Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam ostatnio u weterynarza i w poczekalni moim oczom ukazała się ... Misia. Usiadłam koło Pana i pokazałam zdjęcie naszej suni, powiedziałam, że mam bardzo podobną do tego pieska. Pan był w szoku, zauważył nawet, że mają takie same skarpetki, po czym powiedziałam, że całkiem jak nasza Misia. Pan mówi-  Misia? a ten to Misiu :))) Nawet okazało się, że są w podobnym wieku. Zachęcałam do adopcji dla towarzystwa, ale Pan nie dał się namówić. W każdym razie pokazuję Miśka, a w kolejnym poście Misię z wtuloną w nią koleżanką :)

IMG_20190425_152236_450x600.jpg

IMG_20190425_152237_450x600.jpg

IMG_20190425_152238_450x600.jpg

Posted
1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał:

Renatko, czy Misia ma już ogłoszenia? Chętnie napiszę i wrzucję na swój olx. Tylko proszę o kilka informacji aktualnych na jej temat. No zdjęć kilka by sie przydło...

Ja też dołączę się z pomocą i zrobię OLX, trzeba Misiulce próbować domku szukać.

Posted

Bardzo się cieszę że Misiaczek ma się tak dobrze że na zdjęciu się uśmiecha.

I dziękuję że nad nią czuwacie. Trochę mnie tutaj nie było.

Jakoś od grudnia nie mogę się pozbierać, jest trochę lepiej a potem znów dużo gorzej, więc trochę mniej jestem obecna.

Misię zaczęłam ogłaszać z tymi zdjęciami co były. Prosiłam Szafirkę o nowe ładne fotki do ogłoszeń, może uda się jeszcze coś zrobić naszemu Misiaczkowi, żeby można było wybierać.

Posted
Dnia 28.04.2019 o 16:35, szafirka napisał:

Byłam ostatnio u weterynarza i w poczekalni moim oczom ukazała się ... Misia. Usiadłam koło Pana i pokazałam zdjęcie naszej suni, powiedziałam, że mam bardzo podobną do tego pieska. Pan był w szoku, zauważył nawet, że mają takie same skarpetki, po czym powiedziałam, że całkiem jak nasza Misia. Pan mówi-  Misia? a ten to Misiu :))) Nawet okazało się, że są w podobnym wieku. Zachęcałam do adopcji dla towarzystwa, ale Pan nie dał się namówić. W każdym razie pokazuję Miśka, a w kolejnym poście Misię z wtuloną w nią koleżanką :)

IMG_20190425_152236_450x600.jpg

IMG_20190425_152237_450x600.jpg

IMG_20190425_152238_450x600.jpg

Też my ślałam że to taka radosna Misia :). Szkoda że pan nie chciał drugiego pieska do towarzystwa.

Dnia 30.04.2019 o 21:01, Alaskan malamutte napisał:

Zrobiłam ogłoszenie Misi na Wrocław. Haniu, proszę rzuć okiem na tekst. 

https://www.olx.pl/oferta/kto-pokocha-mala-misie-CID103-IDzIA7L.html

Jak będą nowe zdjęcia to dołożę. 

Ślicznie dziękuję Asiu :).

Dnia 5.05.2019 o 15:52, Tola napisał:

Tolu bardzo dziękuję :).

Bardzo dobre teksty ogłoszeń, ja nie bardzo wiedziałam jak opisać Misię, jak napisać o jej problemach żeby kogoś nie zniechęcić ale żeby jak komuś się już spodoba to miał świadomość że ona potrzebuje czasu, cierpliwości i być może pracy z jej strachami.

A tutaj bardzo mi się Misiunia podoba :D.

Prosiłam Szafirkę o sesję zdjęciową, teraz już trawa zielona , czasami piękne słońce, to może uda się zrobić Misi kilka ładnych wyraźnych zdjęć domowych i w plenerze, z człowiekiem.

image.png.a3cc85b098af8f5f4f265cc2b6175223.png

• Like 1
Posted

Na misiowe konto wpłynęły pieniążki (podaję łączne wpłaty) od p. Krystyny z fb (40zł), seramarias 0heart.gif (20zł), uxmal 0heart.gif (40zł), renatki_s 0heart.gif (40zł), werenn0heart.gif (30zł), MRUCZKI 0heart.gif (50zł), Marudzi 0heart.gif (30zł), Onaa 0heart.gif (40zł),  hell0heart.gif(20zł) i Dulskiej0heart.gif(20zł) oraz 97,85zł pieniążki po Nortonku (Elio) z Radys, który już w ds 0heart.gif - bardzo dziękujemy :).

Posted

Nikt nie dzwoni o Misiaczka :(.

A my czekamy na sesję zdjęciową Misiuni, bardzo są potrzebne ładne wyraźne zdjęcia.

Ktoś na pewno się zakocha w naszym słodkim uroczym paszczaczku.

Posted
12 godzin temu, Onaa napisał:

Nikt nie dzwoni o Misiaczka :(.

A my czekamy na sesję zdjęciową Misiuni, bardzo są potrzebne ładne wyraźne zdjęcia.

Ktoś na pewno się zakocha w naszym słodkim uroczym paszczaczku.

Podobnie jak i o moją Lunę nikt nie dzwoni, choć ma 4 cały czas wyróżniane ogłoszenia

Kto będzie robił zdjęcia Misi?

Posted
7 godzin temu, elik napisał:

Podobnie jak i o moją Lunę nikt nie dzwoni, choć ma 4 cały czas wyróżniane ogłoszenia

Kto będzie robił zdjęcia Misi?

Prosiłam Szafirkę o dobre wyraźne ładne zdjęcia misiaczka.

Posted
39 minut temu, Onaa napisał:

Prosiłam Szafirkę o dobre wyraźne ładne zdjęcia misiaczka.

Aaaa no tak. Nie wiem czemu myślałam, że u kasiant, tak jak moja Luna i chciałam prosić, żeby przy okazji zrobić zdjęcia Lunie.:)

Posted

W pierwszej grupie zdjęć chciałam Wam pokazać wspaniały krok Misi - bierze smaczka od obcej jej osoby.
Może coś uda się wybrać do ogłoszeń, a ja próbuję dalej.

• Like 1
Posted

Brawo Misiaczek :D. Dziękuję Szafirko za fotki. Ona jest malutka, mniejsza od Freski a przecież  Freska chyba 6 kg waży. A jak ładnie razem panny pozują :).

Posted
14 minut temu, Onaa napisał:

Brawo Misiaczek :D. Dziękuję Szafirko za fotki. Ona jest malutka, mniejsza od Freski a przecież  Freska chyba 6 kg waży. A jak ładnie razem panny pozują :).

Dziewczyny bardzo pasują do siebie, napisałam to już na wątku Freski;)

Obie malusie, obie nieśmiałe no i obie zamojszczanki;)