proszę Ciebie, bo nie wiem które cioteczki mieszkają w Tarnowie lub okolicy. Biedna sunia :( Akurat teraz zrobiło się tak zimno. U nas było -7 więc tam może być jeszcze zimniej :( Quote
Margo3011 Posted January 10, 2019 Author Posted January 10, 2019 Piekna i przyjacielska Bella ciagle w hotelowym kojcu... czeka na dom. 1 Quote
Radek Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 Chyba nie przepada za aparatem, a szkoda bo jest śliczna. Quote
Nadziejka Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Zapraszamy na kramcik dla Kormoranka i dla Beluni Nineczki Dla Kormoranka z Radys i dla Belli -Ania christo Calem Sercem Zapraszamy na kramcik! 1 Quote
Margo3011 Posted January 15, 2019 Author Posted January 15, 2019 15 godzin temu, Nadziejka napisał: Zapraszamy na kramcik dla Kormoranka i dla Beluni Nineczki Bellunia Dziekuje :) 2 Quote
Nadziejka Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Beluniu ciepelka ciepelka stokroc domku domeczku najpiekniej zycze abys juz wkoncu poczula w domciu 1 Quote
Margo3011 Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 Niestety nie ma dobrych wiesci od Belli. Dzis rano sunia byla bardzo slaba, przyjechala pani wet i stwierdzila zesol przedsionkowy. Na filmikach widac w jakim Bella byla stanie, napedzila stracha. Bella bardzo potrzebuje spokojnego domu, kochajacego Czlowieka, ktory bedzie o nia dbal. Sunia przeszla przez pieklo gdy zeszlego lata prawie umarla w parku i wczesniejsze jej zycie tez pewnie nie bylo uslane rozami. Bardzo zal mi tej Suni powinna juz byc w swoim domu, rozpieszczana i powinna nadrabiac stracony czas. Bella potrzebuje rowniez pomocy finansowej, jej konto swieci pustkami. Brakuje pieniazkow na oplate hoteliku za miesiac biezacy oraz na weta. Bellunia bardzo dziekuje Wujkowi Radkowi za stala deklaracje ( jedyna ) oraz Cioci Nadziejce za to, ze zawsze pamieta o Belli i ja wspiera. Jezeli ktos moglby wspomoc Bellunie nawet niewielkim grosikiem bylaby to ogromna pomoc. Quote
Nadziejka Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 oj malenka kchana Malgosiu a czy dopstala leki na serduszko juz na stale? Quote
Radek Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 1 godzinę temu, Margo3011 napisał: Jezeli ktos moglby wspomoc Bellunie nawet niewielkim grosikiem bylaby to ogromna pomoc. Na bazarku Nadziejki przeczytałem, że Bella zachorowała:( Przelałem dziś 20 złotych. Więcej nie mogę, bo do wypłaty jeszcze trochę czasu. Trzymaj się Bella zdrowo i nie stresuj zaglądających. 1 Quote
Nadziejka Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 martwimy oj martwimy wszytkimi bieduniami ech Malgosiu jakie te leki na serduszko? Quote
Margo3011 Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 Bardzo Dziekuje, ze przyszliscie do Belli 10 minut temu, Radek napisał: Na bazarku Nadziejki przeczytałem, że Bella zachorowała:( Przelałem dziś 20 złotych. Więcej nie mogę, bo do wypłaty jeszcze trochę czasu. Trzymaj się Bella zdrowo i nie stresuj zaglądających. Belunia dziekuje bardzo Wujaszkowi 7 minut temu, Nadziejka napisał: Malgosiu jakie te leki na serduszko? Nadziejko ja nie wiem nic wiecej niz to co tu napisalam. Jak bede miala wiecej informacji to od razu napisze, tez sie bardzo martwie o Belle.:( Quote
elik Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 3 godziny temu, Margo3011 napisał: Jezeli ktos moglby wspomoc Bellunie nawet niewielkim grosikiem bylaby to ogromna pomoc. Do 27.01. trwa mój bazarek głównie dla Luny, suni, która miała guza wielkości melona - 80 %. 10% przeznaczyłam dla mojej tymczaski Tiny, która dzielnie walczyła i wygrała walkę z parwowirozą i 10% dla jakiegoś potrzebującego psiaka z dogo. Ponieważ Bellunia ma poważne kłopoty i zdrowotne i finansowe 20 % z tego bazarku będzie dla niej. 1 Quote
Margo3011 Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 Dnia 23.01.2019 o 22:22, elik napisał: Do 27.01. trwa mój bazarek głównie dla Luny, suni, która miała guza wielkości melona - 80 %. 10% przeznaczyłam dla mojej tymczaski Tiny, która dzielnie walczyła i wygrała walkę z parwowirozą i 10% dla jakiegoś potrzebującego psiaka z dogo. Ponieważ Bellunia ma poważne kłopoty i zdrowotne i finansowe 20 % z tego bazarku będzie dla niej. Dziekuje pieknie w imieniu Belli :) Quote
elik Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Obie sunie Bella i Luna przeszły poważne operacje usunięcie wielkiego guza. Tinusia jest u mnie na BDT więc nie są jej tak bardzo potrzebne fundusze, jak Beluni 1 Quote
Margo3011 Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 4 minuty temu, elik napisał: Obie sunie Bella i Luna przeszły poważne operacje usunięcie wielkiego guza. Tinusia jest u mnie na BDT więc nie są jej tak bardzo potrzebne fundusze, jak Beluni Dobrze, ze guzy usuniete i sunie uwolnione od tych paskudztw. Teraz dobre domki zeby znalazly. Belli bardzo jest domek potrzebny, jest taka delikatna, za dlugo juz siedzi w hotelu. Wstawie tu jej ogloszenie mysle, ze warto poudostepniac na FB to zawsze zwieksza szanse. https://www.olx.pl/oferta/bella-suczka-w-typie-owczarka-niemieckiego-do-adopcji-CID103-IDvKboC.html Quote
elik Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 4 minuty temu, Margo3011 napisał: Dobrze, ze guzy usuniete i sunie uwolnione od tych paskudztw. Teraz dobre domki zeby znalazly. Belli bardzo jest domek potrzebny, jest taka delikatna, za dlugo juz siedzi w hotelu. Wstawie tu jej ogloszenie mysle, ze warto poudostepniac na FB to zawsze zwieksza szanse. https://www.olx.pl/oferta/bella-suczka-w-typie-owczarka-niemieckiego-do-adopcji-CID103-IDvKboC.html Luny jeszcze nie ogłaszam, bo czeka ją jeszcze sterylizacja za około 1,6 miesiąca jeśli rana po usunięciu guza dobrze się zagoi. Udostępniłam Bellunie na fb. Ja usunęłabym przedostatnie zdjęcie z ogłoszenia. Sunia nie wyszła na nim dobrze. Jest ogromnie smutna. Pozostałe zdjęcia bardzo ładne :) Czy po operacji Belluni wysłany był wycinek do badania histopatologicznego? Quote
Recommended Posts