Radek Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 Jejku, jeszcze 2 tygodnie niepewności. Quote
IlonaS Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 Na zbliżające się zimne dni, ciepły domek byłby wielkim darem od losu. 1 Quote
Margo3011 Posted September 22, 2019 Author Posted September 22, 2019 Taka oto wiadomosc napisala Marzena M dzis z rana :)) ,,Wczoraj Bożenka zawiozła Belle do domu który czekał na nią od tygodni. Oprócz Belli państwo mają inne adoptowane pieski. Jesteśmy pewne że to jest dom Belli na zawsze. dziękujemy ,, Bardzo dziekuje wszystkim za pomoc dla Belli. 6 1 Quote
elik Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Belcia, kochana sunieczko żyj długo i szczęśliwie, kochaj i bądź kochana. Wielkie dzięki Opiekunom za ich wrażliwe serca. 3 1 Quote
Havanka Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Wspaniala wiadomość ! Bella dlugo czekała na domek ale sie doczekała. Sunieczko bądź w nim szczęśliwa i kochana ! 1 1 Quote
Radek Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Powodzenia kochana Belluniu i wielu szczęśliwych lat. 1 Quote
IlonaS Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Cudowna wiadomość. Wszystkiego najlepszego życzę Belluni i jej opiekunom, wielu wspaniałych, razem przeżywanych chwil. Bądź szczęśliwą sunieczko. Quote
b-d Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Łłaaaaaaa haha !!!! :-) Bella ma dom! :-) Ale gdzie? Margo, proszę napisz coś więcej. Jak daleko od Ujazdu? Jak Bella zniosła przeprowadzkę? Jak zapoznani opiekunowie? Jak w ogóle zdrowie Belli? A chyba jeszcze wczoraj widziałem, że ogłoszenie Belluni jeszcze jest(było). Trzymaj się psinko! Quote
Margo3011 Posted September 25, 2019 Author Posted September 25, 2019 Bella bardzo szybko sie zadomowila w nowym domku, jest rozbawiona i szczesliwa. Pani Bozena napisala: ,, Bella odmlodniala w nowym domku. Znów bawi się piłeczką, poczuła się młoda i pełna życia. Jak prawdziwy domek zmienia psiaki. Jestem wzruszona,, Na fejsie jest cudny filmik. Bella biega wesola i bawi sie pileczka, niestety nie potrafie go tutaj wgrac. Podam link i zapraszam do obejrzenia, jest to miod na serducho :) https://www.facebook.com/events/195654917744686/?active_tab=discussion 3 Quote
elik Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Próbowałam tu skopiować, ale chyba nie jest to możliwe. Trzeba byłoby znać adres tego filmiku na you tube. 2 Quote
b-d Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 1 godzinę temu, Margo3011 napisał: Bella bardzo szybko sie zadomowila w nowym domku, jest rozbawiona i szczesliwa. Pani Bozena napisala: ,, Bella odmlodniala w nowym domku. Znów bawi się piłeczką, poczuła się młoda i pełna życia. Jak prawdziwy domek zmienia psiaki. Jestem wzruszona,, Na fejsie jest cudny filmik. Bella biega wesola i bawi sie pileczka, niestety nie potrafie go tutaj wgrac. Podam link i zapraszam do obejrzenia, jest to miod na serducho :) https://www.facebook.com/events/195654917744686/?active_tab=discussion Dziękuję, to cudowne wiadomości! Bardzo daleko ten domek tzn bardzo daleko od dotychczasowego miejsca musiała Bella wyjechać? 1 Quote
Margo3011 Posted September 25, 2019 Author Posted September 25, 2019 4 godziny temu, b-d napisał: Dziękuję, to cudowne wiadomości! Bardzo daleko ten domek tzn bardzo daleko od dotychczasowego miejsca musiała Bella wyjechać? Bellunia mieszka blisko Lodzi :) 1 Quote
Radek Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 Na filmiku widać, że jest szczęśliwa. 1 Quote
Tyśka) Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 Hurra! Przywiódł mnie tytuł i sie nie zawiodłam. Z radością zdejmuje ogłoszenie. 3 Quote
Margo3011 Posted October 20, 2019 Author Posted October 20, 2019 Kazan, o ktorym wspominalam, ktory jest u pani Bozeny jest bardzo chory. Bardzo slabo chodzi, przewraca sie i nie chce jesc. Gerberki, ktore kiedys uratowaly mu zycie niestety tym razem nie zdaja egzaminu. Kazan byl u weta, wyniki wykonanych badan nie sa zle, narazie nie wiadomo co mu dolega. Trzymajcie prosze kciuki za tego biednego Staruszka, zeby tym razem tez sie podniosl. Jak bedzie wiecej informacji co dalej to napisze tutaj. Kazan ma rowniez wydarzenie na FB https://www.facebook.com/events/414828399252245/?active_tab=discussion Quote
IlonaS Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 Bidulek, staruszek - trzymam kciuki za niego, najważniejsze dowiedzieć się co mu dolega. Quote
Radek Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 Zaciskam kciuki z całych sił. Trzymaj się psinko i wracaj do zdrowia. Quote
Nadziejka Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 Calem sercem Beluniu najpiekniejszego Tobie i rodzince 1 Quote
Margo3011 Posted October 24, 2019 Author Posted October 24, 2019 1 godzinę temu, Radek napisał: Czy z Kazanem chociaż trochę lepiej? Tak, na szczescie lepiej, Kazan zaczal jesc. Zacytuje to co Marzena M napisala na fejsie : ,,Kazan zaczął jeść a raczej pić, bogato sobie nasz ozdrowieniec zażyczył, u weta 19 zł za sztukę znalazłam w necie taniej i Ania Smoter zamówiła dziś na tydzień czyli 21 sztuk,zobaczymy co będzie dalej. Póki co Bożena Stark wykupiła wszystkie co były u weta. Fakturę załączę jak tylko dostanę,, Jedzonko, ktore Kazan dostaje to Recovery Liquid dla psow i kotow Royal Canin Kazanek jak trafil pod opieke fundacji Nasze Bezdomniaki i zostal przewieziony do hoteliku p Bozeny byl w stanie skrajnego wyglodzenia z zanikiem tkanki miesniowej. Wowczas uratowaly go gerberki, tylko je chcial jesc. Miejmy nadzieje, ze tym razem bogaty, tresciwy pokarm postawi Kazana na lapki. Taki jestem kochany Dziadeczek Quote
IlonaS Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Dziadeczku musisz jeść i pić, by wracać do sił, by na łapkach stanąć. Quote
Margo3011 Posted November 1, 2019 Author Posted November 1, 2019 Bellunia pozdrawia ze swojego domku :) 4 Quote
elik Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 Kochane suczydło jak to dobrze, że jest we własnym domu. Quote
Recommended Posts