helli Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 2 godziny temu, Onaa napisał: Brawo Misiaczek :D. Dziękuję Szafirko za fotki. Ona jest malutka, mniejsza od Freski a przecież Freska chyba 6 kg waży. Może i mniejsza Misia jest, ale czy mniej waży... Quote
Onaa Posted May 18, 2019 Author Posted May 18, 2019 9 godzin temu, helli napisał: Może i mniejsza Misia jest, ale czy mniej waży... No właśnie klusek z niej jest :), waży ok. 9kg. Quote
Elisabeta Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Dnia 17.05.2019 o 20:32, szafirka napisał: W pierwszej grupie zdjęć chciałam Wam pokazać wspaniały krok Misi - bierze smaczka od obcej jej osoby. Może coś uda się wybrać do ogłoszeń, a ja próbuję dalej. Dzielny Niedżwiadek! Nasza Misia to teraz prawdziwa Gwiazda. Piękne są zdjęcia naszej Kluseczki. Kciuki za ogłoszenia z nowymi fotkami. Dobrego poniedziałku dla wszystkich Misiowych Przyjaciól. 1 1 Quote
Onaa Posted May 27, 2019 Author Posted May 27, 2019 Dziękuję że zaglądacie do Misi . Misiaczek ogłoszony, czekamy cierpliwie na ten jeden telefon z wymarzonym domkiem dla naszego Misiaczka :). A na misiowe konto wpłynęły pieniążki od dorci2 (60zł), Mruczki (50zł), Elisabety (40zł), helli(20zł) i Dulskiej(20zł) - bardzo dziękujemy :). Hotelik i fakturka opłacone. Quote
seramarias Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Zaglądam ciekawa co słychać u Misiaczki :) Quote
seramarias Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Troszkę martwi mnie ta cisza u Misi. Mam nadzieję, że u suni wszystko ok. Quote
Onaa Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 Faktycznie tak pusto się zrobiło u Misi :(. Quote
Onaa Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 Misiaczek ogłoszony, ale nikt nie dzwonił i nie pisał narazie w jej sprawie. Czekamy. A może ktoś mógłby pomóc w ogłoszeniach ? Może jakiś ładny tekst napisać :) ? A na misiowe konto wpłynęło dużo wpłat - i bardzo przepraszam ! Was, że dopiero teraz wpisuję Wasze pieniążki dla Misiaczka: od seramarias (10+10zł), p. Krystyna T.z fb (20zł), uxmal (10+10zł), werenn(15zł), renatka_s(20zł), Marudzia (15zł), dorcia2 (30zł), Dulska(20zł) i duuuży bonusik od helli(200 +20zł) - bardzo dziękuję :). Quote
b-b Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Ja niestety ładnego tekstu nie wymyślę ale mogę zrobić ogłoszenie jeśli jeszcze na jakieś miasto się przyda :) Jestem zdania ,że podstawa to ładne zdjęcia a to co pisze to ludzie zazwyczaj i tak czytają bez zrozumienia dopiero w rozmowie telefonicznej najlepiej mówić o psiaku. Dla mnie ogłoszenie to podstawowe wiadomości o psiaku. Niestety ludzie zazwyczaj zakochują się w wyglądzie a nie charakterze ;) Quote
szafirka Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Misia pozdrawia :) Ma się dobrze, ciałko chłodzi na kafelkach, nie odważyła się skorzystać z baseniku w ogrodzie. 6 Quote
Tola Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Cudne zdjęcia, Mysiulka taka szczęśliwa :) Chwilo - trwaj! 1 Quote
Elisabeta Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Z małym opóźnieniem zachwycam się nowymi fotkami... Misiunia jest cudna. Dziś z rana poleciały moje stałe deklaracje za lipiec i sierpień, czyli 40 zł. Quote
Tola Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Zea opłaciła koszt zakupu kolejnej porcji karmy dla zamojskich psiaków, które przebywają w hoteliku u szafirki (265,50 zł). Quote
Alaskan malamutte Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Podmieniłam zdjęcia w ogloszeniu Misi. Renatko, ogłoszenie jest na Wrocław, ale nie jest wyróżnione.... Jeśli zmienić na inne miasto, proszę napisz. https://www.olx.pl/oferta/pokochaj-misie-podaruj-jej-dom-CID103-IDA8ges.htmli Quote
Tola Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Ile radości w tym małym ciałku! Przydałby się własny domek, a tu cisza... Quote
Onaa Posted July 31, 2019 Author Posted July 31, 2019 Z ogłoszeń wciąż cisza. A to taka radość patrzeć na szczęśliwego Misiaczka :). Na misiowe konto wpłynęły pieniążki od uxmal (30zł), Mruczki (50zł), Elisabety (40zł), helli(20zł) , Dulskiej(20zł), dorci2 (30zł), Marudy (15zł), renatki_s (20zł), seramarias(10zł) i p. Krystyny z fb(20zł) - bardzo dziękujemy :). Bardzo dziękuję też fundacji ZEA za ciągłe wpieranie zakupem karmy dla Misi :). Quote
Havanka Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Dnia 23.06.2019 o 13:23, Onaa napisał: Misiaczek ogłoszony, ale nikt nie dzwonił i nie pisał narazie w jej sprawie. Czekamy. A może ktoś mógłby pomóc w ogłoszeniach ? Może jakiś ładny tekst napisać :) ? A na misiowe konto wpłynęło dużo wpłat - i bardzo przepraszam ! Was, że dopiero teraz wpisuję Wasze pieniążki dla Misiaczka: od seramarias (10+10zł), p. Krystyna T.z fb (20zł), uxmal (10+10zł), werenn(15zł), renatka_s(20zł), Marudzia (15zł), dorcia2 (30zł), Dulska(20zł) i duuuży bonusik od helli(200 +20zł) - bardzo dziękuję :). Oneczko, napisałam tekst i zrobiłam OLX dla Misi na Poznań : https://www.olx.pl/oferta/mala-misia-czeka-na-twoja-milosc-i-dom-CID103-IDAYRSP.html Może w końcu ktoś konkretny ją wypatrzy. Trzymam kciuki ! Quote
Tola Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 11 minut temu, Havanka napisał: Oneczko, napisałam tekst i zrobiłam OLX dla Misi na Poznań : https://www.olx.pl/oferta/mala-misia-czeka-na-twoja-milosc-i-dom-CID103-IDAYRSP.html Może w końcu ktoś konkretny ją wypatrzy. Trzymam kciuki ! Ciesze się Elu, ze zadbałaś i o Misię, może teraz się uda... Myślę, ze warto poprosić w tytule o pomoc w wyrożnianiu ogłoszeń, to zawsze zwiększy szansę suni... Quote
Havanka Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 2 minuty temu, Tola napisał: Ciesze się Elu, ze zadbałaś i o Misię, może teraz się uda... Myślę, ze warto poprosić w tytule o pomoc w wyrożnianiu ogłoszeń, to zawsze zwiększy szansę suni... Myślę dokładnie tak samo. Gdyby ktoś mógł wyróżnić ogłoszenia, to szanse byłyby dużo większe ! Quote
Tola Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 9 minut temu, Havanka napisał: Myślę dokładnie tak samo. Gdyby ktoś mógł wyróżnić ogłoszenia, to szanse byłyby dużo większe ! Tyle tych psich bidulek czeka na pomoc, tyle ogłoszeń potrzebuje wyróżnień, a możliwości pomocy ograniczone, nie sposób wspomagać wszystkie psiaki:( Ale warto próbować, warto prosić, ktoś na pewno zechce wspomóc Misiulka, to taka urocza sunia:) Quote
Havanka Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 4 minuty temu, Tola napisał: Tyle tych psich bidulek czeka na pomoc, tyle ogłoszeń potrzebuje wyróżnień, a możliwości pomocy ograniczone, nie sposób wspomagać wszystkie psiaki:( Ale warto próbować, warto prosić, ktoś na pewno zechce wspomóc Misiulka, to taka urocza sunia:) ...i bardzo długo czeka na dom. Czas najwyższy, by szczęście uśmiechnęło sie do niej. Quote
Recommended Posts