anica Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Jesteśmy po spotkaniu ,które odbyło się na świeżym powietrzu i pełne było wspaniałych wiadomości spacerkiem poszłyśmy do 'psiego placu zabaw' w parku Tołpy, w miłej atmosferze ,bardzo fajnie słuchało mi się dobrych wiadomości na temat wizyty u kardiologa , która odbyła się we wtorek 26czerwca/ p Ania otrzymała telefon że zwolniło się miejsce z którego chętnie skorzystali/ wyniki wizyty są bardzo dobre, Sali miała robione USG i ECHO serca, które wyszły bardzo dobrze!/dokumentacja medyczna jest w całości do przedstawienia/ diagnoza jest taka ,że ta spowolniona praca serduszka ,była spowodowana ... biegunką, która spowodowała odwodnienie :) inne wyniki, równie dobre, nie spamiętałam wszystkich ,tych dobrych wiadomości, ponieważ p Ania tak wspaniale opowiada o postępach Sali, że słuchając z wielką radością mogłam jeszcze obserwować radosne harce Sali! wszędzie jej było pełno! tu.. tam... za chwilę z powrotem tu :) widać ,ze Sali jest bardzo szczęśliwa! a do tego jeszcze naprawdę grzeczna i usłuchana! wiele potrafi zrobić, reaguje na siad, połóż się wraca na zawołanie, jestem pod wrażeniem tej małej czarnulki, było tak miło że straciłyśmy rachubę czasu i mam skrupuły ,że przeze mnie dzisiaj pojadą do rodziców p Ani ,późniejszym pociągiem bo na ten planowy, byłoby za późno... tak jakoś nam zeszło Sali pokazuje się! zobaczcie jaka jestem śliczna! na spotkanie poszłam z moją ślicznotką, Taksunią Sali naprawdę opanowała sztukę chodzenia po drabinkach i wiele innych sztuczek , tylko trudno ją uchwycić aparatem jest taka zwinna i szybka Pani Ania ma zawsze przy sobie smaczki, którymi nagradza Sali , a sunia jest tak wpatrzona w Panią Anię! ja widzę... wielkie Ajlawiu Biegały z wywieszonymi językami, tak było gorąco! ale... taki upał ,to nie jest przeszkoda!... tyle ciekawych rzeczy się tu dzieje... Sali jest naprawdę ciekawa wszystkiego a radość dodaje jej skrzydeł! już jest tu!... już jest tam! 3 1 Quote
anica Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Zwróćcie proszę uwagę jak ja się pięknie błyszczę! jaka jestem zdrowa, szczęśliwa Sali jest otwarta na wszystkich psich przyjaciół! i ich miseczkę z wodą również, da se radę dziewczynka Oglądałyśmy cycunie Sali i... faktycznie ,wyglądają jakby rodziła? Tu chyba jeszcze bardziej widać... Sali jest teraz szczęśliwym, kochanym i kochający członkiem rodziny p Ani, Dziękujemy Pani Aniu Sali ma już swój Dom na zawsze! i nic tego nie jest w stanie zmienić! 1 1 Quote
Bogusik Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 To można już odetchnąć, skoro kardiolog niczego poważnego się nie doszukał:) Cudownie widzieć Sali taką radosną,zadbaną i wpatrzoną w swoją Panią, jak w obraz :) Widok szczęśliwych psów w swoich DS pozwala nam wierzyć w to,że warto pomagać kolejnym bezdomnym..... I pomyśleć,że tak niedawno siedziała za kratami schroniskowego boksu z nikłą nadzieją na odmianę swojego smutnego losu..... Bądź szczęśliwa mała królewno i żyj długo i zdrowo wraz ze swoimi wspaniałymi opiekunami! :) Aniu,dziękujemy za spontan. wizytę,wieści i zdjęcia :) 1 2 Quote
Tola Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Świetna fotorelacja, kolejna psinka znalazla swój raj na ziemi:) Quote
Tyśka) Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 Ależ jej się poszczęściło! Czytam wieści i czytam... oglądam zdjęcia i nie dowierzam :) Jak ja chciałabym TAKI domek dla swoich suniek! Bądźcie szczęśliwe Obie, Pani Aniu i Sali! A do Tołpów mam sentyment... one były jednym z przyczyn, dlaczego zamieszkałam w tym, a nie innym mieście. :) Quote
Anula Posted July 14, 2018 Author Posted July 14, 2018 Haniu,proszę o rozliczenie Sali bo chyba nie jest całkowicie rozliczona albo jest.Popatrz na rozliczenie na 1 stronie. Quote
Anula Posted July 26, 2018 Author Posted July 26, 2018 Wspaniałe zdjęcie bo i Sali jest cudna,taka radosna,uśmiechnięta. 1 Quote
Tola Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 8 godzin temu, Anula napisał: Wspaniałe zdjęcie bo i Sali jest cudna,taka radosna,uśmiechnięta. No i baaaaardzo szczęśliwa:) Quote
anica Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Sali pozdrawia :) Miałam dzisiaj ,bardzo miłe odwiedzinki, serce mi rosło jak patrzyłam na Sali, to naprawdę inna sunia, mentalnie inna! jest radosna, ciekawska ,ufna i szczęśliwa :) Dziękujemy ,kochani :) mam jeszcze zdjęcia ,które sama pstryknęłam ale coś nie mogę sobie poradzić z aparatem, pokażemy Salunię ze zdjęć od p Ani, dziękuję Spokojna o dzień jutrzejszy :) i ta... mina Lubią być blisko siebie To się nazywa życie! futra rządzą Sali ma fajny plecaczek, jeszcze takiego nie widziałam! Super 2 1 Quote
Tyśka) Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Cudnie :) Świetnie, że odwiedziłaś Sali. 1 Quote
Bogusik Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Dziękujemy Aniu za wiadomość i zdjęcia Sali :) Mała ma naprawdę wspaniały domek :) 1 Quote
anica Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 10 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Cudnie :) Świetnie, że odwiedziłaś Sali. Tym razem, Wspaniała rodzinka odwiedziła mnie! było bardzo miło 10 godzin temu, Bogusik napisał: Dziękujemy Aniu za wiadomość i zdjęcia Sali :) Mała ma naprawdę wspaniały domek :) Jeszcze pokażemy ślicznotkę z mojego aparatu/ jak znajdę kabelek/ żebyśmy mogły takie domki ,klonować1... tak siem rozmarzyłam 1 Quote
Tola Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Cudna sunia, cudny dom:) Wspaniale oglada się takie relacje, serce rośnie, oby było ich jak najwięcej Quote
Bogusik Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 ZDROWYCH,SPOKOJNYCH I PEŁNYCH RADOŚCI ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA! Quote
Bogusik Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Świąteczne pozdrowienia z domku Sali :) 2 Quote
Anula Posted December 26, 2018 Author Posted December 26, 2018 Sali wygrała los na loterii,śpi w piernatach i nawet ubranko jest zaopatrzona.Cudna nasza malizna. 1 Quote
Recommended Posts