Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciekawe jak się ma nasz  słodki Misiaczek Paszczaczek :D.

Na konto Misi wpłynęły pieniażki od seramarias 0heart.gif (10zł), MRUCZKI 0heart.gif (100zł), renatki_s 0heart.gif (20zł), Marudzi 0heart.gif (15zł), uxmal 0heart.gif (10zł), Onaa 0heart.gif (20zł) i  Elisabety 0heart.gif (40zł) - bardzo dziękujemy :).

Wpisuję także do wpłat wpłaty marcowych deklaracji od hell0heart.gif(20zł) i Dulskiej0heart.gif(20zł), które przeniosły swoje miesięczne deklaracje  z Nortonka na Misię , - bardzo dziękuję :).

Nortonek , teraz Elio w ds :) - link do jego wątku.

Posted

Startujemy z szukaniem super domku dla naszego paszczaczka :).

Pierwsze ogłoszeni Misi na olx - na Nową Sól czyli najbliżej :).

https://www.olx.pl/oferta/na-spokojny-odpowiedzialny-dom-ktory-pokocha-calym-sercem-czeka-misia-CID103-IDzfAJo.html#bda3fdbbe0

Zastanawiałam się czy pisać w ogłoszeniu o problemach Misi , o jej wycofaniu ale przecież nowy opiekun musi o tym wiedzieć a dobry dom to taki, który pokocha Misię taką jaka jest.

Posted

Wg mnie opis jest bardzo dobry, mówi o tym, że Misia potrzebuje czasu i cierpliwości. 
Wybrałabym tylko inne zdjęcia - na większości z wybranych Misia to ciemna, nieostra kulka. Mnie nie zachęciłyby do adopcji.

• 3 weeks later...
Posted

Zaglądam do naszego niedźwiadka. wub.gif  Aktorką pierwszego planu to Misiunia chyba nie będzie. Może nie chce... happy.gif Ale fotki bardzo cieszą. 

Trzymam kciuki za Misiowe ogłoszenia. happy.gif

• Like 1
Posted

13 godzin temu, szafirka napisał:

Troszkę pierwszego planu Misiaka. W legowisku poruszona, ale ten uśmiech musiałam Wam pokazać :)

IMG_20190415_224936_800x600.jpg

A jednak! happy.gif&key=75ee77a40f4db0d3837ac287b361d1f239d18b30790ee5b789023c2da20d6894 Misia jak Gwiazda.  I uśmiechnięta. wub.gif  Śliczne zdjęcia. 

Teraz w mojej sygnaturce nasz niedźwiadek będzie trochę lepiej widoczny. happy.gif&key=75ee77a40f4db0d3837ac287b361d1f239d18b30790ee5b789023c2da20d6894