Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wieści bardzo sympatyczne. Wygląda na to ,że pan jest sympatyczny i wyrozumiały.

Zauważyłam , że dużo psiaczków po przejściach, gdy już są w domu , to pędzą do niego ze spaceru jakby się bały , że nie wrócą.

Posted

Ciesze się z pierwszych wiesci z nowego domu. Z opisu mozna wywnioskowac,ze nie jest źle i z każdym,kolejnym dniem bedzie lepiej. Moze Misia przeczuwa,ze tu już zostanie? Oby tak bylo !

Posted

Dobre wieści. Teraz tylko czekamy na wieści ,że sunia już wyluzowana wskakuje na kanapę i sama podchodzi do Pana.

Misiu wierzymy w cebie :D

Posted
1 minutę temu, b-b napisał:

Czy wiadomo co u Misi?

Pomyślałam, że dam trochę  czasu Panu i Misi, ale będę dzwonić pod koniec tygodnia, żeby się dowiedzieć co u nich słychać. Gdyby się coś działo to Pan miał dzwonić do mnie. Jak coś będę tylko wiedziała to zaraz tutaj napiszę.

Posted
3 minuty temu, Onaa napisał:

Pomyślałam, że dam trochę  czasu Panu i Misi, ale będę dzwonić pod koniec tygodnia, żeby się dowiedzieć co u nich słychać. Gdyby się coś działo to Pan miał dzwonić do mnie. Jak coś będę tylko wiedziała to zaraz tutaj napiszę.

Mam nadzieję, ze Misia z każdym dniem pewniej czuje się w swoim domku.

Misia ma promowane do1.12 ogłoszenie 

https://www.olx.pl/oferta/miska-mala-slodka-sunia-CID103-IDB4Glu.html

Posted
2 godziny temu, Onaa napisał:

Tak sobie pomyślałam, że może by podmienić ogłoszenie na innego pieska, żeby się wyróżnienie nie marnowało ?

Jasne,że tak :)

Na jakiego?

Posted

Rozmawiałam z Panem, Misia przez kilka nocy szczekała i wyła :( - widocznie tęskniła za Szafirkami i tak przeżywała stres i emocje związane ze zmianą, ale od dwóch dni jest już spokój. Na początku ogonek był pod brzuszkiem i chodziła tak sztywno ale jest już lepiej, Misia czuje się swobodniej,  Pan może koło niej przechodzić, ona przychodzi do niego po jedzonko bo Pan karmi ją z ręki, a ona czeka przy drzwiach jak on wraca, jak wychodzi na spacerki to troszkę sobie powącha i wraca do domu. Dzisiaj to nawet próbowała poskakać, troszkę pobiegać. Ale najchętniej to czas spędza w domku, na swoim posłanku. Pan do niczego jej nie zmusza, powolutku stara się z nią zacieśnić relację ale daje jej tyle czasu ile potrzebuje, i jest z niej bardzo zadowolony.

• Like 5
  • Upvote 1
Posted
Dnia 20.11.2019 o 22:11, AlfaLS napisał:

Też jestem ciekawa co u Misi :-)

Potwierdzam też, że otrzymałam zwrot 40 zł. za paliwo - wizyta przedadopcyjna. 

Dziękuję za potwierdzenie. Z wydatków opłaciłam jeszcze  200zł za transport Misi z Szafirkami do ds - cały koszt to 400zł z tym, że ds pokrył połowę kosztów.

A na konto Misi wpłynęły  jeszcze pieniążki od Onaa0heart.gif (20zł), helli0heart.gif(20zł) , Dulskiej0heart.gif(20zł), dorci2 0heart.gif (30zł) i p. Krystyny z fb0heart.gif(20zł) - bardzo dziękujemy :).