elik Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 14 godzin temu, MALWA napisał: Podaj proszę jaki to koszt i dane do wpłaty do elik. Ona jest naszym skarbnikiem. Do wyróżnienia wystarczy mi link do ogłoszenia. Quote
Radek Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 21 godzin temu, MALWA napisał: Mam informację od Anecik - Ajka przestała załatwiać się w domu !!! Yupppi !!!!! 21 godzin temu, MALWA napisał: Ajka bardzo lubi siedzieć na fotelu, który prezentowała nam Anecik :) Jeśli fotel jest zajęty - przez Anecik czy innego psiaka , to odchodzi od fotela, nie warczy, nie wyczekuje wstania. Wspaniała psinka:) Quote
MALWA Posted September 9, 2018 Author Posted September 9, 2018 16 godzin temu, agat21 napisał: Czyli Ajka jedzie z Lapisiem do Kasi? Tak, jada razem. Quote
MALWA Posted September 10, 2018 Author Posted September 10, 2018 Siedzę nad laptopem od 23.00 i usilnie chcę zrobić ogłoszenie dla Ajki na olx. Niby wiem co i jak, ale zapisać tekstu nie mogę - za dużo mam znaków interpunkcyjnych. Trudno pisać tekst i nie podawać w nim kropek czy przecinków. No nic, albo mi się to zapisze, albo nic z tego. W końcu muszę się kiedyś położyć i trochę odespać te nockę...... Quote
elik Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 10 minut temu, MALWA napisał: Niby wiem co i jak, ale zapisać tekstu nie mogę - za dużo mam znaków interpunkcyjnych. Trudno pisać tekst i nie podawać w nim kropek czy przecinków. No nic, albo mi się to zapisze, albo nic z tego. Z powodu dużej ilości znaków interpunkcyjnych nie możesz zapisać tekstu? Word, czy jakiś inny edytor tekstu nie ogranicza ilości znaków interpunkcyjnych. W jaki sposób program inform,uje, że nie zapisze tekstu? Quote
MALWA Posted September 10, 2018 Author Posted September 10, 2018 5 godzin temu, elik napisał: Z powodu dużej ilości znaków interpunkcyjnych nie możesz zapisać tekstu? Word, czy jakiś inny edytor tekstu nie ogranicza ilości znaków interpunkcyjnych. W jaki sposób program inform,uje, że nie zapisze tekstu? Obok tabelki, do której wpisałem tekst ogłoszenia pokazała się druga tabelka podświetlana na czerwono, w której była informacja, że nie można podawać tych samych znaków więcej niż trzy razy. Jakaś paranoja..... Quote
elik Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 1 godzinę temu, MALWA napisał: Obok tabelki, do której wpisałem tekst ogłoszenia pokazała się druga tabelka podświetlana na czerwono, w której była informacja, że nie można podawać tych samych znaków więcej niż trzy razy. Jakaś paranoja..... A co to za strona ogłoszeniowa? Możesz dać link? Quote
elik Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Przed chwilą, MALWA napisał: Pisałam na olx Na OLX-sie? Nigdy nie miałam takiego komunikatu choć ogłaszam tam od 209 roku. OLX tak wygląda. Nie ma tam drugiej tabelki, przynajmniej ja nigdy nic takiego nie widziałam. Quote
MALWA Posted September 10, 2018 Author Posted September 10, 2018 5 minut temu, elik napisał: Na OLX-sie? Nigdy nie miałam takiego komunikatu choć ogłaszam tam od 209 roku. OLX tak wygląda. Nie ma tam drugiej tabelki, przynajmniej ja nigdy nic takiego nie widziałam. Ta zielona tabelka u mnie pojawiła się czerwona. Wieczorem będę w domu, usiądę do laptopa i spróbuję jeszcze raz. Quote
elik Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 2 minuty temu, MALWA napisał: Ta zielona tabelka u mnie pojawiła się czerwona. Wieczorem będę w domu, usiądę do laptopa i spróbuję jeszcze raz. Pojawiają się czerwone ostrzeżenia gdy zamieści się w tej tabelce niedozwolone znaki m.in. nr telefonu, czy adres e-mail. Quote
MALWA Posted September 10, 2018 Author Posted September 10, 2018 Przed chwilą, elik napisał: Pojawiają się czerwone ostrzeżenia gdy zamieści się w tej tabelce niedozwolone znaki m.in. nr telefonu, czy adres e-mail. Pisałam w tekście nr telefonu. Nie wiedziałam, że nie wolno. Pierwszy raz robie ogłoszenie. Korzystałam z tekstu Tysi, która robiła ogłoszenie dla Gwiazdki :) Dzięki za informacje ! Wieczorem wszystko poprawię. Quote
elik Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 21 godzin temu, MALWA napisał: Pisałam w tekście nr telefonu. Nie wiedziałam, że nie wolno. Pierwszy raz robie ogłoszenie. Korzystałam z tekstu Tysi, która robiła ogłoszenie dla Gwiazdki :) Dzięki za informacje ! Wieczorem wszystko poprawię. Ja też ogłaszam Gwiazdkę . Na Kraków. Wyróżniałam, ale ostatnio mam zbyt dużo ogłoszeń i nie wyrabiam finansowo na wyróżnienia. Quote
MALWA Posted September 11, 2018 Author Posted September 11, 2018 Zrobiłam ogłoszenie na olx dla Ajki: https://www.olx.pl/oferta/ajka-mala-starsza-sunia-potrzebuje-serca-ktore-przytuli-CID103-IDvBk5V.html Ogłoszenie wyróżniłam na 30 dni. Bardzo liczę, ze ktoś zainteresuje się małą Ajką. Quote
elik Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 Ajeczko domku życzę najlepsiejszego pod słońcem :) Quote
MALWA Posted September 11, 2018 Author Posted September 11, 2018 3 godziny temu, elik napisał: Ajeczko domku życzę najlepsiejszego pod słońcem :) I tego się trzymajmy :) Quote
MALWA Posted September 12, 2018 Author Posted September 12, 2018 23 godziny temu, MALWA napisał: Zrobiłam ogłoszenie na olx dla Ajki: https://www.olx.pl/oferta/ajka-mala-starsza-sunia-potrzebuje-serca-ktore-przytuli-CID103-IDvBk5V.html Ogłoszenie wyróżniłam na 30 dni. Bardzo liczę, ze ktoś zainteresuje się małą Ajką. Sprawdzałam ogłoszenie Ajki, i jak na razie ma 398 wyświetleń, 2 pobrania telefonu i 1 obserwację. Co z tego wyjdzie ? Jestem bardzo ciekawa....... Quote
Radek Posted September 13, 2018 Posted September 13, 2018 Bardzo ładne zdjęcie główne, pozostałe też. I tekst fajny. Quote
MALWA Posted September 13, 2018 Author Posted September 13, 2018 2 godziny temu, Radek napisał: Bardzo ładne zdjęcie główne, pozostałe też. I tekst fajny. Dziękuję :) Co do tekstu, to korzystałam z tekstu najlepszych, tzn. Tysi. Quote
MALWA Posted September 13, 2018 Author Posted September 13, 2018 Wieczorem rozmawiałam z Anecik, i wiem, ze we wtorek Ajka była u weta na kontroli. Ajka znowu rozdrapała sobie jedno oczko. Dostała antybiotyk na 10 dni. Tak poza tym wszystko u Ajki w porządku. Leży sobie na fotelu lub na płytkach w kuchni. Jest grzeczna i usłuchana. Apetyt jej dopisuje. Właściwie źle to określiłam, bo powiedzieć, ze apetyt, to mało, o Ajka to prawdziwy mały pochłaniacz wszystkiego co jest do jedzenia. Quote
Radek Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Dnia 14.09.2018 o 00:51, MALWA napisał: Tak poza tym wszystko u Ajki w porządku. I to najważniejsze. Quote
b-b Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Trzymam kciuki aby wspaniały domek wypatrzył Ajkę! Quote
agat21 Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Oj, biedne te oczka jednak.. Coś tam nie tak, skoro Ajka sobie je rozdrapuje. A może u niej tak się objawia alergia? Quote
MALWA Posted September 16, 2018 Author Posted September 16, 2018 Ajka wyrusza dzisiaj do hoteliku do kikou i pewnie juz jest w drodze. Kciuki za szczesliwe dotarcie do celu poprosze :) Quote
Recommended Posts