Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
14 godzin temu, seramarias napisał:

Zaglądam do małej misi, biedactwo może kiedyś da ludziom szansę i zaufa całym psim sercem bez cienia lęku.

I na to bardzo czekamy tu u naszej dzielnej Misi. icon3_serduszkate.gif

Spokojnego poniedziałku dla wszystkich Misiowych.

Posted

A jak Hania ocenia Misię?

Bo z psiakami jak widać szaleje na całego :) A co z jej podejściem do człowieka. Nadal taki wielki strach ?

Posted
Dnia 18.09.2018 o 20:30, b-b napisał:

A jak Hania ocenia Misię?

Bo z psiakami jak widać szaleje na całego :) A co z jej podejściem do człowieka. Nadal taki wielki strach ?

Może Hania coś nam napisze o zachowaniu suni, jak ocenia postępy w zachowaniu malutkiej.

Posted

Dziękuję że jesteście z naszym Misiaczkiem.

Misia zrobiła się ruchliwa, widać że cieszy się po swojemu swoim obecnym życiem, swobodą, trawką.

• Like 1
Posted
12 godzin temu, Onaa napisał:

Dziękuję że jesteście z naszym Misiaczkiem.

Misia zrobiła się ruchliwa, widać że cieszy się po swojemu swoim obecnym życiem, swobodą, trawką.

Pewnie tak:)

I to jest wspaniałe,że jej życie się zmieniło.

Teraz tylko aby jeszcze strach przestał mieć tak duże oczy i później do wspaniałego domku dziewczynę wysłać :)

10 godzin temu, helli napisał:

Chyba aż głupa dostaje, jakby to było coś nowego.

Stach powolutku mija to i radość z takiego życia się coraz mocniej uwidacznia :)

Posted

Faktycznie pogoda zmieniła się diametralnie od piątku, u mnie całą noc prawie bardzo padało i był duży wiatr, ale fajnie że słoneczko świeciło wczoraj i dzisiaj , i chociaż jest chłodniej ale przyjemnie :).

Misia dostała pieniążki od uxmal 0heart.gif- 10zł , bardzo dziękujemy :).

Miłej niedzieli Wszystkim Misiowym :D.

Posted
Dnia 30.08.2018 o 20:23, Onaa napisał:

I ja zerkam do Misi. Dziewusia nie przejmuje się brakiem domu. Jest szczęśliwa i korzysta ze swobody i psiego towarzystwa. też jestem ciekawa, czy lęki przed człowiekiem choć trochę ustąpiły.

Posted

Kilka dni temu dzwoniłam i rozmawiałam z panią Beatą Karpetą z Zielonej Góry, psią behawiorystką i trenerką na temat Misi.

http://www.karpeteam.eu/content/konsultacje-behawioralne

Umówiłam się tak że Szafirka porozmawia z nią najpierw telefonicznie, jako że ona może najwięcej opowiedzieć o Misi, jej zachowaniach, problemach i wstępnie na jedną konsultację pani Beaty u Misi u Szafirki, niestety cena to ok. 170zł takiej wizyty, kolejna to  ok. 120zł , ale myślę że to by pomogło Misi i Szafirce jak ćwiczyć, czego nie robić, jakie zachowania utrwalać. Co o tym sądzicie ?

• Like 1
Posted

Dobrego słonecznego wieczorku Wszystkim Misiowym :).

Misia będzie miała więc wizytę - konsultację pani Beaty, a potem zobaczymy co będzie dalej, czy będzie jeszcze potrzebne jakiś spotkanie z panią behawiorystką/trenerką, polecaną zresztą przez Sowę :).

• Like 1