Nadziejka Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 tutaj z tago kramiku starszego tez beda pieniazki dla laluni ruduni czekam jeszcze na wplaty Quote
Nadziejka Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 45 minut temu, Nadziejka napisał: Malwo juz mam wszytkie pieniazeczki od cudnych cioteczek z kramiku Nadziejkowego dla Dramcia kazdenki pieniazek wazny ogromnie Beda wiec dla laluni ruduni slij mi ciociu num konta jest 30 zlociaszkow dla lalusi sie zacytuje aby nie umkello Quote
Anecik Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Pierwsza wizyta u weta koszt 188 zł - fakturę wet wysłał do elik Druga (kontrolna) wizyta u weta - 0 zł Koszt tabletek - 200 zł - fakturę wet wysłał do elik. Koszt hotelowania 12 zł x 11 dni = 132 zł Koszty transportu: 35 zł - transport do schroniska i weta schroniskowego na szczepienie 16 zł - 2 x transport do weta ---------------------------------------------- 51 zł - zostaną pokryte z pieniążków (kwota 76 zł) które są u mnie po Plaskaczu Dramacie (pozostanie jeszcze 25 zł) Faktura na 132 zł wysłana zostanie do elik w poniedziałek. Quote
MALWA Posted June 1, 2018 Author Posted June 1, 2018 1 godzinę temu, Anecik napisał: Pierwsza wizyta u weta koszt 188 zł - fakturę wet wysłał do elik Druga (kontrolna) wizyta u weta - 0 zł Koszt tabletek - 200 zł - fakturę wet wysłał do elik. Koszt hotelowania 12 zł x 11 dni = 132 zł Koszty transportu: 35 zł - transport do schroniska i weta schroniskowego na szczepienie 16 zł - 2 x transport do weta ---------------------------------------------- 51 zł - zostaną pokryte z pieniążków (kwota 76 zł) które są u mnie po Plaskaczu Dramacie (pozostanie jeszcze 25 zł) Faktura na 132 zł wysłana zostanie do elik w poniedziałek. Dziekuje za rozliczenie :) Quote
MALWA Posted June 1, 2018 Author Posted June 1, 2018 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: sie zacytuje aby nie umkello Dziekuje Nadziejko, zaraz wysylam konto skarbnika Ajki :) Quote
Nadziejka Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 wyslalam przed chwilka 30 zl na konto cioci elik jak doleci prosze o potwierdzenie na kramiku Quote
Anecik Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 57 minut temu, MALWA napisał: Dziekuje za rozliczenie :) Bardzo proszę :) Quote
MALWA Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 Witam z rana ! Dzisiaj nieco lzej.......moze upalu nie bedzie ? Quote
MALWA Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 7 godzin temu, Anecik napisał: U nas troszkę chłodniej. Uff... U nas rano lzej, pozniej upal, po poludniu deszcz, a wieczorem burza.... Quote
ewu Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Zaglądam w biegu do sunieczki. Z powodu szczeniaczków nie mam czasu na nic. Są cudne ale bardzo absorbujące. Quote
MALWA Posted June 3, 2018 Author Posted June 3, 2018 10 godzin temu, ewu napisał: Zaglądam w biegu do sunieczki. Z powodu szczeniaczków nie mam czasu na nic. Są cudne ale bardzo absorbujące. Dziekuje za odwiedziny :) Quote
MALWA Posted June 3, 2018 Author Posted June 3, 2018 11 godzin temu, ewu napisał: Ajka - bardzo ładnie:) 10 godzin temu, Radek napisał: Śliczne imię. Walczylam o to imie, bo i mnie bardzo sie podoba :) Wychodzi na to, ze jestem matka chrzestna Ajki :) 1 Quote
elik Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 47 minut temu, MALWA napisał: Wychodzi na to, ze jestem matka chrzestna Ajki :) Gratuluję Quote
Gusiaczek Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 4 godziny temu, elik napisał: Gratuluję Ja tes :) Quote
MALWA Posted June 3, 2018 Author Posted June 3, 2018 8 godzin temu, elik napisał: Gratuluję 4 godziny temu, Gusiaczek napisał: Ja tes :) Dziekuje :) Quote
Anecik Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Pozdrowienia od wszystkich przekazane. Ajka tupta sobie po ogrodzie, oczka już w lepszym stanie, apetyt ma jak młody bóg :) Wcina aż jej się uszy trzęsą. Do psiaków jest obojętna a nawet powarkuje - więc dla jej świętego spokoju łazi sobie w pojedynkę. 3 Quote
MALWA Posted June 4, 2018 Author Posted June 4, 2018 9 godzin temu, Madie napisał: Poszedł dziś przelew, pozdrowienia dla Ajki Pieknie dziekuje ! Quote
MALWA Posted June 4, 2018 Author Posted June 4, 2018 8 godzin temu, Anecik napisał: Pozdrowienia od wszystkich przekazane. Ajka tupta sobie po ogrodzie, oczka już w lepszym stanie, apetyt ma jak młody bóg :) Wcina aż jej się uszy trzęsą. Do psiaków jest obojętna a nawet powarkuje - więc dla jej świętego spokoju łazi sobie w pojedynkę. Dziekuje za informacje o Ajce ! Quote
MALWA Posted June 4, 2018 Author Posted June 4, 2018 Kto jeszcze moglby dolozyc sie do utrzymania Ajki ? Rozpaczliwie szukam sponsorow ........ Quote
Radek Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Nie dam rady zadeklarować stałej wpłaty, zobaczę czy coś mi zostanie po moich psich wpłatach i może dam radę dorzucić chociaż parę groszy. Quote
Recommended Posts