Jump to content
Dogomania

Kazan [*](26.12.2019) Bella MA DOM :))) Bella w stanie tragicznym z ogromnym guzem, chuda jak szkielecik potrzebuje pomocy. SZUKAMY DOMU Dolaczyl zaglodzony Kazan.

Recommended Posts

Posted

Te dwa zdjęcia powyżej są prześliczne, ale ja usunęłabym z ogłoszenia to zdjęcie

Bella.jpg.650add048274e700488fba159d86b81f.jpg

Sunia wydaje się tu być bardzo smutna. Nie jest to dobra reklama.

Posted
11 godzin temu, elik napisał:

Te dwa zdjęcia powyżej są prześliczne, ale ja usunęłabym z ogłoszenia to zdjęcie

Sunia wydaje się tu być bardzo smutna. Nie jest to dobra reklama.

Myslalam o tym co napisalas i faktycznie Bella nie prezentuje sie na tym zdjeciu  tak ladnie jak na innych. Ale z kolei pokazuje jaka jest cierpliwa sunia. Psy nie lubia byc w ten sposob glaskane a Bella to znosi z niewyrazna mina. Moze to byc dobra informacja dla osob, ktore maja dzieci, ze Bella jest lagodna w stosunku do nich. Jest kilka pieknych zdjec w tym ogloszeniu i mysle ,ze ta fotka nie zniecheci kogos kto zainteresuje sie Bella. Uznalam ,ze nie bede Marzenie sugerowala usuniecia zdjecia. 

Posted
1 godzinę temu, Margo3011 napisał:

Uznalam ,ze nie bede Marzenie sugerowala usuniecia zdjecia. 

To Twoja podopieczna, masz prawo do własnych wyborów :)

Posted
Ninko cudna
 sciskuniam cmokuniam
                           domku domku
 jestes gdzies przecie
a Nineczka najnajcudowniejsza na Swiacie

Podobny obraz

• Like 1
Posted
14 minut temu, Radek napisał:

Też dołączę do pytania.

Tez mysle o Belli, domku ciagle nie ma :( Wszystko u Suni dobrze, jest bezpieczna jak beda nowe fotki i wiecej informacji to wstawie. Oby ktos ja w koncu wypatrzyl.