Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bjuta']Skarbuś ma obserwatora!!! Mysiu, może zrobił mu ktoś fotki? Bardzo by się przydały...[/quote]

nie wiem kiedy dam rade, mam jeszcze tysiąc pilnych rzeczy do zrobienia :oops::oops::oops:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

troche mi wstyd wyskakiwac z jednym ogloszeniem, ale czasowo strasznie kiepsko stoje ostatnio. Obiecalam sobie ze jak bede wpadac na dogo, to zanim przeczytam jakiś wątek to zrobie chociaz jedno ogłoszenie. Dzis mi babka dzwoniła w sprawie sznaucerki z alegratki, wiec zaczynam od alegratki.

[URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2006891_skarbus_prosi_o_okruchy_milosci.html"]Skarbu� prosi o okruchy mi�o�ci...[/URL]

Posted

na dobranoc ogloszonko

[URL="http://katowice.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=140730780&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_DELAYEDMXAdIdMZ140730780MXGuidMZ1225728f-b2b0-a20b-26f2-e682fffff731MXadDelayedMZ24&mpname=List-Ad&mpname=Conf-Ad-Total&mpuid=3200002%3B9034%3B140730780%3B36865089%3B%3B&secev=AQAAASJKyPYAAM0AAAABACIxMjI1NzI4ZmRlOC5hMjBiMjY1LjJlMjIyLmZmZmZlYTBjAAAAAQAAAAAIY2GcAERuLeO0ysrGi%2FCluppn078h86YR&wmid=140730780"]Skarbuś prosi o okruchy miłości... - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice[/URL]

Posted

jeszcze jedno i juz zmykam spać

[URL="http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,5624,Lw==.html"]do schroniska trafił z interwencji... W / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa[/URL]

czy skarbus jest na cafeanimal??

jak nie jutro zrobie, tylko prosze o info

Posted

Dziękujemy!!! :loveu::loveu:

Na cafeanimal, już jest ;)

[url=http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Skarbus,17341]Skarbuś - Zwierzaki - cafeanimal.pl[/url]

Posted

No to jest naprawdę problem... :shake: Nie bardzo wiem co zrobić? Ma stale wyróżniane allegro. Dam go na krótkie ogłoszenie do Wyborczej, ale tam jest tylko 160 znaków i nie ma fotki...

Posted

[quote name='iwona213']a nie mozna zabrac go do biura skoro tak obrywa :roll:[/quote]

w biurze jest ponad 20 psów... on kiedys był w biurze, ale tam to gryzły się z nim non stop, teraz jest koło biura, na takim placyku co mamy za oknami biura....

Posted

a Gabi ciągle mieszka w gabinecie lekarskim (co na dobrą sprawe jest niedozwolone przez powiatowego lek. wet.) :roll: Mamy też pieska w kociej kwarantannie....

Posted

Cioteczki, b. prosimy o pomoc w szukaniu domu dla tego kochliwego staruszka! Wchodzi drań w awantury, które się zawsze kończą dla niego źle... :shake:

Posted

Spłodziłam coś takiego:

[FONT=Calibri][SIZE=3]Skarbuś jest największym podrywaczem w zabrzańskim schronisku. Jest już staruszkiem, ale na widok pięknej suni, jest gotów zrobić naprawdę wiele! Niestety mieszka w „Psitulu”, gdzie niemal każdy pies jest od niego młodszy i silniejszy. Skarbuś co chwilę pakuje się w kłopoty. Tyle razy oberwał już od swoich towarzyszy! Nieraz trzeba było wyrywać go spod ostrych zębów! Niestety Skarbuś nie uczy się na błędach. Dla pięknej suni i smacznego obiadu gotów jest zawsze stawać do nierównej walki.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Calibri]Nie możemy zapewnić mu osobnego pomieszczenia. Nasze psy, mieszkają nawet w prysznicu! (Zabrzańskie schronisko może pomieścić 140 psów, a mamy ich ponad 300). Bardzo pilnie szukamy domu dla Skarbusia. To uroczy, starszy pan, który uwielbia się przytulać i … spać. Jest mały, posłuszny i spragniony domu. W schronisku jego dni są policzone. W mieszkaniu rozkwitnie! [/FONT][/SIZE]

Posted

jeśli sie nie pogniewacie za maleńką uwagę
(kibicuje psiuńkowi po cichu...;))

...ja bym nie akcentowała tak mocno tego, że jest "podrywaczem"... bo to oznacza dla potencjalnego właściciela kłopoty, ganianie za psiakiem który bez pamięci ugania sie za każą rujką w okolicy...ucieka i nie wiadomo co jeszcze....
społeczeństwo jest wygodne, nawet domki z sercem mają swoje granice tolerancji..
raczej mocniej wyeksponowała, że jest gryziony przez inne psy, stale zagrożone jest jego życie... to powinno poruszyć jakieś czułe serce....

Posted

ogłoszenia puszczam jutro, dziś juz nie mam siły (musze napisać ogłoszenia do 3 gazet na jutro) więc proszę dajcie mi gotowca dla skarbusia... bjutko Twoj tekst jest troche za długi...

Posted

Widzę, że nikt nie napisał - wrzucam więc krótszą wersję, niestety dużo słabszą. Usunęłam wątek "miłosny" ale zupełnie bez przekonania. Teraz ogłoszenie jest totalnie nijakie.

[SIZE=3][FONT=Calibri][B]Skarbuś to mały staruszek, który do schroniska w Zabrzu trafił zimą tego roku. Skarbuś jest bardzo posłusznym psem, który nie ciągnie na smyczy, nie załatwia się w pomieszczeniu, przychodzi na wołanie. Wielką namiętnością Skarbusia jest jedzenie. Często próbuje podkraść coś innym psom i pakuje się w wielkie kłopoty. Nieraz musimy wyciągać go spod ostrych zębów.. . To uroczy, starszy pan, który uwielbia się przytulać i … spać. W schronisku jego dni są policzone. W mieszkaniu rozkwitnie![/B] [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri]Iwonko, aczy ogłoszenie Dżiny już poszło? Ono było opracowne do końca na wątku ogólnym?[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri]Może jeszcze ktoś napisze lepsze ogłoszenie Skarbusia. Ja muszę znikać, bo zbliża się potężna burza. [/FONT][/SIZE]