Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

nasz Benek jest maleńki ale czasem wydaje mu sie ze jest pitbulem i tez potrafi dla zabawy dziabnac w ucho lekko naszego Bobka i pytanie czy skarbus odgryza sie tym samym czy tylko warczy ostrzegawczo jak nasz staruszek?

Posted

[quote name='Divi']Jupi dziekuje pięknie :)
To ja się dorzucę do bazarku. Napisz mi proszę kiedy chcesz go zrobić to ja porobię zdjęcia prześle Tobie na @ bo mam jakieś ciuszki.[/quote]

Bazarek zrobię w niedzielę :) Czekam na zdjęcia :)

Posted

Z Mysią to jest tak, że ona do 17 pracuje w schronisku i tam po prostu nie słyszy telefonu :shake: Namiary na Mysię: [EMAIL="[email protected]"][B][email protected][/B][/EMAIL][B] , tel. 692 581 343 i gg: 4913896 :cool3:[/B]
Wydaje mi się że trasa Śląsk-Warszawa jest dosyć uczęszczana przez dogomaniaków, kogoś znajdziemy, Martynko, a czy Ty mogłabyś w razie czego - do stolicy podjechać? :roll:

Posted

Na dzień dzisiejszy mogę dorzucić 10 PLN deklaracji. Niestety więcej nie dam rady. Biedny staruszek :shake: Dziewczyny to jest oficjalna deklaracja więc jakbym nie wpłaciła piszcie śmiało z upomnienie, nie obrażę się!! Tu jest tyle bidulek, że ciężko mi wszystkie zapamiętać :oops:

Pozdrawiam,

Aga

Posted

[B][U]Pięknie dziękujemy! :loveu:

Stałe deklaracje na hotelik:[/U][/B]

10 zł - Bjuta
10 zł - Mysia_
30 zł - BasiaD
10 zł - Kikou
10 zł - Divi
10 zł - Eski + ciuchy na bazarek - szukamy kogoś, kto potrafi bazarkować! ;-)
10 zł - Magnesiatko

razem: [B]90 zł[/B] _____________

Posted

Tak naprawdę to mogłabym i do Zabrza , ale na chwile obecna wydatek na paliwo do mojego autka to dużo pieniążków i finansowo w tym okresie nie wyrobie :-( co innego gdybym na gaz jeździła:placz: ale do Warszawy mogę w każdej chwili. Boje sie tylko jak on z tym Benutkiem moim bo jak sie nie polubią?? A czytałam wszystkie posty i on chyba w ogóle za psim gatunkiem nie przepada .

Posted

Myśle, że z transportem to nie będzie taki wielki problem, bo jeśli weźmiesz staruszka na bezpłatny tymczas to troszku kaski będzie miał chłopak na wydatki. Tylko, żeby chłopaki się polubili. Mysia musi powiedzieć jak to widzi czy jest szansa ze Skarbuś dogada sie z Twoja psinką czy nie.

Posted

Już nawet sobie planujemy z siostrą że w sylwestra weźmiemy pieski i naszych TZ i wyjedziemy na mazury tam jest spokojnie .... tak bym chciała żeby wszystko szczęśliwie wypaliło . Tej naszej Gabusi taki wspaniały domek znalazłyśmy i chciałabym żeby i skarbusiowi sie poszczęściło jak nie nie u kogoś to u mnie :multi::painting:

Posted

Dzięki!!!! Już się tam wpisałam! Martynko, podaj mi proszę na PW Twój nr telefonu. Poproszę Mysię, żeby do Ciebie dryndnęła i pogadacie o Skarbusiu. Z tego co wiem Mysia uważa, że Skarbuś nie zje pinczerka, bo on ma scysje wyłącznie z większymi psami..l.

Posted

Tak ja pisałam, wydaje mi się, że z takim małym psiakiem nie powinno być problemu, jedyne co, to przy jedzeniu trzeba uważać, bo Skarbuś ciągle głodny chodzi i przy jedzeniu bardzo się stresuje czy mu jakiś psiak czegoś nie zje i wtedy kłapie ząbkami na oślep. Tak właściciwe to Skarbuś nie jest taki, żeby na jakiegokolwiek psa się rzucić, on albo obszczekuje (z reguły tylko duże psy), albo kłapnie ząbkami, ale to raczej ze strachu... On jest bardzo zestresowany, to struszek, słabo widzący, ciągle gryziony, niedojadający, więc chyba nie ma co się dziwić :roll:
Prawdę mówiąc staram sobie przypomnieć, ale chyba nigdy nie zdarzyło mu się samemu od siebie zaatakowac pieska mniejszego od siebie ;)

Orientujecie się coś z tym transportem? Mnie jutro nie ma w schronisku :oops: Trochę mało czasudo jutrzejszego rana zostało, a o której godzinie jak coś? No i kwestia dogadania się z Martyną ;)

Posted

Transport wyglądałby tak, że ja bym musiała Skarbusia rano odebrać (i do 10 dostarczyć do Sosnowca), a Martyna 87 musiałaby go odebrać z Warszawy z Bielan do 16. Bo oni potem wyjeżdżają - więc musiałoby być na mur-beton...
Mnie się wydaje - że jeśli Martyna chciałaby dać Skarbusiowi szansę - to warto spróbować. Oczywiście z zastrzeżeniem, że jeśli stosunki między psiakami się nie ułożą w ciągu jakiegoś - no nie wiem - miesiąca? To umieszczamy go u Murki? Czy gdzieś indziej.

Posted

Skarbuś zaszczepiony i odrobaczony (ale odrobaczanie, żeby być tak całkiem pewnym, to na sto procent trzeba by powtórzyć)...
Jutro rano odbieram Skarbusia! :lol::loveu::lol: Mysiu, kto jutro będzie?

Jesteśmy po rozmowie z Martyną! Super babeczka!