Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Bjuta']Skarbuś zaszczepiony i odrobaczony (ale odrobaczanie, żeby być tak całkiem pewnym, to na sto procent trzeba by powtórzyć)...
Jutro rano odbieram Skarbusia! :lol::loveu::lol: Mysiu, kto jutro będzie?

Jesteśmy po rozmowie z Martyną! Super babeczka![/quote]

Działacie jak burza! :multi::loveu:

Posted

Ja myślę, że byłoby dobrze Martynę trochę wesprzeć na początku. Skarbuś to staruszek i wet na pewno się do czegoś przyczepi... Może chociaż do końca roku byśmy Martynie wysyłali tą zadeklarowaną dolę? :roll: Co myślicie?

Posted

Ok, tylko proszę upomnijcie mnie jak zapomne przelać te 10 PLN. Jestem zakręcona, mam juz kilka deklaracji i zaczynam się w tym gubić, mimo, że śledzę wątki.
Bjuta czy transport przy okazji za darmo, czy płatny?

Posted

Cześć cioteczki byłam niedostępna bo z moim TZ mieliśmy randkę . A propos Skarbusia czy on ma książeczkę ? I moja wielka prośba żeby jakieś fundusze cioteczki na niego wpłacały nie chodzi o jedzenie ale o zabaweczki itp oraz na jakieś prawdopodobne wizyty u weta. Pomóżcie również w robieniu ogłoszeń itp żeby skarbuś znalazł swoje miejsce docelowe ( jeżeli go nie znajdzie zawsze będzie mógł zostać u mnie ) . Kochane cioteczki dzięki za takie zaangażowanie i szybkie działanie. dobranoc

Posted

książeczkę wyślemy pocztą, bo jutro jak Bjutka przyjedzie po niego rano niestety nie będzie jeszcze nikogo w biurze kto mógłby książeczkę Skarbusia wydać, mnie akurat jutro nie będzie w schronisku, tak to bym przyjechała poprostu wcześniej :roll:

Posted

Ja też myślę, że stałe wpłaty powinny zostać jeśli jest to możliwe :) bazarek też będzie dla chłopaka. Bardzo się cieszę, że jak na razie wszystko dobrze się układa. Dzięki wielkie dla Martyny 87 i bez obawy nie zostawimy Skarbusia tak całkiem na twojej głowie :). Tylko musisz obiecać ze sprawozdania będą od czasu do czasu i zdjęcia :)

Posted

Tak długo Skarbuś czekał tu na dogo swoją szansę :-(
Ale teraz będzie już tylko lepiej :multi:
Trzymam kciuki za jutrzejsze podróże!
Deklaruję jednorazowo 50zł.

Posted

Skarbuś jest już u cudownych Rodziców Zuluguli! :loveu::loveu::loveu:
No i chyba tam trochę poczeka, bo nie wyglądało jakby zaraz ruszali ;)
Ale to b. dobrze, Skarbuś doschnie już na 100%, bo ja go jednak wrzuciłam do wanny, bo capił koszmarnie :evil_lol: Starałam się go tylko "przepłukać" żeby nie zmókł do skóry, zresztą został wytarty sześcioma ręcznikami, do samochodu zaniosłam go w kocyku i dałam mu jeszcze świeżutki ręcznik, żeby miał na drogę.

Skarbuś jest bardzo odważny i kontaktowy. Ale wygląda znacznie gorzej niż na fotkach. Prawdę mówiąc, to wygląda jak trzy świerci od śmierci...
Ale będzie lepiej!

W Sosnowcu zdał test na koty. I zakochał się w suczce Mamy Zuluguli. :loveu:

No ale, że on kochliwy to wiadomo! ;)

Martynko, a może Ty podasz nam na PW swój numer konta (albo mnie a ja go roześlę wśród deklarujących?) A jeśli wolisz nie - to ja będę zbierać i Ci wysyłać.

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images6.fotosik.pl/551/c0f8d18703845f9fmed.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images6.fotosik.pl/551/4ebff0379f02608cmed.jpg[/IMG][/URL]

Acha, Skarbuś b. lubi jeździć autem. Ale jakby miał wybór to chciałby siedzieć na kolanach kierowcy :evil_lol:

Posted

[B][U]Stałe deklaracje na hotelik:[/U][/B]

10 zł - Bjuta
10 zł - Mysia_
30 zł - BasiaD
10 zł - Kikou
10 zł - Divi
10 zł - Eski + ciuchy na bazarek
10 zł - Magnesiatko
10 zł - Gosiapak

razem: [B]100 zł[/B] _ :loveu:

+ 50 zł A.R.S jednorazowo.

Posted

Bjutko ja bym wolała żebyś ty się księgowością zajęła . Ja się zajmę psiakiem żeby się zaaklimatyzował. Stresuje się jak przed maturą :oops: . Mam nadzieję że będzie dobrze i o dziwo mój mąż wczoraj sie wkrecił i mówil że musimy posłanko kupic itp . Jedzonko mamy za darmo bo mój teść ma dużo piesków i kupuje duże worki Royala i Puriny a my mu podkradamy hehe tak legalnie . Wszyscy chcą skarbusia poznać dopytują się itp . Bjutko a czy wiesz mniej więcej o której oni wyjechali ??

Posted

Dobrze, to przyślij mi swój nr konta na PW, a je roześlę zaraz mój do Szanownych Darczyńców :loveu:

Nie wiem o której... Siedzieliśmy z Panią domu do 10.30. Myślę, że jeszcze z godzinkę to musiało potrwać :roll: A czy ja Ci podałam do nich numer? Czy tylko do Zuluguli?

Posted

Mnie się Skarbuś wydaje bardzo łatwym do prowadzenia psem. Do mnie się przytulił (kurtka w pralce :evil_lol:) i z wielką ciekawością wyglądał przez okno. Windą nie był zachwycony, ale oba mieszkania spenetrował śmiało. Powąchał kota. Wyżarł z wszystkich misek do ostatnich okruszynek. Pozwala się brać na ręce. Przytulas staruszek. :loveu:

Posted

[quote name='Bjuta'][B][U]Stałe deklaracje na hotelik:[/U][/B]

10 zł - Bjuta
10 zł - Mysia_
30 zł - BasiaD
10 zł - Kikou
10 zł - Divi
10 zł - Eski + ciuchy na bazarek
10 zł - Magnesiatko
10 zł - Gosiapak

razem: [B]100 zł[/B] _ :loveu:

+ 50 zł A.R.S jednorazowo.[/quote]

Mysiu, dopisz w pierwszym poście, a ja zaczynam rozsyłać konto! :lol:

Posted

też mi się wydaje, że nie powinno być z nim większych problemów, w końcu nie bez powodu nazwałam go Skarbuś :evil_lol::loveu:
poprostu to psiak, który zupełnienie nie nadaję się do schroniska :roll: