Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuję ze zaglądacie do Misiaczka i za dobre myśli dla niej :). Misiu, pracuj , pracuj! - żeby nowy rok mógł Ci przynieść dobry domek :).

Kolejny miesiąc pobytu opłacony, rachunek za konsultację Misi przez panią Beatę też - poniżej wklejam zdjęcie rachunku.

Dobrego miłego weekendu dla Was :).

rachunek 3 10 2018.jpg

Posted

Misia i ja pracujemy i jest dzień super, a jest dzień bez rewelacji, ale podobno tak się zdarza często. Pani Beata wspominała o podwyższeniu samooceny Misi , aby czuła się pewniej i chyba to nastąpiło, ponieważ zauważyłam, że kładzie się na legowisku na boku całkiem rozluźniona, niedługo może wywali się na plecki :) wtedy będę wiedziała, że ufa nam baaaardzo.

• Like 3
  • 3 weeks later...
Posted

Misia dostała pieniażki od renatki_s 0heart.gif (20zł), uxmal 0heart.gif (10zł), seramarias 0heart.gif (10zł) i  werenn 0heart.gif (15zł) - bardzo dziękujemy :).

Też jestem ciekawa co u Misieńki.

Posted
Dnia 23.11.2018 o 23:07, seramarias napisał:

U Misiuni też cicho, a ciotki spragnione wieści :)

Bardzo cichutko, a ciotki spragnione wieści, a  Misia spragniona wizyt na wątku i zainteresowania.

Posted

Nie udaje mi się zrobić jej zdjęcia na boku, bo jak zbliżam się z telefonem, to czujnie podnosi się na brzuszek. Ale Misia zaczyna się zapominać, tzn. jak dawałam syrop Holi, to Misia ciekawska przychodziła i spod mojej ręki sprawdzała, co Holi dostaje i czy ona też chce. Ostatnio, jak dawałam pieskowi tabletkę, to Misia podeszła i szturchnęła moją rękę nosem, jakby chciała przypomnieć, że ona też coś chce dostać. Zauważyłam też, że zaczyna interesować się zabawkami, tj. maskotkami i tarmosi je przez chwilę, wcześniej nie bawiła się niczym. Trenujemy jedzonkiem, pod nogami mi jeszcze nie przeszła, ale widać, że bawi się coraz swobodniej rzucanymi chrupkami i smaczkami.

IMG_20181116_130940_800x600.jpg

IMG_20181117_172742_800x600.jpg

• Like 5
Posted

Jestem, Misiu. wub.gif  Dzień dobry Wszystkim. happy.gif

Ostatnio się nie odzywam, bo mam trudny czas, i dostęp do laptopa utrudniony. Ale wiem wszystko, bo czytam wątek w telefonie i jestem sercem z Misią. Bardzo się cieszę, że nasz Niedźwiadek jest taki dzielny i kochany. Fotki są cudne. wub.gif

Onusia, dziś rano poleciały moje Misiowe deklaracje za listopad i grudzień, czyli 40 zł.

• Like 1
Posted
Dnia 30.11.2018 o 06:47, Elisabeta napisał:

Dzień dobry, Niedźwiadku. wub.gif  Spokojnego piątku wszystkim Misiowym. happy.gif

Dzień dobry Elisabeta = dawno Cie nie czytałam :)

W Misiowym serduszku coraz mniej strachu - super :)

• Like 1
Posted
19 godzin temu, Tola napisał:

Pomoc dla Misi  od ZEA -  opłacimy fakturę  (142 zł) za zakup karmy przez szafirkę

2018-12-3_103326[1].jpg

Bardzo dziękuję Tolu :), a ja zupełnie zapomniałam o karmie dla Misi :(.