Ewa Marta Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 5 godzin temu, kikou napisał: Wczoraj Ajeczka miała wymazy z ran na autoszczepionke i jeszcze na badanie cytologiczne. Wyniki i preparat teoretycznie powinien byc na poniedzialek, wtorek. To pobieranie nie bylo zbyt komfortowe dla niuni ale byla grzeczna i szybko poszło. Najważniejsze, że to już za nią i może wreszcie będzie coś wiadomo. Quote
MALWA Posted April 10, 2019 Author Posted April 10, 2019 9 godzin temu, kikou napisał: Wczoraj Ajeczka miała wymazy z ran na autoszczepionke i jeszcze na badanie cytologiczne. Wyniki i preparat teoretycznie powinien byc na poniedzialek, wtorek. To pobieranie nie bylo zbyt komfortowe dla niuni ale byla grzeczna i szybko poszło. Dziekuje za informacje. Dobrze, ze badanie szybko poszlo. Chyba zaden psiak nie lubi dlubania przy oczach, uchach czy pysku. Quote
elik Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Wczoraj tj. 10.04. na konto Ajeczki wpłynęła kwota 100,00 zł od Aska 7 - deklaracja III-IV Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 A dzisiaj płacimy za wykonane wymazy na autoszczepionkę. Faktura Przelew Mam nadzieję, że teraz zostanie wdrożone właściwe leczenie. Quote
MALWA Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 44 minuty temu, elik napisał: Wczoraj tj. 10.04. na konto Ajeczki wpłynęła kwota 100,00 zł od Aska 7 - deklaracja III-IV Bardzo serdecznie dziękujemy Pięknie dziękuje za wpłatę dla Ajki ! Quote
MALWA Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 Eliczku - dziękuje za przelew za wymazy Ajki ! Quote
MALWA Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 Dzisiaj przelałam na konto Ajki 60 zł z mojego bazarku : Podaruj sobie trochę luksusu... Po wpłynięciu do sakiewki Ajki proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym. Quote
elik Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 7 minut temu, MALWA napisał: Eliczku - dziękuje za przelew za wymazy Ajki ! Bardzo proszę :) 5 minut temu, MALWA napisał: Dzisiaj przelałam na konto Ajki 60 zł z mojego bazarku : Podaruj sobie trochę luksusu... Po wpłynięciu do sakiewki Ajki proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym. Ma sie rozumieć :) Quote
MALWA Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 15 minut temu, elik napisał: Bardzo proszę :) Ma sie rozumieć :) : ) Quote
Tyśka) Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Zaglądam do babci :) kikou, może opowiesz trochę o niuni? Oprócz jej problemów z oczkiem to czy coś jej jeszcze dolega? Trochę zbabcianiała czy pełna energii? :) Quote
kikou Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Ajeczka jest jest jeszcze pełna energii, biega chętnie, to psinka idealna, czyściutka, elegancka, idealnie spaceruje na smyczy. Przychodzi na zawołanie. Bardzo oddana, jak coś robię daleko w głębi ogrodu to większość psiakow szybko sie nudzi i idą do domu, a Ajeczka siedzi przy mnie aż nie skończę nawet jak jest brzydka pogoda. Największa łakomczuszka z całego stada, wszystko zjada pierwsza ze wszystkich, zawsze muszę uważac jak daje jej smaczki bo chwyta odrazu z palcami. Świetna jest! Quote
kikou Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 A z chorób to jeszcze bierze leki na serduszko i ma mala zmianę miękka pod skórą na prawym boku, ktora sie nie powiększa no ale jest. :( Quote
Tyśka) Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź, Ajeczka to faktycznie cudowna sunia, jak chciałabym, aby miała dom... :( Quote
MALWA Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 Mialam wczoraj tel o Ajke. Przyznam, ze nie pierwszy i dkatego pomyslalam, ze w koncu musi zadzwonic Ten Czlowiek, to znaczy Ajkowy.... Zadzwonil cham, ktory mi powiedzial, ze jestem porabana, ze oglaszalam psa na Warszawe, a sunia jest na Slasku. Ale czy to pierwszy raz..... Trudno sie przyzwyczaic do chamstwa, ale przy ogloszeniach to niestety dosc czeste..... Quote
elik Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 1 godzinę temu, MALWA napisał: Mialam wczoraj tel o Ajke. Przyznam, ze nie pierwszy i dkatego pomyslalam, ze w koncu musi zadzwonic Ten Czlowiek, to znaczy Ajkowy.... Zadzwonil cham, ktory mi powiedzial, ze jestem porabana, ze oglaszalam psa na Warszawe, a sunia jest na Slasku. Ale czy to pierwszy raz..... Trudno sie przyzwyczaic do chamstwa, ale przy ogloszeniach to niestety dosc czeste..... Nie przejmuj się Agnieszko. Ludziom łatwiej przychodzi naupychać drugiemu, niż być miłym. Quote
Ewa Marta Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Dnia 11.04.2019 o 17:40, MALWA napisał: Mialam wczoraj tel o Ajke. Przyznam, ze nie pierwszy i dkatego pomyslalam, ze w koncu musi zadzwonic Ten Czlowiek, to znaczy Ajkowy.... Zadzwonil cham, ktory mi powiedzial, ze jestem porabana, ze oglaszalam psa na Warszawe, a sunia jest na Slasku. Ale czy to pierwszy raz..... Trudno sie przyzwyczaic do chamstwa, ale przy ogloszeniach to niestety dosc czeste..... Nie możesz się przejmować takimi chamami. Mamy cel - znaleźć tym naszym bidusiom domy, więc skórę musimy mieć grubą. 1 Quote
elik Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 1 godzinę temu, Ewa Marta napisał: Nie możesz się przejmować takimi chamami. Mamy cel - znaleźć tym naszym bidusiom domy, więc skórę musimy mieć grubą. Dokładnie tak. Quote
elik Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Agnieszko wczoraj wpłynęło z Twojego bazarku 60,00 zł, i chciałabym potwierdzić, ale nie widzę linku do tego bazarku. Podrzuć proszę link. Quote
ewu Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 Kochana Ajeczka jak dobrze,że taka poczciwa , kochana psina ma wspaniałą opiekę. Quote
MALWA Posted April 14, 2019 Author Posted April 14, 2019 Dnia 11.04.2019 o 19:13, elik napisał: Nie przejmuj się Agnieszko. Ludziom łatwiej przychodzi naupychać drugiemu, niż być miłym. Dnia 12.04.2019 o 21:53, Ewa Marta napisał: Nie możesz się przejmować takimi chamami. Mamy cel - znaleźć tym naszym bidusiom domy, więc skórę musimy mieć grubą. Dnia 12.04.2019 o 23:16, elik napisał: Dokładnie tak. Staram sie miec gruba skore, ale szlag mnie trafia na chamstwo i opryskliwosc innych. Tak sie nieraz zastanawiam, ze Ajka, podobnie jak mala Fabia traktuja dom kikou jak swoj dom. Obecnie tylko taki znaja i jest im tam bardzo dobrze. Ajka poznala jeszcze wczesniej dom Anecik. Jesli tym choruszkom nie uda sie znalezc DS, to beda mialy u kikou swoje miejsce na ziemi na tzw. Dozycie. Quote
MALWA Posted April 14, 2019 Author Posted April 14, 2019 Dnia 13.04.2019 o 00:58, elik napisał: Agnieszko wczoraj wpłynęło z Twojego bazarku 60,00 zł, i chciałabym potwierdzić, ale nie widzę linku do tego bazarku. Podrzuć proszę link. Dziekuje za potwierdzenie otrzymania wplaty. Quote
MALWA Posted April 14, 2019 Author Posted April 14, 2019 Dnia 13.04.2019 o 17:18, ewu napisał: Kochana Ajeczka jak dobrze,że taka poczciwa , kochana psina ma wspaniałą opiekę. Tak Basiu, opieke ma wspaniala. Quote
MALWA Posted April 14, 2019 Author Posted April 14, 2019 Rozmawialam wczoraj z Kasia, i wyniki juz sa - potwierdzenie bakterii. Zostal wykluczony nowotwor rozsiany. Autoszczepionka bedzie do odbioru okolo polowy tygodnia. 1 1 Quote
Ewa Marta Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 9 minut temu, MALWA napisał: Rozmawialam wczoraj z Kasia, i wyniki juz sa - potwierdzenie bakterii. Zostal wykluczony nowotwor rozsiany. Autoszczepionka bedzie do odbioru okolo polowy tygodnia. Super!!! Quote
elik Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 27 minut temu, MALWA napisał: Dziekuje za potwierdzenie otrzymania wplaty. A na bazarku nie potrzebujesz? Quote
Recommended Posts