Elisabeta Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 14 godzin temu, seramarias napisał: Zaglądam do małej misi, biedactwo może kiedyś da ludziom szansę i zaufa całym psim sercem bez cienia lęku. I na to bardzo czekamy tu u naszej dzielnej Misi. Spokojnego poniedziałku dla wszystkich Misiowych. Quote
Elisabeta Posted September 13, 2018 Posted September 13, 2018 Znowu ja?... Tak tylko zaglądam, żeby tu nasza Misia sama nie siedziała. Quote
seramarias Posted September 13, 2018 Posted September 13, 2018 Jest nad więcej, tylko niektórzy po cichu zyrkają ;) 1 Quote
Nesiowata Posted September 13, 2018 Posted September 13, 2018 Przyznaję się - zaglądam codziennie, ale bardzo rzadko odzywam. 1 Quote
b-b Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Zaglądam i ja po powrocie. Misiuniu co u ciebie? Quote
Elisabeta Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Misiunia, jesteś urocza w swojej radości i szaleństwach na zielonej trawce. Dobrego dnia Misiowym. Quote
b-b Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 A jak Hania ocenia Misię? Bo z psiakami jak widać szaleje na całego :) A co z jej podejściem do człowieka. Nadal taki wielki strach ? Quote
Tola Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Dnia 18.09.2018 o 20:30, b-b napisał: A jak Hania ocenia Misię? Bo z psiakami jak widać szaleje na całego :) A co z jej podejściem do człowieka. Nadal taki wielki strach ? Może Hania coś nam napisze o zachowaniu suni, jak ocenia postępy w zachowaniu malutkiej. Quote
Onaa Posted September 19, 2018 Author Posted September 19, 2018 Dziękuję że jesteście z naszym Misiaczkiem. Misia zrobiła się ruchliwa, widać że cieszy się po swojemu swoim obecnym życiem, swobodą, trawką. 1 Quote
helli Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Chyba aż głupa dostaje, jakby to było coś nowego. 1 Quote
b-b Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 12 godzin temu, Onaa napisał: Dziękuję że jesteście z naszym Misiaczkiem. Misia zrobiła się ruchliwa, widać że cieszy się po swojemu swoim obecnym życiem, swobodą, trawką. Pewnie tak:) I to jest wspaniałe,że jej życie się zmieniło. Teraz tylko aby jeszcze strach przestał mieć tak duże oczy i później do wspaniałego domku dziewczynę wysłać :) 10 godzin temu, helli napisał: Chyba aż głupa dostaje, jakby to było coś nowego. Stach powolutku mija to i radość z takiego życia się coraz mocniej uwidacznia :) Quote
Elisabeta Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 Dobrego piątkowego popołudnia życzę wszystkim Przyjaciołom naszego Niedźwiadka. Jutro będzie już podobno zupełnie inaczej na świecie... 1 1 Quote
Tola Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 14 godzin temu, Gabi79 napisał: Zaglądam do Misiuni przecudnej!!! To ja razem z Tobą pozaglądam sobie Quote
Onaa Posted September 23, 2018 Author Posted September 23, 2018 Faktycznie pogoda zmieniła się diametralnie od piątku, u mnie całą noc prawie bardzo padało i był duży wiatr, ale fajnie że słoneczko świeciło wczoraj i dzisiaj , i chociaż jest chłodniej ale przyjemnie :). Misia dostała pieniążki od uxmal - 10zł , bardzo dziękujemy :). Miłej niedzieli Wszystkim Misiowym :D. Quote
Havanka Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Dnia 30.08.2018 o 20:23, Onaa napisał: I ja zerkam do Misi. Dziewusia nie przejmuje się brakiem domu. Jest szczęśliwa i korzysta ze swobody i psiego towarzystwa. też jestem ciekawa, czy lęki przed człowiekiem choć trochę ustąpiły. Quote
Onaa Posted September 29, 2018 Author Posted September 29, 2018 Kilka dni temu dzwoniłam i rozmawiałam z panią Beatą Karpetą z Zielonej Góry, psią behawiorystką i trenerką na temat Misi. http://www.karpeteam.eu/content/konsultacje-behawioralne Umówiłam się tak że Szafirka porozmawia z nią najpierw telefonicznie, jako że ona może najwięcej opowiedzieć o Misi, jej zachowaniach, problemach i wstępnie na jedną konsultację pani Beaty u Misi u Szafirki, niestety cena to ok. 170zł takiej wizyty, kolejna to ok. 120zł , ale myślę że to by pomogło Misi i Szafirce jak ćwiczyć, czego nie robić, jakie zachowania utrwalać. Co o tym sądzicie ? 1 Quote
Tola Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 Ja tez uważam, że to dobry pomysł. Misia musi iść do przodu, powolutku pokonywać swoje problemy - to jedyna szansa na znalezienie nowego domciu. Quote
b-b Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 Jestem za. Tu trzeba specjalisty żeby znowu do przodu ruszyć. Quote
Elisabeta Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Też jestem za. To będzie na pewno duża pomoc dla Szafirki i dla naszej Misiuni. Spokojnej niedzieli Wszystkim stąd. Quote
Onaa Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 Dobrego słonecznego wieczorku Wszystkim Misiowym :). Misia będzie miała więc wizytę - konsultację pani Beaty, a potem zobaczymy co będzie dalej, czy będzie jeszcze potrzebne jakiś spotkanie z panią behawiorystką/trenerką, polecaną zresztą przez Sowę :). 1 Quote
Elisabeta Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Czekamy na wizytę pani Beaty... Razem z naszym trochę jeszcze dzikim Niedźwiadkiem. Quote
Recommended Posts