elik Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 2 godziny temu, ewu napisał: Przekazałam szeleczki i smycz dla suni. To już jutro jej wielki dzień :) O której opuści schron ? Quote
MALWA Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 4 godziny temu, ewu napisał: Przekazałam szeleczki i smycz dla suni. Dziekuje. Jaki to koszt ewu ? Quote
MALWA Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: To już jutro jej wielki dzień :) O której opuści schron ? Od anecik wiem, ze w poludnie maz anecik pojedzie po suczke do schronu. Quote
Ewa Marta Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 10 minut temu, MALWA napisał: Od anecik wiem, ze w poludnie maz anecik pojedzie po suczke do schronu. Nie moge się już doczekać... Quote
agat21 Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 No to dobre myśli na jutrzejszą przeprowadzkę suńki! Quote
elik Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 9 minut temu, Ewa Marta napisał: Nie moge się już doczekać... Ja też :) 8 minut temu, agat21 napisał: No to dobre myśli na jutrzejszą przeprowadzkę suńki! Najlepsiejsze :) Quote
MALWA Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 Kochani, zagladajcie prosze na bazarek imienny dla suni. Imion do wyboru mamy sporo, a chetnych do glosowania nue bardzo.. . A suczka musi miec jakies imie..... Quote
MALWA Posted May 21, 2018 Author Posted May 21, 2018 Maz anecik pewnie juz w drodze po nasza sunie..... Quote
MALWA Posted May 21, 2018 Author Posted May 21, 2018 27 minut temu, Ewa Marta napisał: Przyznam, że siedzę jak na szpilkach... Tez czekam na informacje, co z suczka Quote
MALWA Posted May 21, 2018 Author Posted May 21, 2018 Mam pierwsze wiadomosci od anecik: Suczka bardzo wychudzona, wystraszona i ....cuchnaca - jak to po schronisku. Za tydzien, dwa trzeba ja wykapac. Suczka podchodzi do anecik, staje na dwoch lapkach po smaczka. Anecik dokarmia ja z reki - ladnie je Nie jest agresywna, nie szczeka i nie warczy na ludzi. Z psami jeszcze nie miala kontaktu. Jesli chodzi o stan suczki, to oczy wygladaja troche lepiej niz na zdjeciach, ale te byly robione blisko 2 tygodnie temu. Lepek suczki siega do kolan osoby ok. 170 cm wzrostu. Ma wysokie lapki. Sunia zostala dzisiaj zaszczepiona, choc w ksiazeczce wpisano date 04.05.18 r. Nie ma informacji o sterylce. Jutro lub w srode anecik idzie z sunia do weta. 1 Quote
Tyśka) Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Jak dobrze, że już w troskliwych rękach... oby się udało jak najszybciej jej pomóc wetowo... i okazała się bezproblemową suczką. Quote
Anula Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Sunia cudowna.Teraz aby jak najszybciej trafiła do weta i odpowiednio była leczona.A chudzinka u anecik pomalutku odzyska swoją świetność.Trzymam kciuki za sunię i wiadomości aby nie były najgorsze co do oczka. Quote
Tyśka) Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Witaj cudna Oszroniona Księżniczko w lepszym świecie! :) Bądź grzeczna w anecikowym Królestwie, bo nie jesteś znowu taka malutka :) Quote
anica Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 24 minuty temu, Anula napisał: Sunia cudowna.Teraz aby jak najszybciej trafiła do weta i odpowiednio była leczona.A chudzinka u anecik pomalutku odzyska swoją świetność.Trzymam kciuki za sunię i wiadomości aby nie były najgorsze co do oczka. ... cudowna! ale chudzinka straszna! :( 19 minut temu, Tyś(ka) napisał: Witaj cudna Oszroniona Księżniczko w lepszym świecie! :) Bądź grzeczna w anecikowym Królestwie, bo nie jesteś znowu taka malutka :) ... ładnie powiedziane! Oszroniona Księżniczka :) Quote
Maruda666 Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Sunia zaczęła nowe życie :) - na dobry start 25% z bazarku - serdecznie zapraszam :) Quote
Dusia-Duszka Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Witaj cudna Oszroniona Księżniczko w lepszym świecie! :) 1 godzinę temu, anica napisał: ... ładnie powiedziane! Oszroniona Księżniczka :) To chodźcie i zapraszajcie na bazarek imieniny i nazwijmy ją Szronka, SZRONIA - jedno z proponowanych dziewięciu imion :) 1 Quote
ewu Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 3 godziny temu, MALWA napisał: Mam pierwsze wiadomosci od anecik: Suczka bardzo wychudzona, wystraszona i ....cuchnaca - jak to po schronisku. Za tydzien, dwa trzeba ja wykapac. Suczka podchodzi do anecik, staje na dwoch lapkach po smaczka. Anecik dokarmia ja z reki - ladnie je Nie jest agresywna, nie szczeka i nie warczy na ludzi. Z psami jeszcze nie miala kontaktu. Jesli chodzi o stan suczki, to oczy wygladaja troche lepiej niz na zdjeciach, ale te byly robione blisko 2 tygodnie temu. Lepek suczki siega do kolan osoby ok. 170 cm wzrostu. Ma wysokie lapki. Sunia zostala dzisiaj zaszczepiona, choc w ksiazeczce wpisano date 04.05.18 r. Nie ma informacji o sterylce. Jutro lub w srode anecik idzie z sunia do weta. Ona ma na brzuszku ślad po operacji i w schronisku uznali ,że to po sterylizacji. Quote
ewu Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Kupowałam jej antybiotyki, krople i maści żeby złagodzić chorobę oczu. 1 1 Quote
Recommended Posts