Magnesiatko Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Hehe Skarbuś no to jutro będziesz grzał dupcie w domku :):loveu: Quote
Kinia1984 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 a my czekamy na skarbusia i trzymamy kciuki zeby zaprzyjaznil sie choc troche znaszymi 2B (czyli Benkiem i Bobkiem) :lol: Quote
__Lara Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Bjuta']Skarbuś zaszczepiony i odrobaczony (ale odrobaczanie, żeby być tak całkiem pewnym, to na sto procent trzeba by powtórzyć)... Jutro rano odbieram Skarbusia! :lol::loveu::lol: Mysiu, kto jutro będzie? Jesteśmy po rozmowie z Martyną! Super babeczka![/quote] Działacie jak burza! :multi::loveu: Quote
Magnesiatko Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 dziewczyny, czyli rozumię, że stałą deklaracja Skarbusiowi już nie potrzebna? Mogę przerzucić ją na innego psiaka? Co z kosztami transportu? Quote
Bjuta Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ja myślę, że byłoby dobrze Martynę trochę wesprzeć na początku. Skarbuś to staruszek i wet na pewno się do czegoś przyczepi... Może chociaż do końca roku byśmy Martynie wysyłali tą zadeklarowaną dolę? :roll: Co myślicie? Quote
Magnesiatko Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ok, tylko proszę upomnijcie mnie jak zapomne przelać te 10 PLN. Jestem zakręcona, mam juz kilka deklaracji i zaczynam się w tym gubić, mimo, że śledzę wątki. Bjuta czy transport przy okazji za darmo, czy płatny? Quote
Mysia_ Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 o rany, ale tu się wszystko szybko dzieje, trzymam kciuki za jutro ;) Quote
martyna87 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Cześć cioteczki byłam niedostępna bo z moim TZ mieliśmy randkę . A propos Skarbusia czy on ma książeczkę ? I moja wielka prośba żeby jakieś fundusze cioteczki na niego wpłacały nie chodzi o jedzenie ale o zabaweczki itp oraz na jakieś prawdopodobne wizyty u weta. Pomóżcie również w robieniu ogłoszeń itp żeby skarbuś znalazł swoje miejsce docelowe ( jeżeli go nie znajdzie zawsze będzie mógł zostać u mnie ) . Kochane cioteczki dzięki za takie zaangażowanie i szybkie działanie. dobranoc Quote
Mysia_ Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 książeczkę wyślemy pocztą, bo jutro jak Bjutka przyjedzie po niego rano niestety nie będzie jeszcze nikogo w biurze kto mógłby książeczkę Skarbusia wydać, mnie akurat jutro nie będzie w schronisku, tak to bym przyjechała poprostu wcześniej :roll: Quote
Divi Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ja też myślę, że stałe wpłaty powinny zostać jeśli jest to możliwe :) bazarek też będzie dla chłopaka. Bardzo się cieszę, że jak na razie wszystko dobrze się układa. Dzięki wielkie dla Martyny 87 i bez obawy nie zostawimy Skarbusia tak całkiem na twojej głowie :). Tylko musisz obiecać ze sprawozdania będą od czasu do czasu i zdjęcia :) Quote
A.R.S. Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Tak długo Skarbuś czekał tu na dogo swoją szansę :-( Ale teraz będzie już tylko lepiej :multi: Trzymam kciuki za jutrzejsze podróże! Deklaruję jednorazowo 50zł. Quote
Magnesiatko Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Dziewczyny jak tylko będzie nr konta proszę napiszcie mi PW. Jestem zakręcona jak diabli ostatnio :oops: Quote
Bjuta Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Skarbuś jest już u cudownych Rodziców Zuluguli! :loveu::loveu::loveu: No i chyba tam trochę poczeka, bo nie wyglądało jakby zaraz ruszali ;) Ale to b. dobrze, Skarbuś doschnie już na 100%, bo ja go jednak wrzuciłam do wanny, bo capił koszmarnie :evil_lol: Starałam się go tylko "przepłukać" żeby nie zmókł do skóry, zresztą został wytarty sześcioma ręcznikami, do samochodu zaniosłam go w kocyku i dałam mu jeszcze świeżutki ręcznik, żeby miał na drogę. Skarbuś jest bardzo odważny i kontaktowy. Ale wygląda znacznie gorzej niż na fotkach. Prawdę mówiąc, to wygląda jak trzy świerci od śmierci... Ale będzie lepiej! W Sosnowcu zdał test na koty. I zakochał się w suczce Mamy Zuluguli. :loveu: No ale, że on kochliwy to wiadomo! ;) Martynko, a może Ty podasz nam na PW swój numer konta (albo mnie a ja go roześlę wśród deklarujących?) A jeśli wolisz nie - to ja będę zbierać i Ci wysyłać. [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images6.fotosik.pl/551/c0f8d18703845f9fmed.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images6.fotosik.pl/551/4ebff0379f02608cmed.jpg[/IMG][/URL] Acha, Skarbuś b. lubi jeździć autem. Ale jakby miał wybór to chciałby siedzieć na kolanach kierowcy :evil_lol: Quote
Bjuta Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [B][U]Stałe deklaracje na hotelik:[/U][/B] 10 zł - Bjuta 10 zł - Mysia_ 30 zł - BasiaD 10 zł - Kikou 10 zł - Divi 10 zł - Eski + ciuchy na bazarek 10 zł - Magnesiatko 10 zł - Gosiapak razem: [B]100 zł[/B] _ :loveu: + 50 zł A.R.S jednorazowo. Quote
martyna87 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Bjutko ja bym wolała żebyś ty się księgowością zajęła . Ja się zajmę psiakiem żeby się zaaklimatyzował. Stresuje się jak przed maturą :oops: . Mam nadzieję że będzie dobrze i o dziwo mój mąż wczoraj sie wkrecił i mówil że musimy posłanko kupic itp . Jedzonko mamy za darmo bo mój teść ma dużo piesków i kupuje duże worki Royala i Puriny a my mu podkradamy hehe tak legalnie . Wszyscy chcą skarbusia poznać dopytują się itp . Bjutko a czy wiesz mniej więcej o której oni wyjechali ?? Quote
Bjuta Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Dobrze, to przyślij mi swój nr konta na PW, a je roześlę zaraz mój do Szanownych Darczyńców :loveu: Nie wiem o której... Siedzieliśmy z Panią domu do 10.30. Myślę, że jeszcze z godzinkę to musiało potrwać :roll: A czy ja Ci podałam do nich numer? Czy tylko do Zuluguli? Quote
obraczus87 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Martynko - na pewno dacie sobie z TZ radę!!! Zarówno Ty jak i Twoja siostra macie serce do zwierząt, więc ja w Was wierzę :) w Twojego Tz też :evil_lol: Quote
Bjuta Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Mnie się Skarbuś wydaje bardzo łatwym do prowadzenia psem. Do mnie się przytulił (kurtka w pralce :evil_lol:) i z wielką ciekawością wyglądał przez okno. Windą nie był zachwycony, ale oba mieszkania spenetrował śmiało. Powąchał kota. Wyżarł z wszystkich misek do ostatnich okruszynek. Pozwala się brać na ręce. Przytulas staruszek. :loveu: Quote
martyna87 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Oj to mały brudasek ja dzięki bogu mieszkam na parterze . :multi: Quote
Bjuta Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='Bjuta'][B][U]Stałe deklaracje na hotelik:[/U][/B] 10 zł - Bjuta 10 zł - Mysia_ 30 zł - BasiaD 10 zł - Kikou 10 zł - Divi 10 zł - Eski + ciuchy na bazarek 10 zł - Magnesiatko 10 zł - Gosiapak razem: [B]100 zł[/B] _ :loveu: + 50 zł A.R.S jednorazowo.[/quote] Mysiu, dopisz w pierwszym poście, a ja zaczynam rozsyłać konto! :lol: Quote
Mysia_ Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 też mi się wydaje, że nie powinno być z nim większych problemów, w końcu nie bez powodu nazwałam go Skarbuś :evil_lol::loveu: poprostu to psiak, który zupełnienie nie nadaję się do schroniska :roll: Quote
Kinia1984 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 u nas nie bedzie mial tej przyjemnosci wyzerania z misek bo nasze psiaki wylizuja wszystko a Benek to potrafi wejsc nozkami do miski Bobka i wylizywac jeszcze cos czego juz nie ma:lol: Quote
martyna87 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Mam nr do rodziców Zuluguli i mają się odezwać jak będą w Jankach to ja wyjadę. Quote
Recommended Posts