Gusiaczek Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 5 godzin temu, MALWA napisał: Mam wrażenie, ze cena zależy od wielkości miejscowości i od rodzaju sprzętu jakim dysponuje wet. Choć nie zawsze ...... W mojej rodzinnej miejscowości, a jest to wieś, jest 3 wetow. Gabinety słabo wyposażone, bez sprzętu. Tylko pani weterynarz, do ktorej jeżdżę z moimi psami ma ekg, usg i pobiera krew. Wprawdzie tylko na zapisy i zaraz w drzwiach stoi kurier z pojemnikiem, by przewieźć material do badań. I u tej pani jest najtaniej.... To dobry i wyposażony gabinet na szczęście Masz rację duże miasta mają duże ceny :( Na szczęście od fryzjerki się dowiedziałam (korzyść "ploteczek" zwierzolubów ;)), że pani wetka, która Ovolinę tuż po przyjeździe do nas ratowała, ma gabinet w dzielnicy i nie zdziera, zatem się przeniesiemy do niej, jest dobrą wetką i dobrym człowiekiem Quote
MALWA Posted May 26, 2018 Author Posted May 26, 2018 3 godziny temu, anica napisał: Nadrabiam zaległości, serdeczności zostawiam Dziękuję pieknie ! Quote
MALWA Posted May 26, 2018 Author Posted May 26, 2018 2 godziny temu, elik napisał: Wczoraj tj. 25.05. na konto suni wpłynęła kwota 40,00 zł od koja Serdecznie dziękujemy Dziękuję za pieniążki dla suni ! Quote
MALWA Posted May 26, 2018 Author Posted May 26, 2018 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: To dobry i wyposażony gabinet na szczęście Masz rację duże miasta mają duże ceny :( Na szczęście od fryzjerki się dowiedziałam (korzyść "ploteczek" zwierzolubów ;)), że pani wetka, która Ovolinę tuż po przyjeździe do nas ratowała, ma gabinet w dzielnicy i nie zdziera, zatem się przeniesiemy do niej, jest dobrą wetką i dobrym człowiekiem Trzeba korzystać z tego co dobre, a czesto i za niższą cenę ! Quote
BORYSboxer Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 Zaglądam na zaproszenie.Mogę pomóc jedynie niewielką wpłatą lub fantami na bazarek.Sama niestety nie umiem robic,a i brak czasu jest przeszkodą... :( 1 Quote
MALWA Posted May 26, 2018 Author Posted May 26, 2018 9 minut temu, BORYSboxer napisał: Zaglądam na zaproszenie.Mogę pomóc jedynie niewielką wpłatą lub fantami na bazarek.Sama niestety nie umiem robic,a i brak czasu jest przeszkodą... :( Dziękuję, ze odpowiedź na moją prośbę :) Jutro dam znać co do fantów na bazarek. Wiem, że bazarek szykuje teraz elik. Będzie to bazarek "ciuchowy". Quote
konfirm31 Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Jestem na zaproszenie. Sunieczka śliczna i biedna. Niestety, nie mogę wesprzeć finansowo, bo moi podopieczni mało adopcyjni i nadal w hotelikach. A kasy brak :(. Wspieram emocjonalnie. Wątek zapisuję :). Quote
MALWA Posted May 27, 2018 Author Posted May 27, 2018 1 godzinę temu, konfirm31 napisał: Jestem na zaproszenie. Sunieczka śliczna i biedna. Niestety, nie mogę wesprzeć finansowo, bo moi podopieczni mało adopcyjni i nadal w hotelikach. A kasy brak :(. Wspieram emocjonalnie. Wątek zapisuję :). Dziękuję za przybycie :) Quote
elik Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Dnia 23.05.2018 o 15:18, MALWA napisał: ELICZKU - zrób proszę przelew do ewu na kwote 30 zł (zwrot za szelki i smycz). Ogromniście przepraszam z opóźnienie Quote
MALWA Posted May 27, 2018 Author Posted May 27, 2018 16 minut temu, elik napisał: Ogromniście przepraszam z opóźnienie Dziękuję :) Quote
elik Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 2 minuty temu, MALWA napisał: Dziękuję :) Bardzo proszę :) Quote
MALWA Posted May 27, 2018 Author Posted May 27, 2018 W nocy wyslalam zaproszenia do rudaski - ponad 140.... Ciekawe kto jeszcze tu zajrzy.... 1 Quote
Nesiowata Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Zaglądam stale, ale co można napisać? Trzeba tylko trzymać mocno kciuki i czekać. Quote
elficzkowa Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 2 godziny temu, MALWA napisał: W nocy wyslalam zaproszenia do rudaski - ponad 140.... Ciekawe kto jeszcze tu zajrzy.... Przychodzę z zaproszenia :) Wpłacę 20 zł dla sunieczki, niestety jednorazowo. Quote
MALWA Posted May 27, 2018 Author Posted May 27, 2018 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Zaglądam stale, ale co można napisać? Trzeba tylko trzymać mocno kciuki i czekać. Kciuki wskazane ! Sunia potrzebuje czasu, by z oczkami dojść do ładu. Co do serduszka, to niestety, leczenie trwa, ale wyleczyć to się już tego nie da.... Quote
MALWA Posted May 27, 2018 Author Posted May 27, 2018 2 godziny temu, elficzkowa napisał: Przychodzę z zaproszenia :) Wpłacę 20 zł dla sunieczki, niestety jednorazowo. Dziękuję za odwiedziny i za pieniążki, które sa dla suczki na wagę złota ! Konto zaraz wysyłam ! Quote
Alaskan malamutte Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Jestem na zaproszenie. O suni wiem z wątku ewu...Bardzo jej kibicuję... Jeśli uznasz, że sunię można już ogłaszać, to napiszę tekst i umieszczę na olx. Quote
elik Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Rudzie potrzebuje ludzi na wątku, ale i kasy na leczenie serduszka i oczu oraz na hotel :( Quote
elficzkowa Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 1 godzinę temu, MALWA napisał: Dziękuję za odwiedziny i za pieniążki, które sa dla suczki na wagę złota ! Konto zaraz wysyłam ! Wpłata poleciała. Quote
MALWA Posted May 27, 2018 Author Posted May 27, 2018 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Jestem na zaproszenie. O suni wiem z wątku ewu...Bardzo jej kibicuję... Jeśli uznasz, że sunię można już ogłaszać, to napiszę tekst i umieszczę na olx. Dziękuję za przybycie do Rudaski :) Z ogłoszeń na pewno skorzystam. Dam znać w przyszłym tygodniu po wizycie weterynaryjnej. Quote
MALWA Posted May 27, 2018 Author Posted May 27, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: Rudzie potrzebuje ludzi na wątku, ale i kasy na leczenie serduszka i oczu oraz na hot el :( Zgadza się, i dlatego dzisiaj poleciały kolejne zaproszenia..... Liczę na to, ze po weekendzie więcej osób zajrzy :) Quote
MALWA Posted May 27, 2018 Author Posted May 27, 2018 42 minuty temu, elficzkowa napisał: Wpłata poleciała. Ślicznie dziękuję za wpłatę :) Quote
Recommended Posts