Jump to content
Dogomania

Kazan [*](26.12.2019) Bella MA DOM :))) Bella w stanie tragicznym z ogromnym guzem, chuda jak szkielecik potrzebuje pomocy. SZUKAMY DOMU Dolaczyl zaglodzony Kazan.

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, agat21 napisał:

Dawno mnie u Belci nie było, cieszę się, że tak wydobrzała sunieczka :) Podsyłam grosik. 

Bardzo dziekujemy :)

1 godzinę temu, Radek napisał:

Czy Bella nie potrzebuje deklaracji?

Potrzebuje, nie ma zadnej deklaracji :(  

Posted
2 godziny temu, Radek napisał:

Mogę zadeklarować dychę miesięcznie. Jakby była potrzebna, poproszę o dane do wpłat. 

Kazda dyszka jest bardzo potrzebna Wujaszku :)

Dziekujemy bardzo :)

Fundacja Nasze Bezdomniaki
Wykno 2a
97-225 Ujazd
konto do wpłat
PKOBP 63102039160000050202422111

Tytulem : Bella z Ujazdu 

Posted
Dnia 7.12.2018 o 23:20, Radek napisał:

Czy Bella nie potrzebuje deklaracji?

Może będzie trzeba dla Beluni, porozsyłać trochę zaproszeń? mogłabym po Nowym Roku? :)

nadrobię zaległości...

• Like 1
Posted
9 godzin temu, jankamałpa napisał:

Nie czytałam całego wątku Belli dlatego pytam, ile Bella ma lat i jakiego domku dla niej szukacie? I czy lubi dzeci (dziecko lat 4).

Jeszcze uzupelnie, Bella bedzie wydana tylko do warukow domowych. To sunia bardzo proludzka, kocha dzieci. W sprawie ew adopcji mozna  sie kontaktowac z Marzena nr tel 605050843.

Bardzo zachecam do adopcji Belli, duzo zlego ja spotkalo i na nowo zaufala czlowiekowi. Jezeli ktos ja pokocha to odwdzieczy sie z nawiazka :)))

• Upvote 1
Posted
Dnia 14.12.2018 o 09:01, jankamałpa napisał:

Nie czytałam całego wątku Belli dlatego pytam, ile Bella ma lat i jakiego domku dla niej szukacie? I czy lubi dzeci (dziecko lat 4).

Aż mi dech zaparło! czy jest na horyzoncie, jakiś domek dla Belluni? prosi.gif

Posted
1 godzinę temu, Margo3011 napisał:

Nie tylko Tobie amica..:)

Zapytałam, ponieważ pod koniec grudnia będę z odwiedzinami  u bardzo, bardzo długo niewidzianej koleżanki, która ma swój dom i podwórko i aktualnie nie ma psa, a zawsze miała.. Pomyślałam, że może zaproponuję jej jakiegoś z Dogo o ile będzie chciała. Tylko u niej to odzielony wybieg dla psa, buda i na noc podwórko do dyzpozycji z tego co się zdążyłam zorientować. Więc z tego co napisałyście to nie jest dom dla tej suni. Ja tej swojej koleżanki nie widziałam kilkanaście lat, więc mamy dużo do nadrobienia i może nawet nie być sposobności zapytania czy chce psa. Przepraszam jeśli  wzbudziłam jakieś nadzieje, ale chociaż wiem, że Belli nie mogę zaproponować. 

Posted
30 minut temu, jankamałpa napisał:

Zapytałam, ponieważ pod koniec grudnia będę z odwiedzinami  u bardzo, bardzo długo niewidzianej koleżanki, która ma swój dom i podwórko i aktualnie nie ma psa, a zawsze miała.. Pomyślałam, że może zaproponuję jej jakiegoś z Dogo o ile będzie chciała. Tylko u niej to odzielony wybieg dla psa, buda i na noc podwórko do dyzpozycji z tego co się zdążyłam zorientować. Więc z tego co napisałyście to nie jest dom dla tej suni. Ja tej swojej koleżanki nie widziałam kilkanaście lat, więc mamy dużo do nadrobienia i może nawet nie być sposobności zapytania czy chce psa. Przepraszam jeśli  wzbudziłam jakieś nadzieje, ale chociaż wiem, że Belli nie mogę zaproponować. 

Nie ma za co przepraszac :) Dziekujemy za zainteresowanie. Gdybys slyszala, ze ktos poszukuje towarzyszki do domu to smialo proponuj Belle, to swietna Sunia.

• Like 1
Posted
Podobny obraz
                                             Beluniu Najlepsiutkiego Zdrowenkowego
                         Roczku Nowego
                                               Domku Domku Cudownego Tobie
  • Like 1