Tola Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 19 minut temu, Joanienka napisał: Z jakiego schroniska Misia przyjechała? Z Zielonej Góry? Ze schroniska w Zamościu Quote
Joanienka Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 18 minut temu, Tola napisał: Ze schroniska w Zamościu O matko! To przez całą Polskę przejechała...! Quote
Tola Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 31 minut temu, Joanienka napisał: O matko! To przez całą Polskę przejechała...! Nie ona pierwsza;) Quote
Bogusik Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 I jak tu się nie uśmiechnąć widząc Misię leżącą na boczku i tak słodko śpiącą ? :) Piękny widok :) Quote
b-b Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 13 godzin temu, Tola napisał: Nie ona pierwsza;) I pewnie nie ostatnia :) Misiuniu głaski maleńka zostawiam :) PS Czy Misia jest już ogłaszana? Quote
szafirka Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 Misia była grzeczna i dostała od Mikołaja smaczki :) jaka szczęśliwa minka hihi 3 Quote
Onaa Posted December 12, 2018 Author Posted December 12, 2018 Ojej - jaka minka :D. Misiaczek dostał pieniążki od uxmal (10zł), bardzo dziękujemy :). B-b - narazie jeszcze Misie nie ogłaszam, ponieważ nie jest jeszcze gotowa do adopcji i potrzebuje jeszcze trochę czasu, żeby zaufać człowiekowi , mam nadzieję że na wiosnę będziemy już aktywnie szukać dla niej domku :). 1 Quote
szafirka Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 Przesyłam kilka zdjęć Misi, która bez zastanowienia i stresu je śniadanie w mojej bardzo bliskiej obecności (siedzę na niskim krzesełku i miska jest prawie przed moimi rękami), bawi się zabawkami, leży na boku swobodnie, teraz czekam, aż położy się na pleckach, a potem pozwoli mi podrapać ją po brzuszku :) 5 1 Quote
Onaa Posted December 23, 2018 Author Posted December 23, 2018 Bardzo dziękuję Szafirko za takie miłe wieści o Misi i jej fotki:). Cieszę się ogromnie że Misiunia idzie do przodu, że tak dobrze się czuje w obecności człowieka, że tak wiele już Wam zaufała. Chociaż boję się też jak to będzie kiedyś kiedy znajdzie się dla niej domek, że będzie się czuła porzucona, że cofnie się w relacji z człowiekiem, ale mam nadzieję że jak znajdziemy dla niej ten odpowiedni dom to kochający człowiek będzie potrafił ją do siebie przekonać. Quote
Onaa Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 Na konto Misi wpłynęły pieniążki od werenn (15zł), renatki_s (20zł) i seramarias (10zł) - bardzo dziękujemy :). Na ten nowy rok życzę Misi aby znalazła dobry domek, który pokocha ją taką jaka jest i gdzie będzie czuła się kochana i szczęśliwa. 1 Quote
Tola Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Dnia 4.01.2019 o 22:20, b-b napisał: A jak Misia z postępami? Jest lepiej? Tez jestem ciekawa nowych, dobrych wieści o Misiulce Quote
Elisabeta Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Dzień dobry, dzielna Misiu. Dziś rano poleciały moje Misiowe deklaracje za styczeń i luty, czyli 40 zł. Pozdrawiam Was wszystkich. Quote
Onaa Posted January 15, 2019 Author Posted January 15, 2019 Też jestem ciekawa jak tam nasza Misieńka :). A na konto Misi wpłynęły pieniążki od werenn (15zł), Mruczki (50zł), Elisabety (40zł) i uxmal (10zł) - bardzo dziękujemy :). Pozdrawiam w ten piękny biały zimowy wieczór :). Quote
Tyśka) Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Ojejku, jaka cudna przemiana :) Brawo, Misiu! powolutku do przodu. Quote
Onaa Posted January 29, 2019 Author Posted January 29, 2019 Misia dostała pieniążki od seremarias (10zł) - bardzo dziękujemy :). A szafirka mi pisała ostatnio, że Misiaczek czuje się coraz pewniej, swobodniej, no i pokazuje to rządzeniem psim towarzystwem. Mamy nadzieję że jeszcze kilka tygodni i Misia będzie gotowa do adopcji, oczywiście nigdy nie będzie psiakiem w pełni otwartym czy ufającym ale najważniejsze , żeby znalazła taki dom gdzie będzie kochana , zostanie zaakceptowana ze wszystkimi swoimi cechami i gdzie będzie się czuła dobrze. 2 Quote
Elisabeta Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Zaglądam do Misiuni. Onusia, ładnie napisałaś... Tylko taki Domek dla naszego kochanego Niedźwiadka. Pozdrawiam wszystkich Misiowych. Quote
Tola Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 6 godzin temu, Onaa napisał: Misia dostała pieniążki od seremarias (10zł) - bardzo dziękujemy :). A szafirka mi pisała ostatnio, że Misiaczek czuje się coraz pewniej, swobodniej, no i pokazuje to rządzeniem psim towarzystwem. Mamy nadzieję że jeszcze kilka tygodni i Misia będzie gotowa do adopcji, oczywiście nigdy nie będzie psiakiem w pełni otwartym czy ufającym ale najważniejsze , żeby znalazła taki dom gdzie będzie kochana , zostanie zaakceptowana ze wszystkimi swoimi cechami i gdzie będzie się czuła dobrze. Tylko na taki domek dla Misiaczka czekamy:) Quote
Elisabeta Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 Zaglądam do naszego Misiaczka. Spokojnego dnia dla Wszystkich. Podobno z ociepleniem... Quote
Recommended Posts