MALWA Posted January 12, 2019 Author Posted January 12, 2019 Elik - dopisz prosze kontynuacje deklaracji od Mruczka i Aska7. Do tej pory tylko dwie osoby odpisaly ja moja prosbe o podtrzymanie deklaracji...... Quote
Ewa Marta Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 Do mnie nie dotarło pytanie o deklarację, ale oczywiście podtrzymuję na stałe :) Quote
Onaa Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 Swoją deklarację dla Ajeczki przedłużam do końca tego roku. Quote
elik Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 18 minut temu, Ewa Marta napisał: Do mnie nie dotarło pytanie o deklarację, ale oczywiście podtrzymuję na stałe :) Agnieszka zapewne wysłała zapytanie tylko do osób, które deklarowały wpłaty do końca ubiegłego roku: Aska7, Madie, Mruczka i Onaa. Serdecznie dziękujemy za przedłużenie wpłat deklaracji Quote
MALWA Posted January 14, 2019 Author Posted January 14, 2019 Dnia 12.01.2019 o 15:56, Ewa Marta napisał: Do mnie nie dotarło pytanie o deklarację, ale oczywiście podtrzymuję na stałe :) : ) Dnia 12.01.2019 o 16:12, Onaa napisał: Swoją deklarację dla Ajeczki przedłużam do końca tego roku. Pieknie dziekuje za kontynujacje wplat ! Dnia 12.01.2019 o 16:19, elik napisał: Agnieszka zapewne wysłała zapytanie tylko do osób, które deklarowały wpłaty do końca ubiegłego roku: Aska7, Madie, Mruczka i Onaa. Serdecznie dziękujemy za przedłużenie wpłat deklaracji Taj, pisalam tylko do tych osob, ktore okreslily termin wplat. Niestety termin minal, a sunia dalej w hoteliku ..... Quote
Aska7 Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Poproszę konto do wpłaty, bo pokasowałam ostatnio trochę PW i nie mogę znaleźć. Quote
elik Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 2 godziny temu, Aska7 napisał: Poproszę konto do wpłaty, bo pokasowałam ostatnio trochę PW i nie mogę znaleźć. Z przyjemnością :) Leci na PW. Quote
elik Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 10.01. na konto Ajki wpłynęła kwota 60,00 zł od MALWA deklaracja I-III Serdecznie dziękujemy Quote
kikou Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 Niespełna 2 tygodnie temu chwalilam oczka Ajeczki niestety znowu pojawiło się lekkie zaczerwienienie. Wczoraj byłyśmy w lecznicy. Mała ma znowu brać antybiotyki i tym razem po intensywnych ok 2 tygodniach ma brac leki w taki dość specyficzny sposob - miesiąc po 3 dni raz na tydzien i potem do ok pół roku po 2 dni raz na tydzień. Podobno przy takich uporczywych zakażeniach to efektywne leczenie. A do beta glukanu mamy jeszcze dokupic koenzym q i wit c. Leki dokupię, potem dołączę rachunki do pobytu. Quote
MALWA Posted January 19, 2019 Author Posted January 19, 2019 Dnia 15.01.2019 o 16:59, elik napisał: 10.01. na konto Ajki wpłynęła kwota 60,00 zł od MALWA deklaracja I-III Serdecznie dziękujemy Dziekuje za potwierdzenie wplaty :) Quote
MALWA Posted January 19, 2019 Author Posted January 19, 2019 1 godzinę temu, kikou napisał: Niespełna 2 tygodnie temu chwalilam oczka Ajeczki niestety znowu pojawiło się lekkie zaczerwienienie. Wczoraj byłyśmy w lecznicy. Mała ma znowu brać antybiotyki i tym razem po intensywnych ok 2 tygodniach ma brac leki w taki dość specyficzny sposob - miesiąc po 3 dni raz na tydzien i potem do ok pół roku po 2 dni raz na tydzień. Podobno przy takich uporczywych zakażeniach to efektywne leczenie. A do beta glukanu mamy jeszcze dokupic koenzym q i wit c. Leki dokupię, potem dołączę rachunki do pobytu. Biedne te jej oczka...... Dziekuje kikou za informacje o Ajce. Quote
MALWA Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 Minelo raptem piec dni od ostatniego wpisu kikou na remat leczenia oczek Ajki. To pewnie jeszcze za szybko, pewnie nie od razu beda oczekiwane zmiany/ polepszenie. kikou - napisz prosze co z Ajka. Quote
MALWA Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 24 minuty temu, Aska7 napisał: Moja styczniowa dotarła ? Musimy chyba poczekac na eliczka, ale jesli poleciala, to pewnie i dotarla :) Quote
elik Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Na konto Ajki wpłynęły poniższe kwoty: 50,00 zł od Aska7 deklaracja I , 50,00 zł od Anna G-R deklaracja I , Bardzo serdecznie dziękujemy Ogromnie przepraszam, że podaję do wiadomości z takim opóźnieniem. W swojej ewidencji podręcznej w Excelu notuję na bieżąco tylko czasem brakuje czasu, żeby zapisać w poście rozliczeniowym i na wątku w bieżących informacjach. Quote
elik Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 1 godzinę temu, MALWA napisał: Musimy chyba poczekac na eliczka, ale jesli poleciala, to pewnie i dotarla :) Dokładnie tak :) Quote
anica Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Kochani chciałam tylko prosić wszystkich o cierpliwość, jeśli chodzi o rozliczenia, nasza kochana Elu, trafiła do szpitala, teraz musi pomyśleć chwilkę o sobie, jak wróci i się trochę podkuruje to wszystko pouzupełnia a teraz wszystkie kciuki na pokład ,żeby jak najszybciej się wykurowała! 1 godzinę temu, MALWA napisał: Kochani, elik wczoraj trafiła do szpitala (w zwiazku z wypadkiem ze zeszłego tygodnia), wiem, ze wrocila do domu i do czwartku ma czekać na decyzję lekarzy co dalej z jej złamaniem. Chcialam tylko prosić, by osoby, ktore ostatnio wypłaciły deklaracje, a które jeszcze tu nie zostaly uwzględnione nie denerwowaly się. Nie zapiminamy o rozliczeniu, ale niestety elik z uwagi na swój stan, chodzenie po lekarzach i wykonywanie różnych badań musi się zająć teraz sobą. Quote
MALWA Posted January 29, 2019 Author Posted January 29, 2019 Dnia 24.01.2019 o 22:28, elik napisał: Na konto Ajki wpłynęły poniższe kwoty: 50,00 zł od Aska7 deklaracja I , 50,00 zł od Anna G-R deklaracja I , Bardzo serdecznie dziękujemy Ogromnie przepraszam, że podaję do wiadomości z takim opóźnieniem. W swojej ewidencji podręcznej w Excelu notuję na bieżąco tylko czasem brakuje czasu, żeby zapisać w poście rozliczeniowym i na wątku w bieżących informacjach. Dziekuje pieknie za wplaty dla Ajki :) Quote
MALWA Posted January 29, 2019 Author Posted January 29, 2019 1 godzinę temu, anica napisał: Kochani chciałam tylko prosić wszystkich o cierpliwość, jeśli chodzi o rozliczenia, nasza kochana Elu, trafiła do szpitala, teraz musi pomyśleć chwilkę o sobie, jak wróci i się trochę podkuruje to wszystko pouzupełnia a teraz wszystkie kciuki na pokład ,żeby jak najszybciej się wykurowała! Aniu, dziekuje za wklejenie informacji. 1 Quote
kikou Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Ajeczka bardzo dzielnie łyka swoje leki ale niestety kąciki oczu nadal nie wygojone Quote
MALWA Posted January 30, 2019 Author Posted January 30, 2019 15 godzin temu, kikou napisał: Ajeczka bardzo dzielnie łyka swoje leki ale niestety kąciki oczu nadal nie wygojone Oczka chore, ale dobrze, ze choć Ajka grzeczna i leki bierze. Zawsze cosik wiexej do jedzenia :) Quote
MALWA Posted January 30, 2019 Author Posted January 30, 2019 15 godzin temu, kikou napisał: ręce opadają, co za paskudne choróbsko Bardzo okropne............ Quote
Recommended Posts